Online Visibility Done4You

Jouw expertise online delen

Jij hebt veel expertise en die deel je met jouw klanten. Je krijgt leads en klanten via-via doordat je resultaat boekt. Maar....jij wil veel meer mensen raken met jouw expertise. Je wilt nieuwe leads aantrekken.

Je wilt jouw expertise met meer mensen delen. Daarmee ga je nieuwe leads aantrekken. Maar..., je weet niet waar je moet beginnen. Eerlijk gezegd weet je niet eens waar je de tijd vandaan moet halen.

Ondernemers online zichtbaar maken is mijn missie. Niet met een workshop of nog meer informatie, maar door je het werk uit handen te nemen.

Internet is het medium om veel mensen te bereiken en te raken met jouw kennis en ervaring.

... maar geen tijd?

Het enige wat jij hoeft te doen is de expertise die in je hoofd zit op te schrijven of op te nemen met audio en/of video. We helpen je ook om dit op een effectieve manier te doen.

Door jouw expertise te publiceren op het internet maken wij jou online zichtbaar. Door jouw verhalen te delen met anderen via internet trek je nieuwe leads aan. Door relaties en verbindingen op het internet aan te gaan.

Jij zorgt er voor dat jouw expertise uit je hoofd komt en wij publiceren dat online en verspreiden het. Hiermee word jij zichtbaar en ga je de juiste leads aantrekken.

Vraag nu een analyse aan van jouw huidige online zichtbaarheid bij de doelgroep. Een overzicht van wat je nu bereikt en tips hoe je dit verbetert -> Vraag aan.

Jouw expertise online delen maar geen tijd?

Je wilt dat meer mensen kennis maken met jouw expertise. Nieuwe leads aantrekken online. Je weet niet waar je moet beginnen en je hebt eigenlijk geen tijd.
Wil je inzicht hoe jouw expertise online te delen voor meer bereik? Boek dan nu jouw inzichtgesprek direct in mijn online agenda.

Tijdens het telefonische gesprek kijken we samen wat er nodig is om jouw bedrijf snel de goede kant op te krijgen, of ik jou daarbij kan helpen en op welke manier.

Gratis - Meer informatie

Recente artikelen

Puur, de HEMA van de event branche – Anna-Maria Giannattasio

In deze aflevering het interview met Anna-Maria Giannattasio. Veel plezier met het leuke gesprek met Anna-Maria . Laten we beginnen…

Jouw expertise delen met meer mensen

Jouw expertise wordt meer waard als je het voor jezelf houdt. Je kunt steeds weer geld vragen als je met jouw expertise één bedrijf of slechts een paar mensen helpt. Je kunt geld vragen als je de expertise deelt in een training of als je iemand coacht. Zo heeft je expertise dus een economisch voordeel. Jouw […]

Niet teveel denken, Gewoon doen – Veronique Prins

In deze aflevering het interview met ondernemerscoach Veronique. Ze is echt van de actie. Voor zichzelf en voor haar klanten. Met haar bedrijf verdient ze een mooie omzet van ruim 6 cijfers en dit doet ze allemaal in haar eentje. Voor 2016 heeft ze een groei van 30% voor ogen. Luister het gesprek voor de […]