Comments

 1. Het werkt echt! Zie deze van Diana Hendriks:
  “Het heeft me zeker geholpen. Ik heb n.a.v. jouw artikel een mail gestuurd naar fb. Na 2 dagen had ik antwoord en was er een persoonlijk profiel toegevoegd.
  Helemaal super dus, en snel geregeld.
  Bedankt.”

  • Hallo, de link doet het helaas niet meer? Ik zou ook graag mijn zakelijk account naar privé omschakelen en mn likes/vrienden behouden. Kan ik nig een verzoek doen aan facebook? Mvg cherry

 2. Een spannend proces, maar het werkt echt! Super dank voor deze tip Erno! Ik heb mijn bevindingen (en het hele proces) beschreven op mijn blog: http://www.vragenoverfacebook.nl, kijk maar eens op: http://www.vragenoverfacebook.nl/profiel-pagina-omzetten-naar-zakelijk.html
  Vriendelijke groet, Ineke Kuiper

 3. Mathieu Verbrugghe says:

  Ik zie in feite geen onderscheid tussen ons zakelijk profiel en onze pagina? Temeer omdat beiden een identieke naam hebben. Ik weet dan ook niet hoe te ‘switchen’ tussen beide.
  Verder vroeg ik mij ook af of je met een zakelijk profiel nog pagina’s kan liken? Dit om eventueel interessante berichten van andere pagina’s te kunnen delen!

  • Hallo Mathieu,
   Dit persoonlijke profiel ‘Provinciale Sportdienst West-Vlaanderen’ moet je aanpassen naar een echt persoonlijk profiel. Daarmee wordt bedoeld je eigen naam en eigen gegevens. Dus de naam Provinciale Sportdienst West-Vlaanderen moet alleen nog gebruikt gaan worden voor de pagina.

 4. Hoi Erno,

  Ik vraag me af of het ook mogelijk is om een opzichzelfstaand zakelijke pagina (zonder zoekbalk en like button) alsnog te koppelen aan een bestaand profiel zodat het een reguliere pagina is?

  • Hallo Kim, ben je beheerder van die pagina met een ander profiel?

   • jazeker ik ben beheerder/manager

    • Dan is dit waarschijnlijk vanuit een zogenaamd zakelijk account. Deze kun je omzetten naar een echt persoonlijk profiel zoals hierboven beschreven. Of echte persoonlijke profiel toevoegen als beheer (en beter nog meer dan 1 beheerder toevoegen), die van jou dus met je eigen naam. Als je dan als jezelf bent aangemeld zie je gewoon de zoekbalk.
     Dan kun je ook het zakelijke account verwijderen (nadat je zeker bent dat er andere beheerders zijn voor de pagina).
     De zoekbalk is gekoppeld aan het profiel zoals je bent ingelogd in Facebook en niet aan de pagina.

     • Superrrrr bedankt voor je reactie. ‘Dubbeltje’ wilde even niet vallen…..

 5. grrr, snap er niet s meer van… of FB niet , dat kan ook
  Ik heb een prive acoount en daarnaast een pagina gemaakt ( zakelijk acount) deze laatste wil ik omzetten naar een persoonlijke/prive account om zo alle functie en vriendelijst op te schonen en overzichtelijk te houden. Maar telkens al ik deze stappen volg krijg ik dit antwoord;
  Hallo,

  Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Facebook. Het account dat aan dit e-mailadres is gekoppeld, blijkt een persoonlijk profiel te zijn. Als je per abuis een ander persoonlijk account naar een Facebook-pagina hebt geconverteerd, neem dan contact met ons op vanaf het e-mailadres dat aan dat account is gekoppeld. Onze excuses voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet
  ………………………

  Ik wil gewoon 2 persoonlijjke pagina;s hoe hoe hoe doe ik dat???

  • Hallo Antoinette,

   Even wat verduidelijken je hebt op Facebook de volgende dingen:
   – een persoonlijk profiel
   – een zakelijk account (lijk op persoonlijk profiel, maar met begrenste mogelijkheden
   – een groep
   – een pagina

   Wat jij omschrijft klinkt als dat jij 2 persoonlijke profielen wilt maken. Dit is volgens de richtlijnen van Facebook niet toegestaan. Jij bent 1 persoon en kunt dus ook maar 1 persoonlijk profiel hebben. Vandaag dat je maar 1 persoonlijk profiel kun aanmaken met je e-mail adres.

   Wat is het verschil tussen de 2 persoonlijke profiel waarvoor jij er 2 nodig hebt?
   Logischer lijkt het en zo heeft Facebook het ook bedoeld, een persoonlijk profiel voor je prive contacten en een Facebook pagina voor je zakelijke communicatie.

 6. Denise says:

  Hallo Erno,

  Ik heb een persoonspagina omgezet naar een bedrijfspagina. Ik heb daar een bedrijfspagina en een zakelijke account aan overgehouden. Klopt het dat ik de bedrijfspagina behoudt als ik de zakelijke account om laat zetten naar een persoonlijk profiel?

  Groetjes,
  Denise

 7. Hallo Erno, ik heb een zakelijke pagina aangemaakt (op mijn desktop),zonder eerst een persoonlijke aan te maken. Bij het installeren van de Iphone-app van FB werden mij allemaal persoonlijke vragen gesteld en bleek ik dus ineens ook een persoonlijke tijdlijn te hebben. Alleen, deze werkt nog steeds als een zakelijke pagina (geen likes, maar alleen berichten en delen enzo) daarnaast krijg ik de persoonlijke op mijn desktop helemaal niet te zien en zie ik de persoonlijke alleen als beheerder onder de info-knop. Ik wil graag een gekoppelde persoonlijke en zakelijke account en dus niet klakkeloos de zakelijke migreren naar persoonlijk. Wat te doen?

  • Hallo Suzanne,

   Als je het zakelijke account (wat je nu hebt naast je pagina) omzet naar een persoonlijk profiel is het opgelost. De uitleg hiervoor staat in dit artikel hierboven.
   De andere oplossing is een persoonlijk profiel aanmaken op je eigen naam en deze ook toevoegen als beheerder aan de pagina. Dan heb je wel 2 profielen binnen Facebook, je echte persoonlijke profiel en een zakelijk account.
   Tip: kies voor de eerste.

 8. hai Erno,

  Ik heb een week gelden een aanvraag bij fb ingediend om mijn pagina terug te zetten naar een persoonlijk profiel. Tot nu toe nog geen succes. Heb van ellende dezelfde aanvraag nu voor de 3e keer naar fb gestuurd. Zelf ben ik manager van de pagina maar mijn profiel is uiteraard verdwenen.. Een vriend beheerder maken is tot nog toe niet gelukt. Heb jij enig idee waar dit fout gaat?

  • Hallo Monique,

   Een pagina terugzetten naar een profiel kan niet. Wanneer je een persoonlijk profiel hebt omgezet naar een pagina dan krijg je een zakelijk account. Deze kun je zoals hierboven beschreven staat om (laten) zetten naar een persoonlijk profiel.

   Andere mogelijkheid is een nieuw persoonlijk profiel van Monique Brinkhorst aanmaken. Deze dan de pagina liken. Inloggen met je zakelijk account en dan het nieuwe persoonlijke profiel toevoegen als beheerder van de pagina.

 9. Hoi Erno,
  Ik heb twee persoonlijke profielen/accounts; een privé: Nienke Beukers en één voor zakelijk: Ninoc Beeldende Therapie. Nu wil ik van dat zakelijke profiel (account) een pagina laten maken. Ik zou echter graag mijn privé profiel/account (onder een ander emailadres aangemaakt) willen omzetten naar het profiel/account dat straks mijn zakelijk account is geworden (de basis van de nieuwe zakeljke pagina Ninoc Beeldende Therapie). Is dat mogelijk? Ik wil natuurlijk graag maar één account hebben want nu ben ik steeds aan het switschen. Dan heb ik mijn privéaccount met een zakelijke pagina onder hetzelfde emaildres/account. Kan dit? Zo ja hoe?

  En hoe kan ik een account in zijn geheel opzeggen/verwijderen?

  Vriendelijke groet,

  Nienke

 10. Lisanne says:

  Ik heb 7 dagen geleden een oproep gedaan om dat ik perongeluk mijn account zakelijk heb gemaakt ipv van persoonlijk, heb helaas nog steeds geen reactie, hoelang duurt dit gemiddeld? Want ben nu alles kwijt en niemand kan me meer vinden bij vrienden enz

 11. Ik heb een zakelijk profiel voor onze vereniging. Nu wil ik die omzetten naar een persoonlijk profiel volgens jouw handleiding. De vraag is echter of ik alle gegevens uit de tijdlijn dan nog wel behoud. Staan deze straks vanzelf ook in de tijdlijn van het persoonlijke profiel of is alles weg?

  • Een zakelijk account omzetten naar een persoonlijk profiel kan alleen als het profiel ook een echt persoon is. Dit kan dus niet voor een vereniging. Kun je de link delen van je profiel?

 12. Kristel says:

  Hoi,

  Volgens mij had ik deze vraag al gesteld, maar hij staat nog niet op je site: Goede tips!!

  Maar ik heb een vraag; hoe plaats je de info na migratie terug uit het archief?

  Groetjes,
  Kristel

 13. Lois Abbingh says:

  Hallo,
  Ik heb een paar weken geleden mijn persoonlijke profiel omgezet naar een pagina. Ik ben atleet en wou de fans (met alle respect) niet meer op mijn persoonlijke profiel. Nu dacht ik alleen dat ik een pagina had toegevoegd en mijn persoonlijke profiel zou blijven bestaan. Dit was natuurlijk niet het geval. Ik heb toen direct via bovenstaande optie mijn persoonlijke profiel aangevraagd. Het duurde echter meerdere weken voordat ik antwoord had, dus ik dacht gisteren: ik maak gewoon een nieuw persoonlijk profiel aan. En je raad het al: net een mail van Facebook dat ze het weer hebben omgezet.
  Ik wil graag mijn nieuwe persoonlijke pagina houden en die oude weg doen (die ze weer hebben terug gezet). Maar kan dit zonder dat mijn pagina ook verdwijnt? Die wil ik namelijk wel graag houden!

 14. Hallo Erno,

  Mijn vrouw Ellen heeft een zakelijke pagina voor haar eenpersoonsbedrijfje, zonder eerst een persoonlijk profiel te hebben gemaakt. De pagina naam is de bedrijfsnaam, maar het primaire mailadres is haar primaire G.mail adres. Ze wil dit Gmailadres graag behouden, koppelen aan een persoonlijk profiel en daar dan de zakelijke pagina ook aan koppelen. Ik heb precies gedaan wat je aanbeveelt, en het facebook formulier ingevuld. De reactie van facebook is dat ze de pagina niet willen omzetten.
  Zou het ook zo kunnen:?
  1. Ik (haar man Henk) heb een persoonlijk profiel aangemaakt
  2. Ellen maakt mij beheerder van de bedrijfspagina
  3 .Ik verwijder haar als beheerder
  4. Ellen verwijdert haar account ( bedrijfsnaam/ gmailadres)
  5. Ellen maakt een nieuw persoonlijk profiel : Eigen naam/ gmailadres
  6. Ik voeg haar toe als beheerder
  7. Zij verwijdert mij als beheerder
  8 Ik zou dan mijn persoonlijke facebook weer kunnen opheffen als ik dat zou willen
  9 Ellen heeft een persoonlijk profiel met de pagina daaraan gekoppeld.
  Zou dit kunnen werken zonder dat we inhoud verliezen?

  • Klinkt logisch Henk. Het kan zijn dat je geen nieuw persoonlijk profiel kunt aanmaken met hetzelfde e-mail adres voor een bepaalde tijd. Dat weet ik niet zeker.
   Stap 7 niet doen. Zorg voor 2 of meerdere beheerders op de pagina.

 15. Gabriella says:

  Beste Erno,
  Ik heb helaas mijn persoonlijke pagina omgezet naar een vind ik leuk pagina. 3 dagen geleden een kopie van mijn ID en het formulier ingevuld. Via mijn mail kreeg ik het bericht dat ze binnenkort contact met me opnemen, maar mijn vraag is: hoe lang duurt het in de regel dat het terug gezet wordt van “vind ik leuk” naar je persoonlijke account? Hartelijk dank voor je reactie.
  Vriendelijke groet,
  Gabriella

 16. Beste Henk,

  Wij hebben ook een zakelijk account en ik mis alle functionaliteiten zoals de zoekbalk en het kunnen delen van berichten van vrienden op deze pagina. Helaas zie ik niet hoe oud jouw blog is en jouw reacties, want mijn vraag is, net als Kristel: “Hoe plaats je de info uit de tijdlijn na migratie terug uit het archief?” Is dit inmiddels al automatisch mogelijk?

  Alvast bedankt voor je reactie!

  • Hoi Silke,

   Mijn vraag is van ongeveer 2 maanden geleden, en je moet alles inderdaad handmatig terugzetten. Heb ik uiteindelijk niet echt meer gedaan, alleen de belangrijkste dingen ( want ik zie niet hoe je ervoor kunt zorgern dat je volgers geen updates krijgen. Al je (oude) posts zien ze dus weer. En ook ik vond het raar dat ik niet meer andere pagina’s kon bezoeken. ik heb zelf ontdekt hoe je dit kunt oplossen en kunt zoeken; (als ik antwoord mag geven hierop): ik heb mezelf, en mijn baas als redacteur aangewezen, als beheerder zijnde. Nu kan ik gewoon met mijn persoonlijke account inloggen, en switchen tussen mijn eigen profiel, en mijn stichting profiel. Dan post ik dingen op de site van de stichting onder die naam. Alleen de beheerder (waarschijnlijk jijzelf) en de andere redacteurs zien wie precies de post heeft geplaatst. Dit werkt beter. Succes!

   • Hallo Kristel,

    Toch jammer dat je dan je oude berichten kwijt bent. Om ze opnieuw te plaatsen is inderdaad niet zo prettig. Ik ga het beheren nu proberen zoals jij het aangeeft, bedankt!

    • Hoi,

     Ja, zeker jammer! Ik heb er een aantal handmatig teruggeplaatst, maar uiteindelijk komt het misschien wat raar over om veel wat oudere berichten weer te plaatsen. Maar de nuttige toch maar wel even doen dan.

     Graag gedaan, succes!

 17. hoi Erno, ik heb al verschllende keren de bovenstaande link geprobeert maar mijn Facebook quinn gym blijft geblokkerd en is zelfs niet meer te zoeken. ik wil deze graag omzetten na michiel gerlach.
  mijn berichten werken ook niet meer??
  Als ik bijv. nu je link doe en vul alles in dan krijg iik zelfs niet eens een bevestigings mail meer??
  Gr. Michiel

 18. Hallo,
  Ik heb vandaag gedwongen door facebook vcan mijn 2e persoonlijke profiel pagina een zakelijke account te moeten maken. Ik heb echter geen bedrijf…..ik heb twee persoonlijke pagina’s!
  Ik zou deze heel graag terug omzetten want nu kan ik helemaal NIKS!
  Ik heb geen bedrijf en ik heb verder geen zakelijke pagina nodig! Het gaat om de pagina http://www.facebook.com/caviastal.goodlife

  Nadine

 19. Hoi,
  Ik heb gisteravond gedwongen mijn FB pagina omgezet in een bedrijfspagina omdat ik VrijwilligerscentraleAstenSomeren beheer, een non-profit organisatie. Op zich prima, maar ik ben nu al mijn foto’s en gegevens helemaal kwijt. Heb ze wel gedownload, maar heb geen idee hoe ik ze kan terugplaatsen in de bedrijfspagina. Min vrienden zijn wel likkers, maar alle anderen dingen staan er niet in. Wat kan ik doen om deze gegevens in de bedrijfspagina te zetten.
  Vriendelijke groet, Carien van Eijden

 20. Marjan Aarts says:

  Dat omzetten van persoonlijk naar zakelijk is een probleem omdat de oude profielfoto en gegevens er in blijven staan en niet aan te passen zijn… 🙁 Mochten jullie nog een tip hebben hoe ik mijn oude profielfoto wijzig, dan hoor ik dat graag. Tinder pakt namelijk die oude foto uit het archief en die is daar niet geschikt voor….

 21. ppffff.handen.in.mijn.haar

  heb.noodgedwongen.een.pagina.moeten.maken.nadat.de.pers.pagina.was.verwijderd.door.fb

  logisch.ik.las.het.al.om.mij.heen
  nu,iets.stoms.heb,persoonlijke.fb.beheerder,gemaakt.voor.de.bedrijfpagina
  en.zojuist.mezeld.met:.rollen.beheren.,mezelf.verwijderd…

  kan.niet.op.mijn.bedrijfspag.omdat.die.dit.zegt:
  De migratie wordt uitgevoerd…

  hoe.lang.duurt.zoiets!!!

  (sorrie.voor.de……..Kapotte.spatie.ook.erbij,.gekregen)

 22. Aysel Gurler says:

  Hoi Erno

  Een vraagje kan mijn facebook profiel niet openen. als ik me aanmeld krijg ik direct het verzoek om een pagina te maken maar dit is mijn persoonlijke profiel heb wel daar onder nog 2 paginas en ik wil mijn profiel niet omzetten naar een pagina. Moest ook kopieren enz.
  Nu lees ik boven de procedure maar ben nog niet over gestapt naar pagina wat moet ik doen hele frustratie. Hopelijk kunt u mij helpen.

 23. Beste,

  Mijn pagina staat al dagen migratie, hoe lang duurt dat? Ik kan al dagen njet in mijn pagina.

  Kunt u mij verder helpen??

  Dank u

 24. Hallo ,
  Ik hoop dat je me kunt helpen want ik kom er echt niet meer uit na dagen ploeteren.. Ik heb een oud persoonlijk profiel en een oude zakelijke pagina samengevoegd tot een nieuwe bedrijfspagina. Daarnaast heb ik mijn ou Ik kon daar gewoon inloggen en bewerken. Nu heb ik naast de nieuwe bedrijfspagina een nieuwe persoonlijke pagina gemaakt met hetzelfde emailadres en hetzelfde wachtwoord. Dat had ik voor heen ook en toen kon ik bij aanmelding altijd kiezen welke pagina ik ging bewerken. Nu ik de persoonlijke pagina heb staan kan ik alleen nog daarop inloggen en niet meer op mijn nieuwe bedrijfspagina. Op het moment dat ik inlog kiest hij automatisch mijn persoonlijke profiel. Ik heb al cookies verwijderd maar ik kom niet meer in mijn bedrijfspagina. Nu is mijn vraag hoe me dat weer zou lukken? heb ik dan toch een ander wachtwoord of mailadres nodig? Ik heb dezelfde gekozen omdat ik dat vorige keer ook had. Alleen toen heb ik vanuit een persoonlijk profiel een bedrijfspagina aangemaakt. en nu dus andersom. Mijn tweede vraag is; hoe ik mijn bedrijfspagina als link op mijn persoonlijke pagina krijg? Dat lukt me nu dus ook niet. Dit zodat mensen makkelijk doorlinken naar mijn bedrijf. Ik hoop dat je me wilt helpen want nu kan ik helemaal niks meer..hartelijke groetjes, moniek

 25. Hoi,
  Nou, na lang zoeken weet ik nu dat ik een beddrijfspagina gemaakt heb. Maar ik heb geen persoonlijk profiel gemaakt. Hoe kan ik dat alsnog doen???
  De link om facebook om hulp te vragen werkt niet….

  • mijn vraag eerst ik had een vriend later werd ik volger nu heeft facebook hem door een storing er af gegooid heb hem op nieuw een vriendschapsverzoekgestuurd kan hij nu mijn berichten nog wel zien op zijn bedrijfsartiestenpagina en op reageren of moet je echt ingelogd en weer bevriend daar voor zijn namelijk op zijn profiel persoonlijke pagina

 26. hoi,

  bij mij vraagt het om een ID te uploaden???

  Verstrek een identiteitsbewijs in waarop de te bevestigen naam staat. Meer informatie over waarom we vragen om je identiteitsbewijs en de verschillende soorten identiteitsbewijzen die we accepteren.
  Welke soorten identificatie accepteert Facebook?

 27. gauthier says:

  Beste,
  Via mijn computer kan ik enkel aan mijn zakelijke pagina. Echter op mijn gsm aan beide. Ik kreeg van fb dan ook volgend antwoord:
  Hallo,

  Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Facebook. Het account dat aan dit e-mailadres is gekoppeld, is een persoonlijk account.

  Als je per ongeluk een ander persoonlijk account in een Facebook-pagina hebt omgezet, neem dan contact met ons op vanaf het e-mailadres dat aan dat account is gekoppeld. Onze excuses voor het ongemak.

  Wat moet ik nu doen?

 28. Hallo Erno,
  Kun je zeggen van wanneer deze informatie is? De link voor converteren werkt niet meer… andere link of manier voor het persoonlijker maken van je zakelijk account? Ik heb hem omgezet maar wilde dit nog niet doen… zit in veel groepen voor werk interesse… wil niet dat iedereen alles van mijn privé berichten kan lezen… wil wel graag mijn contacten houden… help??

 29. Dag Erno, Ik zie hier zoveel interessante info (die ik volgens mij eigenlijk in het Facebook-helpcentrum had moeten terugvinden, maar ja….) dat ik na weken van onsuccesvolle pogingen toch maar mijn probleem hier eens voorleg.

  Ik probeer de situatie te schetsen. Ik werk sinds enkele maanden voor een nieuwe werkgever. Hiervoor bestond een Facebook pagina. De werknemer die deze beheerde was echter vertrokken voor mijn aankomst en de inloggegevens kregen we niet te pakken. Daarom heb ik uiteindelijk zelf een nieuwe pagina voor het bedrijf aangemaakt, die ik beheerde met mijn persoonlijk profiel. Nu heb ik onlangs toch de inloggegevens gekregen en kan ik dus wel aan die pagina (die heeft trouwens meer dan 5000 likes en mijn nieuwe maar 500). De oude pagina werd beheerd door een zakelijk profiel. Dit profiel heb ik ook als mede-beheerder ingesteld van de nieuwe pagina. Nu wil ik graag de twee pagina’s samenvoegen, maar de posts van de nieuwe pagina behouden. En dat lukt dus niet. Merge stelt altijd voor om de oude pagina te behouden. Mijn idee was om met mijn persoonlijk profiel ook beheerder te worden van de oude pagina en de twee pagina’s dan via mijn persoonlijk profiel te mergen in de hoop dan wel de keuze te hebben. Ik krijg het echter niet klaargespeeld om een beheerdersrol te krijgen op de oude pagina met mijn persoonlijk profiel….
  Enig idee wat er fout loopt of wat ik hieraan kan doen want zit echt met mijn handen in het haar. Ik wil al mijn posts van de laatste maanden niet kwijt (onder andere een fotoalbum dat door een honderdtal-mensen wordt gevolgd), maar uiteraard de 5000 volgers van de oude pagina ook niet (de posts daarvan zijn niet meer belangrijk…) Ook het facebookadres dat ik ondertussen op zoveel plaatsen heb ingesteld zou ik liever behouden dan het facebookadres van de oude site.. Is het zakelijk profiel omschakelen naar een persoonlijk profiel een optie in dit geval? Alvast bedankt om aan deze wirwar te proberen wijs geraken….

 30. Patricia says:

  Beste Erno,
  Facebook heeft pas mijn account geblokkeerd omdat de naam niet officieel was. Uiteindelijk heb ik hem terug gekregen met een naam verandering. Nu wil ik dus mijn pagina veranderen naar een bedrijvenpagina maar hoe kan ik al mijn berichten mee verhuizen? Of verdwijnen al deze berichten. Is er een mogelijkheid voor hulp tijdens het omzetten en zitten hier kosten aan verbonden?
  Ik hoor graag van je. Mvgr. Patricia

 31. Izabella says:

  Beste Erno,

  De link naar het aanvraag formulier van Facebook werkt helaas niet meer. Weet u de nieuwe link te vinden? Het is mij helaas moet gelukt.

  Met vriendelijke groet,

  Izabella
  September 2016

 32. als ik mijn prive Facebook pagina open wordt ik nu automatisch doorgelinkt naar een Facebook Business pagina wat ik helemaal niet wil. Hoe kom ik weer op mijn ‘eigen’ pagina.nl

  • rob pannekoek says:

   ik heb hetzelfde probleem, via “pagina maken” kan je bij je instellingen komen.

   Ben er alleen nog niet achter hoe ik hem om moet zetten naar een normaal persoonlijk profiel

   ben je er inmiddels achter?

 33. Hi,
  Klopt het dat bij migratie je vrienden niet meer automatisch fans worden?
  Bij het omzetten krijg ik een blanco business-page zonder fans. Of doe ik wat verkeerd?
  mv.gr. Serdar

 34. Hi Erno
  Heb een aantal jaar geleden een zakelijke pagina aangemaakt. Dat bedrijf heb ik niet meer en nu wil ik deze pagina omzetten naar een persoonlijke pagina voor het onderhouden van contacten met vrienden/familie. Jouw aangegeven link werkt helaas niet…. wat nu te doen. Het is best belangrijk voor me…
  Alvast dank en groet Els

 35. Hi Erno, deze link werkt volgens mij niet meer: https://www.facebook.com/help/contact/?id=366956053339943

Geef jouw mening

*