Waarom ErnoHannink en Done4You jou online zichtbaar maken

Wil jij als ondernemer online je expertise delen zichtbaar worden en nieuwe klanten aantrekken? Dan zit je hier goed.

Je bent op zoek naar advies en ondesteuning om nieuwe klanten te krijgen via internet, ook dan zit je hier ook goed.

Je krijgt op dit moment klanten vooral via-via en offline. Je wil een groter publiek bereiken met jouw expertise, meer mensen helpen met jouw oplossing. Je snapt dat online hierbij nieuwe deuren opent. Je weet alleen niet waar je moet beginnen en het ontbreekt je aan tijd om dit er bij te doen. Dan zit je zeker goed hier.

Dit is wat je hier krijgt:

  • We maken jouw expertise online vindbaar en jou online zichtbaar.
  • Je gaat nieuwe klanten aantrekken door social media slim in te zetten.
  • Onze expertise en inzet om jouw expertise online te publiceren en slim te verspreiden.

Je hoort ook interviews met succesvolle ondernemers en online experts.

Wil jij hier meer over weten?

Vul je naam en e-mail adres hieronder in en klik op “Abonneer Nu!” om de gratis artikelen via e-mail in je inbox te krijgen.

Vul je naam en e-mail en klik Abonneer

Altijd waardevol

Jouw expertise online delen maar geen tijd?

Je wilt dat meer mensen kennis maken met jouw expertise. Nieuwe leads aantrekken online. Je weet niet waar je moet beginnen en je hebt eigenlijk geen tijd.
Wil je inzicht hoe jouw expertise online te delen voor meer bereik? Boek dan nu jouw inzichtgesprek direct in mijn online agenda. Tijdens het telefonische gesprek kijken we samen wat er nodig is om jouw bedrijf snel de goede kant op te krijgen, of ik jou daarbij kan helpen en op welke manier.

Gratis – Meer informatie

Wat zeggen anderen

“Erno’s blog is een van de meest interessante in Nederland op het gebied van marketing, internet en media in het algemeen. Hij verrast je iedere dag.” – David Brinks eigenaar Hardcopy

“Erno Hannink helpt ondernemers écht om sociale media in te zetten om klanten naar zich toe te trekken. Meerdere enthousiaste presentaties over ‘show van de tools’ en later zijn praktische boek ‘Laat de klant naar jou komen’ hebben mij als ondernemer sterk gefaciliteerd bij de opzet, uitrol en branding van mijn netwerkorganisatie.” – Andre Biester eigenaar van Biester Strategie

“Erno geeft goede adviezen aan mensen die een bedrijf beginnen of al hebben. Meestal gaan die adviezen over het gebruik van het internet, maar hij weet ook heel veel over bijv. het schrijven van artikelen en waar je die dan moet publiceren om de aandacht te trekken. Hij weet heel erg veel en geeft praktisch bruikbare adviezen.” – Sophia Dijkhuis coach

“Erno’s enthousiasme is bij mij inmiddels legendarisch!” – Martijn Aslander van Easycratie

Wil jij dit ook?
Laat dan je e-mail adres en naam achter en je ontvangt de gratis artikelen via de e-mail.

Vul je naam en e-mail en klik Abonneer

Meer informatie

Over Erno Hannink

Erno Hannink in our garden. Photo by Henk Jan Winkeldermaat of PunkmediaErno is auteur, spreker, de oprichter van ErnoHannink.nl en Social Media Mentor voor ondernemers.

Deze site en blog krijgt dagelijks meer dan 1.500 bezoekers. Sinds oktober 2013 bouw ik ook aan No1CoachingBusiness.com, met interviews met internationale gasten.

Ik ben de initiator van een aantal internationale evenementen in Nederland. Oktober 2009 was er de eerste WordCamp Nederland met 170 deelnemers. December 2009 zijn we de Social Media Club Amsterdam gestart en na drie jaar waren er meer dan 1.000 leden en 17 SMC’s in Nederland.

Ik ben getrouwd met Monique en wij hebben twee kinderen, een zoon en dochter. De combinatie van gezin en werk was belangrijk voor mij toen ik hoofd marketing en verkoop was bij het bedrijf waar ik werkte. Het was duidelijk voor mij dat ik dit moest integreren in mijn bedrijf toen ik voor mezelf begon in 2006.

Iedere week lees ik één boek. Bijna iedere dag wandel ik een uur, het zorgt voor rust in mijn hoofd en geeft nieuwe inspiratie. Eén keer per week loop ik een rondje en train met de scheidsrechtersvereniging. Golf vind ik ook heerlijk, maar ik gun mezelf daar veel te weinig tijd voor.

In het weekend ben ik vaak op het voetbalveld aan de slag als assistentscheidsrechter en scheidsrechter voor de KNVB. Op zaterdag ben ik vaak in onze tuin te vinden.

Wil je weten welke middelen ik zoal gebruik in mijn bedrijf? Bekijk dan het overzicht in bronnen.

Auteur

Laat de klant naar jou komenMijn eerste boek Laat de klant naar jou komen – Klanten krijgen via internet voor ZZP’ers is gepubliceerd bij A.W. Bruna. Dit boek helpt zelfstandige professionals meer klanten aan te trekken via het internet door slim gebruik te maken van sociale media. Het is een praktisch boek en legt uit hoe een blog op te zetten, artikelen te schrijven, een nieuwsbrief te starten en online netwerken. Ondertussen zijn er 3.000 boeken verkocht in Nederland.

Kies je doelgroepMijn tweede boek ligt sinds januari 2013 in de winkels. Dit boek gaat over een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als ondernemer, kiezen voor jouw doelgroep. Een belangrijke stap in het aantrekken van jouw ideale klant. Het boek heet Kies je doelgroep – Meer succes voor ZZP’ers door te focussen op een niche.

Facebook voor CoachesMijn derde boek is sinds maart 2013 beschikbaar. Als jij meer klanten, meer fans en meer interactie wilt via Facebook, dan is dit boek voor jou. Het e-boek Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches vind je in mijn overzicht van boeken onder de € 50.

Handboek HyperspecialisatieMijn vierde boek is sinds februari 2014 beschikbaar. Waarom kiezen mensen zoals jij en ik niet? Uit angst. Het is doodeng om te kiezen. Dit e-boek helpt je stap voor stap bij deze keuze. Het e-boek Handboek Hyperspecialisatie Meer klanten zonder te veranderen in een uren fabriek vind je in mijn overzicht van boeken onder de € 50.

Spreker

Ik spreek over klanten aantrekken door internet slim toe te passen. Dit kan in een keynote, interactieve presentatie of workshop. Kijk naar mijn beschikbaarheid om te spreken voor jouw evenement of in jullie bedrijf.

Pragmatisch Advies

Als je meer wilt leren over de tactieken die ik gebruik om deze ondernemers te laten groeien, schrijf je dan nu in met naam en e-mail adres hieronder en klik op “Geef me het boek!”. Je krijgt dan ook gelijk de 30 minuten versie van Laat de klant naar jou komen, ook gratis.

Geen spam