Maak jouw Coaching Biz. No.1 in jouw Niche

Het gaat continue met vallen en opstaan, al jaren. Je krijgt wel klanten maar het loopt niet continue door.

Je wil minder onzekerheid voor het komende jaar. Je wil duidelijkheid in je marketing, voor wie je het doet en ook wat je doet. Je zoekt hulp bij de volgende stap en een duidelijke uitleg. De omzet van je bedrijf is ongeveer € 30.000 – € 50.000.

Je zoekt begeleiding, werkende systemen en handvatten. Je zoekt ook een stok-achter-de-deur. Iemand die er voor zorgt dat er nu echt iets veranderd. Nieuwe ideeen worden uitgewerkt en gelanceerd.

Je hebt jouw klanten veel te bieden

Je houd van wat je doet. Het wordt tijd dat je meer gaat verdienen.

Jouw grootste behoefte is dat je een continue stroom van nieuwe klanten krijgt. Geen onzekerheden en zorgen meer voor de komende maanden. Hiervoor is aandacht voor je marketing nodig. Je wilt groeien met je bedrijf en daarvoor heb je meer ideale klanten nodig, en snel.

 • Je wilt meer klanten?
 • Je wilt meer omzet?
 • Je loopt achter op je omzetdoelstelling voor het komende jaar?
 • Je wilt meer aanvragen via je website?
 • Je wilt je bedrijf laten groeien en tijd voor je gezin?
 • Je wilt veel meer mensen helpen en meer verdienen?

Dan zit je hier goed.
Mensen zoals jij help ik het meest.
Eerlijk, open en met enthousiasme.

Ondernemende coaches zoals jij bereiken nieuwe doelen met mijn mentoring.

Te weinig omzet

Je bent een super gepassioneerde coach, het is je roeping. Je wilt nu eindelijk een keer meer inkomsten, belangrijker nog een constante stroom van inkomsten.

Op dit moment zijn er maanden van veel klanten, en maanden waar er veel te weinig nieuwe klanten bij komen.

Je marketing is nog lang niet goed. Je weet wat je te bieden hebben maar de klanten zien het niet. Er is nog veel te doen om meer klanten aan te trekken en voordat je jezelf succesvol voelt.

Je weet niet op welke marketing strategie je moet concentreren. Welke online marketing op korte termijn jou voldoende ideale klanten oplevert.

Dit veroorzaakt onzekerheid en stress die ook voelbaar is in je gezin. Je zoekt naar ruimte om meer uit je bedrijf te halen. Je mist een goed systeem waardoor je slimmer kunt ondernemen. Je zoekt naar een goed marketing systeem die een constante stroom van nieuwe klanten en meer omzet oplevert.

Alles wat je tot nu toe hebt gevonden lijkt voor jou niet te werken. De beloofde resultaten komen niet uit. Je vraagt je zelfs af of het ooit gaat werken voor je bedrijf. Dit terwijl je weet dat je zo veel te geven hebt.

Van te weinig klanten naar jouw doelklant aantrekken

Je belangrijkste focus op dit moment is een duidelijke marketing strategie zodat je meer ideale klanten krijgt en meer omzet bij deze klanten. Het gaat over de keuze van de juiste doelgroep, de juiste marketing boodschap en het toepassen van het juiste marketing plan. Dit zorgt voor een stroom van potentiële klanten die je omzet naar betalende klanten, terwijl we de marketing verder optimaliseren en automatiseren.

Het is belangrijk dat je ook kijkt naar je producten en diensten. De verkooppagina’s en vooral naar de prijzen. Waarschijnlijk vraag je te weinig en je verliest daardoor veel omzet. Omzet die voor het oprapen ligt door de producten te stroomlijnen en de prijzen te verhogen.

Dan is het tijd voor het stellen van specifieke doelen. Focus op deze doelen helpt jou en je bedrijf naar de volgende fase. Meer klanten en meer omzet door op de juiste dingen te concentreren en consequent door te voeren.

1-op-1 mentoring jaarprogramma

Werk direct met mij.

In het jaarprogramma gaan we onder andere aan de slag met:

 • De Hyperspecialisatie voor jou.
 • Kiezen voor jouw klant.
 • Waarom doe je dit.
 • Financiële doelen stellen.
 • Hyperfocus – doen wat je moet doen.
 • Money Mastery – bouwen aan je financiële onafhankelijkheid.
 • Jouw website veranderen in een Power Platform.
 • Een Lasting List voor je bedrijf bouwen.
 • De belangrijkste sociale netwerk sites voor jou. Niet alles, maar 1-3 waar jouw klant zit.

Zet de volgende stap

Je wilt nog groter, meer mensen helpen en bijdragen aan een betere wereld. Zet de volgende stap.
Maak jouw coachingsbedrijf No.1 in jouw niche.

Nog maar 1 plek voor 2014

Het aantal klanten dat ik maximaal per jaar wil helpen met 1-op-1 mentoring is begrenst. Deze vorm van mentoring geeft jou veel. Aandacht. Inzicht. Stok-achter-de-deur. Voortgang. Resultaat. Het kost mij dus ook veel tijd en aandacht.

Het beperkte aantal plaatsen heeft er toe geleid dat ik nauwelijks promotie maak voor de 1-op-1 mentoring op mijn site of in mijn wekelijkse e-mails.

Ondanks de geringe aandacht voor deze intensieve begeleiding is er nu nog maar één plaats vrij voor de rest van 2014.

Jouw bedrijf uitbouwen, No.1 worden in jouw niche, en wil je daar mijn persoonlijk hulp en aandacht bij?

Wordt dan nu die ene klant die mee gaat doen in het 1-op-1 mentoringprogramma van 2014.

“De inkomsten zijn het afgelopen jaar met 40% gestegen en ik werk nog steeds niet meer dan 25 uur per week en maar 9 maanden per jaar. Ik heb met de adviezen van Erno mijn werk, mijn diensten, de producten en mijn tijd zo ingedeeld dat ik meer klanten kan helpen, dat zij resultaten zien en tevreden zijn.”
Renata Hamsikova van Ieku

Loop jij vast en wil je nu vooruit?

Neem dan nu contact met mij op zodat we het plan voor een grotere rol voor jou kunnen opzetten:

[contact-form-7 id=”7371″ title=”Aanvraag Diamond mentor programma – VIP”]

Nadat ik jouw gegevens heb ontvangen bekijk ik je website. We maken dan een afspraak voor een telefonisch gesprek.

We gebruiken methodes en systemen om jouw bedrijf te laten groeien. Tijd voor jouw bedrijf en jullie gezin zonder de stress. Er is ook een oplossing voor het probleem van jouw bedrijf. Ik weet het zeker.

Tijdens het telefonische gesprek kijken we samen wat er nodig is om de situatie voor jouw bedrijf te veranderen, of ik jou daarbij kan helpen en op welke manier.