Maak jouw Coachingsbedrijf

No.1 in jouw niche

Wil jij het top coachingsbedrijf worden in jouw niche?

Je wil veel meer mensen helpen en meer verdienen? Je wil de top coach worden in jouw niche met social media? Boek dan nu jouw gratis inzichtgesprek direct in mijn online agenda. Tijdens het telefonische gesprek kijken we samen wat er nodig is om jouw bedrijf snel de goede kant op te krijgen, of ik jou daarbij kan helpen en op welke manier.

Gratis – Meer informatie

Handleidingen

Facebook tipsLeer hoe jij Facebook kunt gebruiken voor je bedrijf en verbinden met vrienden. Start of verbeter je pagina. Verbeter je profiel.

Tips voor het belangrijkste zakelijke online netwerk, LinkedIn. Verbeter je profiel en netwerk met jouw doelgroep zodat ze je vinden.

Een Power Platform is de plek op het web waar alles samen komt. De combinatie van je website en blog is jouw Power Platform voor meer klanten.

handleiding voor jouw nieuwsbriefBezoeker die abonneren op jouw emails met waardevolle informatie is de manier om contact te houden met je niche. Bouw een Lasting List met deze tips.

Recente artikelen

Hoe kan ik je ondersteunen


Publiceerde twee boeken met A.W. Bruna en zelf-publiceerde meerdere boeken en handleidingen die je hier kunt krijgen.
Klik hier


Drie mentor programma’s die je helpen en je bedrijf naar een niveau tillen. Altijd een programma om nu mee starten.
Klik hier


Een interactieve presentatie voor jouw evenement. Geef de deelnemers waardevolle tips en inspiratie om hun bedrijf te verbeteren.
Klik hier