Social Media Mentor voor coaches

Vind de juiste mentoring voor jou

Als je nieuw bent hier, dan vraag je misschien af waar je moet beginnen. Dit is afhankelijk van waar je op dit moment staat met je bedrijf en hoe snel je vooruit wilt. Lees hieronder het ondernemersprofiel dat het beste past bij jouw eigen onderneming en levensfase op dit moment…

Meer balans en doorgroeienZichtbaar worden

Je verdient ongeveer € 30.000 of minder en je belangrijkste focus is snel meer klanten krijgen die je meer betalen. De juiste marketing voor jouw bedrijf zodat de onzekerheid over de volgende maand verdwijnt.
Nu zichtbaar worden »

Klanten krijgen en groeienMeer balans en doorgroeien

Je verdient tussen de € 30.000 – 90.000 en realiseert dat er iets moet veranderen. Je bent op de goede weg en wilt minder stress. Het wordt tijd voor een systeem en automatisering van je marketing, zodat je meer tijd krijgt.
Meer klanten en meer omzet »

Succesvol en minder werkenSuccesvol en minder werken

Je bent succesvol en verdient meer dan € 90.000. Denk groter. We gaan jouw zichtbaarheid in de markt vergroten en assistentie inschakelen zodat jij minder gedoe hebt. Meer tijd voor jezelf en je gezin.
Uitbreiden en minder werken »

Wil je weten welke mentoring het beste bij jou past?

Je wilt vooruit met je bedrijf. Je wilt veel meer mensen helpen. Hierbij kun je wel wat hulp gebruiken.
Welke vorm het beste voor jou is, vooral zelf doen, in groepen werken of individuele begeleiding?
Boek nu jouw gratis kennismakingsgesprek direct in mijn online agenda. Tijdens het telefonische kennismakingsgesprek kijken we samen wat er nodig is om de situatie voor jouw bedrijf te veranderen, of ik jou daarbij kan helpen en op welke manier.

Meer informatie

Kiezen voor een doelgroep is doodengHandboek Hyperspecialisatie