Facebook voor Coaches

Je ideale klant aantrekken met

Facebook voor Coaches de thuisstudie en het e-boek.
Je bent ondernemende coach en hebt een droom over wat je wil bereiken. Misschien wil je mensen van het allerbeste advies voorzien. Of heb je een geweldig idee voor een vooruitstrevend product en hoop je dat iedereen daar in de toekomst gebruik van maakt.
Gezin en ondernemerschap balans
Je zoekt elke dag naar de ideale balans tussen werk en privé. Je bouwt aan je bedrijf en wil tegelijkertijd genieten van het leven. Dat was ook een van de redenen waarom je een eigen onderneming startte: je was op zoek naar flexibiliteit en vrijheid.Facebook helpt je controle te krijgen over de balans tussen je werk en je leven. Je komt in contact met de fans van je bedrijf wanneer jij dat wilt. En dat is echt niet altijd tijdens kantooruren.

Facebook: uitermate geschikt voor bedrijven!

In het najaar van 2006 sloot ik me aan bij Facebook, kort nadat Facebook geopend was voor iedereen. Ik wist niet precies waarom ik me aansloot maar het zag er gewoon uit als een sterk groeiend netwerk. Het was alleen niet geschikt voor zakelijk gebruik. Dat was toen. Want in de zomer van 2010 werd het allemaal echt duidelijk: Facebook heeft zakelijke potentie!

Erno Hannink: expert in het zakelijk gebruiken van Facebook
Die zomer begon ik dan ook veel artikelen te schrijven over hoe je Facebook zakelijk kunt gebruiken. Flink wat artikelen later was ik een expert in Facebook voor de zelfstandige professional. Het aantal artikelen op mijn website ErnoHannink.nl over Facebook groeide en groeide en steeds meer mensen gebruikten de artikelen en stelden er vragen over. Het resultaat? Ik kreeg waardevol verkeer naar mijn website en gaf workshops en webinars over hoe je Facebook zakelijk het beste gebruikt.

Een groot succes!
Mijn eerste Nederlandse webinar over Facebook was uitverkocht met maar 1 e-mail (100 plekken). Mijn eerste Engelse webinar over de Facebook-tijdlijn voor zakelijke pagina’s had meer dan 400 registraties en bijna 200 mensen waren live bij het webinar aanwezig.

Een Facebook-pagina aanmaken kan toch iedereen?

Een account aanmaken op Facebook is een eenvoudig klusje. Je hoeft alleen maar een aantal basisgegevens in te vullen zoals je naam, e-mailadres en geboortedatum. Je maakt ook heel snel een zakelijke pagina. Je kiest de categorie, geeft de pagina een naam en voilà: je pagina is klaar. Toch?

Maar de basis moet wel goed zijn!
Bij deze ogenschijnlijk eenvoudige stappen, gaat het bij sommigen al direct mis. Er zijn een aantal dingen die wel of juist niet mogen volgens de regels van Facebook. Daar moet je dus wel even goed van op de hoogte zijn. Maar de grootste fout maak je meestal daarna. Je plaatst af en toe een berichtje op Facebook. Zowel via je bedrijf als via je persoonlijke pagina. Je deelt een foto, want je hebt ergens gehoord dat foto’s goed werken. En je deelt speciale aanbiedingen en acties. Kom maar op dus met die fans!

Maar wat gebeurt er?
Niets.

Nadat een paar vrienden en bekenden op je pagina zijn geweest en op ‘Vind ik leuk’ hebben geklikt, wordt het plotseling stil. Niemand reageert op je berichten. Niemand klikt meer op ‘Vind ik leuk’. Er komen ook geen fans bij.

Ik leg je uit hoe je dit kunt veranderen!

Bestel mijn thuisstudie over Facebook zakelijk gebruiken!

Deze thuisstudie geeft je de antwoorden op alle vragen die er zijn over Facebook in combinatie met een zakelijk account.

Wil je ook mijn thuisstudie bestellen? Bestel direct en krijg toegang tot de video, audio-opname en handleiding!

bestel nu

Veelvoorkomende vragen over Facebook

Via e-mail, telefoon, mijn Facebook-pagina of mijn website krijg ik al heel veel vragen over Facebook. De meeste vragen komen vaker voorbij, zoals:

Icon - Question MarkWat is het verschil tussen een persoonlijk profiel en een zakelijke pagina op Facebook?

Icon - Question MarkHoe maak ik een zakelijke pagina?

Icon - Question MarkHoe krijg ik meer ‘Likes’ voor mijn Facebook pagina?

Icon - Question MarkHoe zorg ik er voor dat mensen reageren op mijn zakelijke Facebook pagina?

Icon - Question MarkHoe gaat een zakelijke pagina op Facebook mij helpen meer klanten aan te trekken?

Maak je geen zorgen: je bent echt niet de enige met deze vragen.

Dit bleek ook uit de reacties op een enquête die ik verstuurde. Daaruit kwam naar voren dat 62% van de ondervraagden niet weet hoe ze meer fans moeten krijgen en heeft 56% een duidelijke uitleg nodig om te starten met een Facebook-pagina.

En dat is precies waar mijn pakket bij helpt.

Ik, Erno Hannink (de Facebook-expert), ga al deze en nog veel meer vragen voor je beantwoorden. De afgelopen maanden schreef ik het boek “Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches”. Op basis van dit boek heb ik een thuisstudie met 11 lessen en 2 bonus lessen ontwikkeld. Deze lessen heb ik opgenomen. In de video’s zie je mijn presentatie en hoor je mijn stem.

Wil je ook de video’s en het e-boek van deze thuisstudie bestellen?
Bestel nu‘ en krijg toegang tot de video lessen en het e-boek!

bestel nu

Wat zeggen anderen over mijn webinar “Facebook zakelijk toepassen”?

“In juni heb ik ‘live’ het webinar van Erno Hannink over Facebook gevolgd. Ik had al een Facebook-account aangemaakt, maar was op zoek naar aanvullende weetjes en tips & trucs voor een betere opbouw en invulling van mijn pagina. Erno nam de mogelijkheden en opbouw stapsgewijs met de deelnemers door.

Na het webinar ontving ik nog een uitgebreide (stap-voor-stap) handleiding en was het mogelijk de sheets van het webinar nogmaals door te nemen. Inmiddels ben ik zelf aan de slag gegaan met mijn pagina’s (zowel persoonlijk als zakelijk) en word ik er langzaamaan steeds handiger in. De komende tijd hoop ik de eerste resultaten te kunnen ervaren.

Verder is de administratieve afhandeling van de aanmelding en facturering voor het webinar prima verzorgd. De complimenten van Complemento!”
Madelon Gloude van complemento.biz

De voordelen van een zakelijke Facebook-pagina

Je weet nu dat Facebook je kan helpen bij jouw geluk. Je weet dat Facebook pas de laatste jaren aantrekkelijk is geworden voor zakelijk gebruik. Je hebt gezien dat meer mensen vragen hebben over Facebook succesvol zakelijk inzetten.

Maar hoe helpt Facebook jou? Hier vind je enkele voordelen voor het zakelijk gebruik van Facebook:

 • Je krijgt contact met je doelgroep
 • Je geeft jouw merk meer aandacht
 • Je vergroot je zichtbaarheid op het internet
 • Je deelt waardevolle informatie met je community
 • Je bereikt je doelgroep
 • Je bouwt een community rondom je bedrijf
 • Je trekt klanten aan
 • Je krijgt nieuwe inschrijvingen voor de nieuwsbrief van je bedrijf
 • Je hebt meer bereik dan op Twitter
 • Je komt in contact met de doelgroep die niet op Twitter is te vinden
 • Je bent goed te vinden in de zoekmachines en krijgt meer verkeer naar je website

Kortom, je krijgt meer fans!

Raving fans

“Erno is een echte Facebook expert. In maar twee uur liet hij zien waar het om gaat. Als je over Facebook wilt leren en hoe dit kan werken voor jouw bedrijf, dan is Erno de man!”
Erwin Van Lun

Kijk de video van het Facebook zakelijk inzetten webinar op je tablet

Dit levert mijn thuisstudie je op!

FacebookIk ben een Facebook-expert (zowel mentor, auteur als spreker) en mijn focus ligt op het aantrekken van klanten. In de thuisstudie en het e-boek leg ik uit hoe je Facebook eenvoudig laat werken voor jouw bedrijf.

Praktische tips voor je zakelijke Facebook-pagina
De thuisstudie zijn 11 videos, een aaneenschakeling van heldere uitleg en praktische tips die je direct kunt toepassen om je zakelijke Facebook-pagina op te zetten en/of te verbeteren. Zo komen er meer mensen in aanraking met je bedrijf. Dankzij de beelden van mijn thuisstudie en het e-boek ben je prima in staat het allemaal zelf te doen. Na de eerste lessen maak je een onderbouwde keuze of je wel of niet met Facebook verder wilt voor jouw onderneming.

De opbouw van de thuisstudie

In dit overzicht zie je precies wat je allemaal leert in mijn thuisstudie “Facebook voor Coaches”.

0. Facebook Goed en Snel starten
Goed en snel starten met Facebook voor Coaches in 6 weken

 • Week 0 Keuzes maken
 • Week 1 Een goed persoonlijk profiel in 7 stappen
 • Week 2 Een groep opzetten in 5 stappen
 • Week 3 Start je Facebook pagina in 5 stappen
 • Week 4 Meer fans voor je pagina in 5 stappen
 • week 5 Meer interactie in 5 stappen
 • week 6 Inzicht en optimaliseer

 

1. Keuzes maken
Hier help ik je om belangrijke keuzes te maken zoals.

 • Waarom Facebook
 • Doelgroep kiezen
 • Wel of niet met Facebook

 

2. Goed persoonlijk profiel
Waarom is je persoonlijk profiel belangrijk als je Facebook zakelijk gaat gebruiken? Je leert het in deze les.
In dit onderdeel leg ik je uit:

 • waarom je een persoonlijk profiel niet zakelijk moet opzetten en wat er kan gebeuren als je dat wel doet.
 • de belangrijkste verschillen tussen een persoonlijk profiel en een zakelijke pagina zien.
 • enkele persoonlijke profielen die juist wel of juist niet goed zijn.
 • hoe kun je klanten berichten laten lezen terwijl ze geen vrienden zijn.
 • vrienden- en interesselijsten slim gebruiken voor je klanten.

 

3. Facebook Privacy
In deze les leer ik je hoe je privé en zakelijk kunt scheiden. Hoe Facebook veilig te gebruiken is.
Hier leg ik uit:

 • wie kan mijn inhoud zien?
 • wie kan contact met me opnemen?
 • hoe zorg ik er voor dat iemand me niet meer lastig valt?
 • wie kan er berichten plaatsen op je tijdlijn en kan je taggen?
 • blokkeringen beheren. Te gebruiken bij stalkers.
 • de beveiligingsinstellingen – om Facebook veilig te bezoeken.
 • wat kunnen je volgers zien. Hoe behoud je privacy in apps en advertenties

 

4. Facebook groepen
In deze les leer ik je waarom Facebook groepen juist interessant zijn voor coaches. Hoe je meer aandacht aan klanten kunt geven zonder dat het meer tijd kost.
Hier leg ik uit:

 • Waarom een groep starten?
 • wanneer start je een open groep?
 • met welke producten en diensten heb je gesloten groep of geheime groep?
 • in 4 stappen je eigen groep starten voor je klanten.

 

5. Zakelijke Facebook pagina maken
In deze les leer ik je hoe je een zakelijke Facebook pagina maakt.
In dit onderdeel leg ik je uit:

 • welke categorie je het beste kunt kiezen; en welke juist niet.
 • welke naam te kiezen voor je zakelijke Facebook-pagina.
 • wat de regels zijn voor het aanpassen van je zakelijke Facebook-pagina.
 • welke 7. basisstappen je neemt voor het aanmaken van je pagina.

 

6. Verbeter je Facebook pagina
In deze les leer ik je hoe je eenvoudig de zakelijke pagina kunt verbeteren.
Hier leg ik uit:

 • hoe je de omslagfoto toevoegt aan je pagina waardoor deze de juiste uitstraling krijgt.
 • wat de eisen zijn van deze omslagfoto zodat deze niet wordt verwijderd.
 • wat de inspiratie kan zijn voor je omslagfoto.
 • wat er in het info gedeelte ‘moet’ staan van je pagina

 

7. Meer fans en volgers voor je pagina
In deze les leer ik je hoe jij meer ‘Likes’ krijgt voor de zakelijke pagina.
Hier leg ik uit hoe je:

 • een URL op maat voor je persoonlijke pagina krijgt en deze kunt gebruiken voor de promotie.
 • de zakelijke pagina onder de aandacht kunt brengen op je persoonlijke profiel zodat mensen de pagina direct kunnen ‘Liken’.
 • meer fans krijgt voor je Facebook-pagina via je website of weblog.
 • een WordPress-plugin kunt toevoegen aan je website met alle Facebook-mogelijkheden.
 • andere interessante plekken om jouw zakelijke Facebook-pagina onder de aandacht te brengen.

 

8. Verhoog de interactie op je pagina
In deze les leer ik je wat je kunt doen om de volgers van je pagina te laten reageren op jouw updates. Het is één van de belangrijkste onderdelen van de thuisstudie.
Hier laat ik zien wat je kunt doen, zoals:

 • hoe je een bericht bovenaan je pagina kunt plaatsen.
 • dat een bericht meer aandacht geeft dan de andere berichten op je pagina.
 • hoe je opvallende mijlpalen vermeldt op je pagina.
 • een expert uitnodigen om vragen te beantwoorden.
 • de fans van je pagina vieren.
 • stel vragen waar fans op willen reageren.
 • regelmatig updates plaatsen.
 • er voor zorgen dat mensen je pagina ‘Leuk’ blijven vinden.

 

9. Facebook toepassingen (apps)
In deze les vertel ik je meer hoe je eenvoudig een aantal toepassingen kunt toevoegen aan je pagina.
Hier laat ik je zien:

 • welke apps je kunt toevoegen aan je pagina.
 • hoe je jouw YouTube videos kunt laten zien aan de bezoekers van je pagina.
 • hoe je een welkom-app maakt voor je pagina. Hier kun je bezoekers meer vertellen over je pagina en vragen de pagina te ‘Liken’.
 • hoe je apps zichtbaar maakt of juist verbergt op je pagina.
 • hoe je jouw belangrijkste apps eruit laat springen voor de bezoekers van je pagina.

 

10. Statistieken en inzichten
Meet de vooruitgang, in deze les leer ik je de basis van de statistieken van Facebook.
Hier laat ik je zien:

 • waar je de statistieken vindt.
 • wat het effect is van de verschillende artikelen op jouw pagina.
 • wie jouw ‘Likes’ zijn. Wat is de demografie van de mensen die op ´Vind ik leuk´ hebben geklikt?
 • zijn de ‘Likes’ ook jouw doelgroep?

 

11. Adverteren in Facebook
Dit is een basis overzicht van adverteren op Facebook. Je leert waarom adverteren op Facebook interessant is voor jou en welke mogelijkheden er zijn.
Hier laat ik je zien:

 • waarom adverteren in Facebook
 • wat de doelen kunnen zijn van advertenties
 • waarom ook hier het kiezen van je doelgroep belangrijk is
 • de belangrijkste criteria van een advertentie
 • voorbeeld advertenties in de sidebar en in het nieuwsoverzicht
 • hoe je in 4 stappen een aanbieding maakt.

 

Bonus 1. Zoeken in Facebook met sociogram
Dit is een nieuwe toevoeging aan Facebook. Het nieuwe zoeken waardoor verkoop met advertenties in Facebook eenvoudiger wordt.
Hier laat ik je zien:

 • wat je allemaal kunt zoeken met sociogram
 • verbeter je pagina voor betere resultaten in sociogram
 • Sociogram en privacy
 • Adverteren met sociogram – ideaal voor marketeers en zelfstandigen.

 

Bonus 2. Coaching via Facebook
We hebben de hele tijd gehad over Facebook gebruiken als coach om meer klanten en fans te krijgen. Kun je ook coachen via Facebook? Daar gaat deze les over.
Hier laat ik je zien:

 • wat heb ik nodig voor online coaching
 • 1-op-1 coaching met videogesprek voor de VIP klanten
 • Groepscoaching met Facebook groepen en hoe dit jou gaat helpen
 • anderen toepassingen die je naast Facebook kunt gebruiken voor online coaching

 

Mijn e-boek: extra uitleg en ondersteuning

Facebook voor coaches e-boekIk heb ook een e-boek geschreven. Als je gebruik maakt van mijn unieke aanbod, dan krijg je mijn nieuwste e-boek in 1 pakket, samen met de thuisstudie.

Het e-boek geeft met afbeeldingen en tekst nog meer waardevolle uitleg. Alle onderdelen uit de video’s komen terug en je krijgt extra tips. Met het e-boek neem je alle stappen één voor één door. Je bekijkt alles snel en pakt daarna de belangrijkste onderdelen als eerste op.

Inhoudsopgave

In deze inhoudsopgave zie je precies wat je allemaal kunt vinden in mijn e-boek.
Inhoudsopgave e-boek Facebook voor Coaches

inhoudsopgave e-boek Facebook voor Coaches

inhoudsopgave 3

Mijn eigen Facebook-verhaal

In de handleiding vind je in het kort ook mijn Facebook-verhaal.
mijn Facebook verhaal

Voorbeeld pagina’s

En nog een paar andere pagina’s die je in de handleiding kunt vinden.

voorbeeld pagina uit het e-boek

voorbeeld pagina uit het e-boek

Ook geïnteresseerd geraakt in deze thuisstudie?

bestel nu

“Met ‘t webseminar “Meer likes & interactie op Facebook” heeft Erno me wegwijs gemaakt in de wonderlijke wereld van zakelijk Facebook gebruik. Hij liet me zien dat er meer mogelijk is dan vrolijke vakantiefoto’s van je eigen kroost en ik heb in een uur veel inspiratie opgedaan om je eigen Facebook – pagina op een hoger plan te tillen. Diverse tips & trucs gekregen die ik inmiddels op diverse pagina’s kon inzetten.”
Frank de Man van frankdeman.nl

“Voor mij was dit een fantastische en heel leerrijke ervaring. Het was aangenaam om Erno zo voor mij te zien op het scherm, alsof hij bij mij in mijn atelier was. Dit gaf een heel persoonlijke toets aan dit leermoment. Ik kon alles heel goed volgen, had de tijd om persoonlijke nota’s te maken mede door de duidelijke tekst die op het scherm kwam.
Ik heb in een kort tijdsbestek heel veel bijgeleerd.
Sindsdien gebruik ik heel veel van de tips van Erno en ik zie een positieve vooruitgang.”
Martine Verstraeten van hoeden-martineverstraeten.be

Veel gestelde vragen

Krijg ik een echte DVD thuis gestuurd?
Nee, het is veel handiger. Je hoeft niet te wachten tot de post jouw DVD komt brengen. Je kunt direct beginnen. Je bekijkt de video lessen via mijn website. Waar, wanneer en hoe vaak jij maar wil.

Krijg ik het e-boek als bijlage in de e-mail?
E-mails met bijlagen komen niet altijd aan of belanden in de spamfilter. Het e-boek is erg uitgebreid (pdf 206 pagina’s) en daarmee groot geworden (40Mb). Je krijgt daarom in de e-mail een link naar het e-boek zodat je hem direct kunt downloaden.

Hoe kan ik het e-boek lezen?
Het e-boek is in pdf-formaat opgezet en kan daarom op elke computer gelezen worden: laptop, pc, mac, iPad en zelfs op je smartphone! Gebruik hiervoor de gratis software Adobe Acrobat Reader. De handleiding is duidelijk en overzichtelijk opgemaakt, is daardoor goed te lezen en staat vol met afbeeldingen.

Kan ik als Facebook-leek ook starten?
De lessen en het e-boek zijn zodanig opgezet dat iedereen het kan gebruiken. In het e-boek en de presentaties zie je de schermen van Facebook. Het is opgezet voor coaches die hun eigen Facebook-pagina willen opzetten.

Wanneer krijg ik toegang tot de Facebook groep?
In de e-mail met de link naar de thuisstudie en het e-boek ontvang je ook een link naar de besloten groep op Facebook. Je kunt dan direct naar de groep en toegang vragen. We controleren dan jouw naam en geven je direct toegang. Let op: niet voor de basis versie.

Wat gebeurt er bij veranderingen in Facebook?
Bij grote wijzigingen in Facebook worden de lessen en het e-boek aangevuld of bijgewerkt. Zoals bijvoorbeeld de introductie donderdag 7 maart van het nieuwe nieuwsoverzicht. Het heeft geen effect op hoe alles werkt, maar het ziet er wel anders uit. Dus worden op dat deel de lessen bijgewerkt. Jij hebt dus altijd de laatste versie en bent zo ook op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Maak gebruik van dit fantastische aanbod!

En dit is wat je in de professional versie krijgt!
 • De video-opnames van de 11 lessen – waarde € 209,00
 • De video-opnames van de 2 bonus lessen – waarde € 38,00
 • De presentaties van alle lessen – waarde € 138,00
 • Het e-boek ‘Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches’, 206 pagina’s – waarde € 47,00
 • Toegang tot de besloten online groep ‘Facebook for business’ – waarde € 99,00
 • Geheel 2013, iedere maand (60 minuten) ‘Vraag en antwoord’ sessie – waarde € 190,00
 • Een extra online (30 minuten) 1-op-1 expertise sessie met mij – waarde € 189,00

 

De totale waarde voor de professional versie is normaal € 910,00.

Bestel nu het totale pakket.

bestel nu

“In het najaar van 2010 heb ik bij Erno de workshop ‘Geef je bedrijf een gezicht op Facebook’ gevolgd.
Voor degenen onder ons die minder bekend met de fenomenen Facebook en Social Media waren, gaf hij stapsgewijs een helder overzicht van deze (nieuwe) fenomenen en de mogelijkheden ervan. Vervolgens maakte iedere participant een Facebook-pagina voor zijn of haar bedrijf aan.
Erno was geduldig, behulpzaam en probeerde met elk bedrijf mee te denken over de mogelijkheden van de Facebook-pagina. Zijn expertise is uitmuntend. Ook na de workshop blijft Erno altijd beschikbaar om vragen te stellen.
Erno is, in mijn opinie, de Nederlanse Facebook-expert!”
Daphne Fleur Don

Investering en garantie

Je krijgt alle informatie om een succesvolle zakelijke Facebook-pagina op te zetten waarmee jij klanten gaat aantrekken en je bedrijf laat groeien.

Al is de investering voor de thuisstudie en het e-boek laag, ik wil graag dat je je zeker voelt over deze aankoop. Daarom bied ik een 100% niet-tevredenheid-geld-terug-garantie aan. Neem rustig de tijd: je hebt 30 dagen om mij te laten weten dat je niet tevreden bent en dat je graag je geld terug wilt. Er is voor jou dus geen enkel risico.

Bestellen is eenvoudig

 1. Kik op de ‘Bestel Nu’ knop onder de versie die jij wilt bestellen. Je gaat dan naar mijn veilige betaalsysteem.
 2. Je betaalt met iDEAL, PayPal of creditcard.
 3. Als de betaling is ontvangen, krijg je een e-mail met alle links die je nodig hebt om direct te beginnen.

Dat is alles.

Opties
 • Waarde
 • Wat krijg je
 • 11 video lessen
 • 2 bonus lessen
 • presentaties van de lessen
 • Online groep
 • Expertise sessie 1-op-1
 • Nu voor
Coach
 • € 759,00
 • Zelf doen
 • [y]
 • [y]
 • [y]
 • [y]
 • [n]
 • € 479
Professional
 • € 948,00
 • Extra tijd voor jou
 • [y]
 • [y]
 • [y]
 • [y]
 • [y]
 • € 497

Op jouw zakelijk succes en plezier!

Erno Hannink - the Dutch Facebook Biz Guy
Erno Hannink

P.S. Jij bent op zoek naar een goede balans in werk en leven. Je wilt vooruit. Facebook gaat je daarbij helpen en dit pakket gaat je helpen dat zo snel mogelijk in te zetten zonder dat je alles zelf moet uitzoeken.

P.P.S. Een bijzonder pakket en een unieke gelegenheid. Je krijgt de thuisstudie en alle presentaties. Je krijgt het uitgebreide e-boek “Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches”. Je krijgt toegang tot de Facebook-groep en een extra Vraag & Antwoord sessie waar je antwoord krijgt op al je vragen (niet voor de basis versie).

P.P.P.S. Mocht je nog vragen hebben over deze thuisstudie, Facebook voor Coaches, dan beantwoord ik deze graag. Stuur je vragen naar vragen@ernohannink.nl.

Satisfaction Guarantee 100% - Burst Badge Orange

Opmerking: Facebook® is the Registered Trademark of Facebook, Inc. and ErnoHannink.nl has no direct or indirect affiliation with Facebook, Inc. ErnoHannink.nl has no partnership, sponsorship or endorsement from Facebook.