Team Done4You

Uitbreiding team

Ben jij de freelancer die mee wil werken aan de groei van onze klanten?

Voor onze klanten (kenniswerkers en webshop eigenaren) moeten er allerlei taken gedaan worden op het web. Om hun te helpen op dit gebied zijn wij op zoek naar freelancers die als de beste teksten kunnen corrigeren, trechters kunnen opzetten en artikelen en pagina’s op websites kunnen verbeteren zodat deze beter vindbaar worden in de zoekmachines.

Wij, Gwendoline Teske en Erno Hannink, bouwen samen om een team van freelancers zodat we met klanten meer resultaten bereiken.

Taken

 • (eenvoudig) tekstschrijver – SEO-achtige (1 klus) – tekst en taalfouten en publiceren – editor
 • social media berichten publiceren en plannen
 • afbeeldingen maken voor social media
 • direct response copywriter (tekst voor salespagina’s, tekst voor advertenties)
 • Website designer (landingspagina’s ontwerpen)
 • Website bouwer – zet design om in werkende pagina (WordPress, mijnwebwinkel, magento, woocommerce, Shopify)
 • video-personen als DRock (opnemen en editten)
 • AdWords beheren (finetunen, campagnes opzetten)
 • Facebook Ads beheren (finetunen, campagnes opzetten)
 • E-boek, pdf, boek cover ontwerp en boek maken.
 • zoekwoord analyse

We zoeken op dit moment

 • Ben jij de direct response copywriter die wij zoeken?
  Jij bent een tekstschrijver die er voor zorgt dat de klant meer klanten krijgt. Dat bezoekers van de verkooppagina met plezier op de koopknop klikt. Jij weet dat geen enkele tekst mag worden geplaatst of worden verstuurd als er geen oproep tot actie in zit.Jouw klanten hebben meer omzet behaald door jouw schrijfkunst. Je bent enthousiast over je werk. Je kent de werken van de bekende copywriters. Je volgt de e-mails van bekende copywriters. Copywriting zit in je bloed.Je werkt graag met inspirerende ondernemers met veel ideeën, die snel schakelen en aantoonbaar resultaat leveren.
   
  Ben jij dit? vul het formulier in.
   
 • Ben jij de Adwords Specialist die we zoeken?
  Jij wil graag freelance werken voor verschillende ondernemers. Je denkt graag mee over het inrichten van een AdWords-account, het opzetten en beheren van nieuwe accounts of het verbeteren en beheren van bestaande accounts. Voor goede verkoopteksten kunnen we bij jou zijn.Je werkt graag met inspirerende ondernemers met veel ideeën, die snel schakelen en aantoonbaar resultaat leveren.
   
  Ben jij dit? vul het formulier in.
   
 • Ben jij de Facebook Ads Specialist die we zoeken?
  Jij wil graag freelance werken voor verschillende ondernemers. Je denkt graag mee over het inrichten van Facebook Advertenties, Power Editor heeft geen geheimen voor je en je krijgt een kick van lage CTRs, hoge relevantiescores en hoge conversies. Voor goede verkoopteksten kunnen we bij jou zijn en je weet als de beste welke foto’s wel en niet werken.Je werkt graag met inspirerende ondernemers met veel ideeën, die snel schakelen en aantoonbaar resultaat leveren.
   
  Ben jij dit? vul het formulier in.
   
 • Ben jij de VA (virtueel assistent) die wij zoeken?
  Jij wil graag freelance werken voor verschillende ondernemers. Je vindt het leuk om verschillende dingen te doen, aan diverse projecten te werken en je toont initiatief. Je wacht niet op werk en zit nooit stil.Je werkt graag met inspirerende ondernemers met veel ideeën, die snel schakelen en aantoonbaar resultaat leveren.
   
  Ben jij dit? vul het formulier in.
   

Team

Dit zijn de mensen die de expertise van ondernemers online delen en daarmee nieuwe klanten aantrekken.

Annette Smits

Ontwerpt afbeeldingen en de uitstraling van de artikelen die worden gedeeld op de sociale netwerk sites. Ze onderhoudt ook de Facebook advertenties om de doelen van klanten sneller te bereiken.

Claudia Lukkien

Coördineert de Done4you activiteiten, redigeert en publiceert artikelen voor klanten en op ernohannink.nl en verstuurt de e-mails naar de abonnees.

Erno Hannink – oprichter

Strategie, sales en content om steeds meer ondernemers te helpen bij hun online visibility.

Justin Hannink

Bewerkt alle audio- en video-opnames zodat onze klanten en Erno zelf zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het produceren van een vlog of podcast. Is in zijn vrije tijd student aan de Universiteit te Nijmegen en een fanatiek PC-gamer.

Leoniek de Hoop

Maakt de ontwerpen voor de omslag van Erno’s boeken en ontwierp het binnenwerk van de meeste ervan. Door haar werk zijn deze boeken nog succesvoller.

Monique Hannink

Houdt de zaak financieel op orde. Staat mensen te woord.