Twitter updates in LinkedIn profiel en update Twitter vanuit LinkedIn

Door de Twitter toepassing toe te voegen aan je LinkedIn profiel kun je de tweets van je followers bekijken in LinkedIn. Daarnaast kun je ook direct een update naar Twitter sturen vanuit LinkedIn.

Of zoals Jeff Weiner van LinkedIn zegt: “LinkedIn is meer dan een plek om je CV op te slaan.” DEMO: LinkedIn CEO says status updates growing fast in Social Beat.
Volgens Weiner wordt LinkedIn steeds meer een ‘professional dashboard’. Mensen kunnen LinkedIn gebruiken om werk klaar te krijgen door met mensen te verbinden met de informatie en de bronnen die ze nodig hebben.

In het laatste jaar zijn het aantal status updates al tien keer zo veel geworden. De combinatie met Twitter is dus logisch. Een toevoeging aan je dashboard waardoor je in LinkedIn kunt blijven en toch je Twitter bijhouden.

Wil jij ook de tweets van je je netwerk zien in het dashbord of jouw tweets laten zien in je profiel. Dan ga je naar applicaties.
En selecteer je de Twitter applicatie:

Kies dan of je de Tweets zichtbaar wilt hebben in je profiel en/of op je LinkedIn home

Dit krijg je dan te zien in je LinkedIn Home

Dit krijg je op dit moment te zien in je profiel, dit is ook wat een ander dus ziet.

Nog niet helemaal perfect. Er worden beslist Tweets gevonden. Klik maar eens op ‘see more >>’
Dan krijg je dit te zien

Handig?
Als je veel werkt vanuit LinkedIn. Ja.
Als je gewend bent te werken in LinkedIn en je begint net in Twitter. Ja.
Als je actief Twitter gebruikt. Mwa, je gebruikt waarschijnlijk al Tweetdeck, Seesmic of Hootsuite om Twitter, LinkedIn en Facebook bij te werken.

Ga jij het gebruiken?

Lees de reacties (Een reactie.)

Linkedin Makeover

Met LinkedIn Makeover een profiel dat de aandacht trekt van jouw ideale klant.
Jij wilt dat je LinkedIn profiel er goed uitziet en de interesse wekt van potentiële klanten.

Dan gaat de LinkedIn Makeover oplossing jou helpen.
Wat gebeurt er precies: LinkedIn Makeover
  • Vragenformulier voor aanvullende informatie.
  • Gesprek via Skype (dit wordt opgenomen).
  • LinkedIn Profiel aanpassen.
  • Tips voor actief netwerken en nieuwe contacten.


Klik op de ‘Bestel nu’ knop. Je krijgt een LinkedIn profiel waarmee jij gaat opvallen bij je doelgroep. Bestel nu en wij nemen contact op met jou.

Meer informatie

Interessant? Schrijf je dan nu in voor gratis artikelen via e-mail

aweber

"Disclosure of Material Connection: Some of the links in the post above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. Regardless, I only recommend products or services I use personally and believe will add value to my readers. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission`s 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."

Comments

  1. Een kanttekening in deze is wel te plaatsen, namelijk een overload aan Twitter-berichten in je Status-updates van Linkedin. Ik ben van mening dat het twee verschillende social media zijn, met elk hun eigen werkwijze. Linkedin is juist heel interessant om te zien welke ontwikkelingen er zijn op werkgebied.

    De oplossing is dan ook het selectief doorplaatsen van je tweets naar Linkedin. Dat kun je doen door in je tweet #in te zetten (als je het eerst hebt gekoppeld). Dan maak je een bewuste keuze welke tweets op je Linkedin-profiel verschijnen.

Geef jouw mening

*