Facebook tips

Hier vind je de beste Facebook tips van Erno Hannink, in de afgelopen jaren heb ik meer dan duizend mensen geholpen met Facebook vragen, trainingen en boeken.

Facebook is het grootste online netwerk ter wereld. Er zijn ruim 1 miljard mensen actief op Facebook wereldwijd en in Nederland is dit ruim 7,5 miljoen.

Belangrijk te weten is dat je start met een persoonlijk profiel. Dit ben jij als persoon. Voor je bedrijf start je, als je bent aangemeld met je persoonlijke profiel, een Facebook pagina. Jouw doelgroep kan nu je bedrijf volgen door op deze bedrijfspagina op ‘Vind ik leuk’ te klikken.

Bij Facebook bedrijfspagina kan de bezoeker niet zien welk persoonlijk profiel er achter zit. Voor een zelfstandige minder van belang voor een klein bedrijf is dit wel van belang. Je kunt meerdere beheerders voor je Facebook bedrijfspagina hebben, zorg voor tenminste 2 beheerders (mijn tip voor jou).

Je vindt meer tips en artikelen van Erno op Facebook met een pagina vol met Facebook tips. Stel je vragen over Facebook, reageer op mijn vragen, laat een link naar jouw Facebook pagina achter…

Wil je hulp bij het opzetten van je Facebook zakelijke pagina, hoe je meer fans krijgt en hoe je meer interactie krijgt? Bestel dan de training Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches (meer informatie).

Beginnen op Facebook voor jouw bedrijf

Vervolg Facebook voor je bedrijf

Facebook tips en truuks:

Algemene Facebook tips

Alle artikelen met Facebook tips op ErnoHannink.nl.

Dan is er nog de Meest uitgebreide lijst van Facebook bronnen

Facebook voor Coaches

Meer klanten door Facebook slim te gebruiken

Van tijd verspillen op Facebook naar klanten krijgen voor je bedrijf. Tijdens deze training in het bijzonder voor coaches leer je over:
Facebook voor Coaches training

  • Alles over Facebook voor als je het zakelijk gaat gebruiken
  • Praktische tips en duidelijke uitleg in 11 korte videos – eigen tempo en volgorde
  • Een uitgebreid e-boek “Je ideale klant aantrekken met Facebook voor Coaches”
  • Waarom een Facebook pagina belangrijk is en hoe je hier je doelgroep verzamelt.

Let op: Ben jij een coach en op zoek naar meer klanten dan mag je dit niet missen.

€ 497.00

 

Meer informatie over de training.

“Erno is, in mijn opinie, de Nederlandse Facebook-expert!”
– Daphne Fleur Don

Nieuwe klanten via internet

Ontvang iedere maand gratis tips en informatie over hoe jij internet kunt toe passen zodat de klanten op je af komen.

 

 

Opmerking: ErnoHannink.nl is geen officiële dealer van Facebook of geaffilieerd met Facebook. Facebook is een geregistreerd merk. Facebook is a Registered Trademark and ErnoHannink.nl has no direct or indirect affiliation with Facebook. ErnoHannink.nl has no partnership, sponsorship or endorsement from Facebook.