E-boek Facebook voor Coaches

Je ideale klant aantrekken met

Facebook voor Coaches het e-boek.

Je bent ondernemende coach en hebt een droom over wat je wil bereiken. Misschien wil je mensen van het allerbeste advies voorzien. Of heb je een geweldig idee voor een vooruitstrevend product en hoop je dat iedereen daar in de toekomst gebruik van maakt.

Facebook: uitermate geschikt voor coaches!

In het najaar van 2006 sloot ik me aan bij Facebook, kort nadat Facebook geopend was. Ik wist niet precies waarom ik me aansloot maar het zag er gewoon uit als een sterk groeiend netwerk. Het was alleen niet geschikt voor zakelijk gebruik. Dat was toen. Want in de zomer van 2010 werd het allemaal echt duidelijk: Facebook heeft zakelijke potentie!

Je ideale klant aantrekken met Facebook voor CoachesErno Hannink: expert in het zakelijk gebruiken van Facebook
Die zomer begon ik dan ook veel artikelen te schrijven over hoe je Facebook zakelijk kunt gebruiken. Flink wat artikelen later was ik een expert in Facebook voor de zelfstandige professional. Het aantal artikelen op mijn website ErnoHannink.nl over Facebook groeide en groeide en steeds meer mensen gebruikten de artikelen en stelden er vragen over. Het resultaat? Ik kreeg waardevol verkeer naar mijn website en gaf workshops en webinars over hoe je Facebook zakelijk het beste gebruikt.

Een groot succes!
Mijn eerste Nederlandse webinar over Facebook was uitverkocht met maar 1 e-mail (100 plekken). Mijn eerste Engelse webinar over de Facebook-tijdlijn voor zakelijke pagina’s had meer dan 400 registraties en bijna 200 mensen waren live bij het webinar aanwezig. Het meest recente Nederlandse webinar over Facebook (1 maart 2013) had 750 inschrijvingen en meer dan 300 mensen waren live aanwezig.

Een Facebook-pagina aanmaken kan toch iedereen?

Een account aanmaken op Facebook is een eenvoudig klusje. Je hoeft alleen maar een aantal basisgegevens in te vullen zoals je naam, e-mailadres en geboortedatum. Je maakt ook heel snel een zakelijke pagina. Je kiest de categorie, geeft de pagina een naam en voilà: je pagina is klaar. Toch?

Maar de basis moet wel goed zijn!
Bij deze ogenschijnlijk eenvoudige stappen, gaat het bij sommigen al direct mis. Er zijn een aantal dingen die wel of juist niet mogen volgens de regels van Facebook. Daar moet je dus wel even goed van op de hoogte zijn. Maar de grootste fout maak je meestal daarna. Je plaatst af en toe een berichtje op Facebook. Zowel via je bedrijf als via je persoonlijke pagina. Je deelt een foto, want je hebt ergens gehoord dat foto’s goed werken. En je deelt speciale aanbiedingen en acties. Kom maar op dus met die fans!

Maar wat gebeurt er?
Niets.

Nadat een paar vrienden en bekenden op je pagina zijn geweest en op ‘Vind ik leuk’ hebben geklikt, wordt het plotseling stil. Niemand reageert op je berichten. Niemand klikt meer op ‘Vind ik leuk’. Er komen ook geen fans bij.

Ik leg je uit hoe je dit kunt veranderen!

Bestel mijn e-boek over Facebook zakelijk gebruiken!

Dit e-boek geeft je de antwoorden op alle vragen die er zijn over Facebook in combinatie met een zakelijk account.

Wil je ook mijn e-boek bestellen? Bestel direct en je kunt het e-boek (pdf) downloaden en direct aan de slag!

bestel nu

Veel voorkomende vragen over Facebook

Via e-mail, telefoon, mijn Facebook-pagina of mijn website krijg ik al heel veel vragen over Facebook. De meeste vragen komen vaker voorbij, zoals:

Icon - Question MarkWat is het verschil tussen een persoonlijk profiel en een zakelijke pagina op Facebook?

Icon - Question MarkHoe maak ik een zakelijke pagina?

Icon - Question MarkHoe krijg ik meer ‘Likes’ voor mijn Facebook pagina?

Icon - Question MarkHoe zorg ik er voor dat mensen reageren op mijn zakelijke Facebook pagina?

Icon - Question MarkHoe gaat een zakelijke pagina op Facebook mij helpen meer klanten aan te trekken?

Maak je geen zorgen: je bent echt niet de enige met deze vragen.

Dit bleek ook uit de reacties op een enquête die ik verstuurde. Daaruit kwam naar voren dat 62% van de ondervraagden niet weet hoe ze meer fans moeten krijgen en heeft 56% een duidelijke uitleg nodig om te starten met een Facebook-pagina.

En dat is precies waar mijn e-boek bij helpt.

Ik, Erno Hannink (de Facebook-expert), ga al deze en nog veel meer vragen voor je beantwoorden. De afgelopen maanden schreef ik het boek “Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches”.

Wil je ook het e-boek bestellen?
Bestel nu‘ en krijg toegang tot het e-boek!

bestel nu

Wat zeggen anderen over mijn webinar “Facebook zakelijk toepassen”?

“In juni heb ik ‘live’ het webinar van Erno Hannink over Facebook gevolgd. Ik had al een Facebook-account aangemaakt, maar was op zoek naar aanvullende weetjes en tips & trucs voor een betere opbouw en invulling van mijn pagina. Erno nam de mogelijkheden en opbouw stapsgewijs met de deelnemers door.

Na het webinar ontving ik nog een uitgebreide (stap-voor-stap) handleiding en was het mogelijk de sheets van het webinar nogmaals door te nemen. Inmiddels ben ik zelf aan de slag gegaan met mijn pagina’s (zowel persoonlijk als zakelijk) en word ik er langzaamaan steeds handiger in. De komende tijd hoop ik de eerste resultaten te kunnen ervaren.

Verder is de administratieve afhandeling van de aanmelding en facturering voor het webinar prima verzorgd. De complimenten van Complemento!”
Madelon Gloude van complemento.biz

De voordelen van een zakelijke Facebook-pagina

Je weet nu dat Facebook je kan helpen bij jouw geluk. Je weet dat Facebook pas de laatste jaren aantrekkelijk is geworden voor zakelijk gebruik. Je hebt gezien dat meer mensen vragen hebben over Facebook succesvol zakelijk inzetten.

Maar hoe helpt Facebook jou? Hier vind je enkele voordelen voor het zakelijk gebruik van Facebook:

 • Je krijgt contact met je doelgroep
 • Je geeft jouw merk meer aandacht
 • Je vergroot je zichtbaarheid op het internet
 • Je deelt waardevolle informatie met je community
 • Je bereikt je doelgroep
 • Je bouwt een community rondom je bedrijf
 • Je trekt klanten aan
 • Je krijgt nieuwe inschrijvingen voor de nieuwsbrief van je bedrijf
 • Je hebt meer bereik dan op Twitter
 • Je komt in contact met de doelgroep die niet op Twitter is te vinden
 • Je bent goed te vinden in de zoekmachines en krijgt meer verkeer naar je website

Kortom, je krijgt meer fans!

Raving fans

“Erno is een echte Facebook expert. In maar twee uur liet hij zien waar het om gaat. Als je over Facebook wilt leren en hoe dit kan werken voor jouw bedrijf, dan is Erno de man!”
Erwin Van Lun

Een inkijk in beide boeken

Facebook voor Coaches kijk er in
pdf eerste 20 pagina’s van e-boek Facebook voor Coaches

Mijn e-boek: extra uitleg en ondersteuning

Het e-boek geeft met afbeeldingen en tekst waardevolle uitleg. Met het e-boek neem je alle stappen één voor één door. Je bekijkt alles snel en pakt daarna de belangrijkste onderdelen als eerste op.

Ook geïnteresseerd geraakt in dit e-boek?

bestel nu

“Met ‘t webseminar “Meer likes & interactie op Facebook” heeft Erno me wegwijs gemaakt in de wonderlijke wereld van zakelijk Facebook gebruik. Hij liet me zien dat er meer mogelijk is dan vrolijke vakantiefoto’s van je eigen kroost en ik heb in een uur veel inspiratie opgedaan om je eigen Facebook – pagina op een hoger plan te tillen. Diverse tips & trucs gekregen die ik inmiddels op diverse pagina’s kon inzetten.”
Frank de Man van frankdeman.nl

“Voor mij was dit een fantastische en heel leerrijke ervaring. Het was aangenaam om Erno zo voor mij te zien op het scherm, alsof hij bij mij in mijn atelier was. Dit gaf een heel persoonlijke toets aan dit leermoment. Ik kon alles heel goed volgen, had de tijd om persoonlijke nota’s te maken mede door de duidelijke tekst die op het scherm kwam.
Ik heb in een kort tijdsbestek heel veel bijgeleerd.
Sindsdien gebruik ik heel veel van de tips van Erno en ik zie een positieve vooruitgang.”
Martine Verstraeten van hoeden-martineverstraeten.be

Veel gestelde vragen

Krijg ik het e-boek als bijlage in de e-mail?
E-mails met bijlagen komen niet altijd aan of belanden in de spamfilter. Het e-boek is erg uitgebreid (pdf 206 pagina’s) en daarmee groot geworden (40Mb). Je krijgt daarom in de e-mail een link naar het e-boek zodat je hem direct kunt downloaden.

Hoe kan ik het e-boek lezen?
Het e-boek is in pdf-formaat opgezet en kan daarom op elke computer gelezen worden: laptop, pc, mac, iPad en zelfs op je smartphone! Gebruik hiervoor de gratis software Adobe Acrobat Reader. De handleiding is duidelijk en overzichtelijk opgemaakt, is daardoor goed te lezen en staat vol met afbeeldingen.

Kan ik als Facebook-leek ook starten?
Het e-boek is zodanig opgezet dat iedereen het kan gebruiken. In het e-boek zie je de schermen van Facebook. Het is opgezet voor coaches die hun eigen Facebook-pagina willen opzetten.

Wordt mijn e-boek waardeloos als Facebook schermen verandert?
Wanneer Facebook belangrijke en grote wijzigingen doorvoert dan pas ik deze ook aan in het e-boek. Hiervan krijg je een bericht via e-mail.

Bestel nu het e-boek.

bestel nu

“In het najaar van 2010 heb ik bij Erno de workshop ‘Geef je bedrijf een gezicht op Facebook’ gevolgd.
Voor degenen onder ons die minder bekend met de fenomenen Facebook en Social Media waren, gaf hij stapsgewijs een helder overzicht van deze (nieuwe) fenomenen en de mogelijkheden ervan. Vervolgens maakte iedere participant een Facebook-pagina voor zijn of haar bedrijf aan.
Erno was geduldig, behulpzaam en probeerde met elk bedrijf mee te denken over de mogelijkheden van de Facebook-pagina. Zijn expertise is uitmuntend. Ook na de workshop blijft Erno altijd beschikbaar om vragen te stellen.
Erno is, in mijn opinie, de Nederlandse Facebook-expert!”
Daphne Fleur Don

Facebook voor coaches e-boek

Bestellen is eenvoudig

 1. Kik op de ‘Bestel Nu’ knop. Je gaat dan naar mijn veilige betaalsysteem.
 2. Je betaalt met iDEAL, PayPal of creditcard.
 3. Als de betaling is ontvangen, krijg je een e-mail met de link waar je het e-boek kunt downloaden.

Dat is alles.

Introductieprijs

Ter introductie van dit unieke Nederlandstalige e-boek over Facebook zakelijk inzetten heb ik dit aanbod voor jou:

In de maand juli van € 24,75 voor € 14,95.
Bestel nu jouw e-boek “Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches”

Op jouw zakelijk succes en plezier!

Erno Hannink - the Dutch Facebook Biz Guy
Erno Hannink

P.S. Een bijzonder e-boek en een unieke gelegenheid. Je krijgt het uitgebreide e-boek “Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches”.

P.P.S. Mocht je nog vragen hebben over het e-boek Facebook voor Coaches, dan beantwoord ik deze graag. Stuur je vragen naar vragen@ernohannink.nl.

Bestel nu Facebook voor Coaches

Satisfaction Guarantee 100% - Burst Badge Orange

Opmerking: ErnoHannink.nl is geen officiële dealer van Facebook of geaffilieerd met Facebook. Facebook is een geregistreerd merk. Facebook® is the Registered Trademark of Facebook, Inc. and ErnoHannink.nl has no direct or indirect affiliation with Facebook, Inc. ErnoHannink.nl has no partnership, sponsorship or endorsement from Facebook.