Hoe maak je een jaarplan dat je ook nog na de eerste dagen van januari gebruikt?

Je wil van 2016 een mega jaar maken Niet weer een jaar waarin het niet loopt zoals je gepland had. 2016 wordt anders dan afgelopen jaar.

Een goede planning opzetten vind je lastig Precies weten, wat je, wanneer moet doen. Voldoende klanten en omzet het gehele jaar door. Daar gaat het nu nog mis.

Bestel jouw Verdubbelplan nu

Van 2016 het beste jaar voor jouw bedrijf maken?

Het beste jaar tot nu toe ūüôā

Je vindt het lastig om jezelf te verkopen

Je weet dat je zichtbaar moet zijn en meer moet verkopen.
Het is belangrijk dat je jezelf verkoopt.
Er zitten veel mensen te wachten op jouw oplossing.
Zij willen graag geholpen worden.

Je denkt dat je goed bezig bent
maar zet het wel voldoende zoden aan de dijk.

Doe je de juiste dingen?
Doe je de juiste dingen ook goed?

Je komt onvoldoende in contact met je doelklant

 • Je wil van 2016 het beste jaar voor jouw bedrijf maken
 • Je zou doelen moeten stellen
 • Het moet ook leuk zijn
 • Maar je hebt wel wat structuur en praktische tips nodig

Daarvoor introduceer ik:

Het Verdubbelplan 2016

Het "Verdubbelplan 2016 - Jouw complete plan voor een florerend coachingsbedrijf in 2016" geeft je handvatten en structuur om er een bijzonder jaar van te maken. Je krijgt duidelijkheid wat je precies wanneer moet doen voor de volgende stap met jouw bedrijf.

Eén overzichtelijk en praktisch jaarplan voor het beste jaar tot nu toe met jouw bedrijf.

Plan¬†‚ÄstDoelen stellen, doe jij het? Doe je het ook goed? Een plan met daarin je doelen voor 2016.

 • 80% van de mensen heeft geen doelen!
 • 16% van de mensen denkt over doelen maar schrijft ze niet op
 • 1%, maar 1 op de 100 schrijft deze doelen op en kijkt er regelmatig naar.

Dit zijn wel de mensen die het meeste bereiken!
Wil jij bij deze 1% horen? Schrijf dan jouw doelen voor het komend jaar op.

Bijhouden¬†‚ÄstSchrijf je doelen op en doe dan nog iets heel belangrijks. Houd deze doelen binnen handbereik en kijk er regelmatig naar terug.

Weet wat je iedere maand hebt te doen om jouw belangrijkste doel voor 2016 te bereiken. Wat heeft de hoogst prioriteit. Welke omzet heb je te realiseren. Welke acties moet je ondernemen om dat te bereiken.

Omzet - Doordat je de doelen voor 2016 hebt uitgewerkt maak je het voor jezelf eenvoudiger om dit ook te bereiken. Je weet wat je te doen hebt vandaag, deze maand, dit kwartaal en dit jaar voor jouw missie.

De extra omzet die je hiermee verdient helpt je om je missie sneller te realiseren. Jij kunt nog meer gaan doen wat je te doen hebt. Jouw doel.

Wat zit er in het Verdubbelplan 2016? En hoe help het jou?

Een beeld van jouw beste jaar tot nu toe. Jouw jaarplanning in cijfers.
De acties die je moet doen om dit te realiseren.

 

 • Jouw droom in beeld.
 • Meer omzet.
 • Meer klanten helpen.
 • Doen wat je te doen hebt.
 • Jouw missie voor 2016 volledig in beeld.
 • Van rust plannen tot jouw No.1 ding voor dit jaar.
 • Van weten wat te publiceren tot gezond leven.
Verdubbelplan 2016 - complete plan voor florerend coachingsbedrijf in 2016

Waarom niet een plan op één A4?

Het Verdubbelplan 2016 is niet een plan op één A4'tje waar je zelf moet bedenken wat je gaat opschrijven. Zo'n A4'tje met de omzet, producten en acties is ook handig, maar dit Verdubbelplan gaat verder. Veel verder.

Je krijgt hulp bij waar je precies aan moet denken voor een goed plan. Een plan voor 2016 waarin je meer omzet gaat realiseren. Een jaar met nog meer leuke klanten.

Alleen al doordat je er uitgebreid over gaat nadenken, dit opschijft en regelmatig nakijkt ga jij meer realiseren in 2016.

De stappen in het Verdubbelplan laten je precies zien waar je over moet nadenken. Door een goede structuur werk je van jouw droom naar een planning van de acties om dit te realiseren.

Verdubbelplan 2016 - complete plan voor florerend coachingsbedrijf in 2016

Waarom van mij leren?

Ik geloof in de juiste dingen goed doen.

Ik doe dat door;

 • structuur aan te bieden zodat je houvast krijgt in de stappen die gaan komen.
 • je serieus te nemen en te zien waar je nu staat en wat je nodig hebt.
 • oprecht en eerlijk te zijn.
 • telkens op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de juiste dingen te doen.

Als jij hulp nodig hebt bij het zichtbaar maken van je coachingsbedrijf dan zit je goed, want ik maak coaches Nr. 1 in hun niche!

 

Mijn missie:‚Ä® 100.000 coaches helpen om te doen wat ze hebben te doen met hun bedrijf.
Coaches helpen hun coachingsbedrijf Nr.1 te maken bij de doelklant.

Erno is auteur van 6 boeken die zijn gepubliceerd:

 • Verdubbel jouw coachingsbedrijf in √©√©n jaar ‚Äď 2015 (Dorger Press)
 • Werkboek 2015 ‚Äď 2014 (Dorger Press)
 • Handboek Hyperspecialisatie ‚Äď 2014 (Dorger Press)
 • Facebook voor Coaches ‚Äď 2013 (Dorger Press)
 • Kies je doelgroep ‚Äď januari 2013 (A.W. Bruna)
 • Laat de klant naar jou komen ‚Äď 2009 2e druk (A.W. Bruna)

 

Erno is online zichtbaar. Mijn Power Platform ernohannink.nl trekt maandelijks ruim 35.000 bezoekers. Op de verschillende sociale netwerk sites volgen ongeveer 20.000 mensen mijn tips. Wekelijks krijgen ongeveer 7.000 mensen mijn tips via e-mail.

Planning, structuur en discipline zijn belangrijke ingredienten voor mijn succes. Wil jij ook online zichtbaar worden en klanten aantrekken? Start dan met het invullen van dit Verdubbelplan voor 2016.

We gaan het samen doen.

‚ÄúDe inkomsten zijn het afgelopen jaar met 40% gestegen en ik werk nog steeds niet meer dan 25 uur per week en maar 9 maanden per jaar‚ÄĚ

‚ÄúAanleiding voor mijn doelgroep ‚Äď ouders van hoogbegaafde kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 ‚Äď waren mijn eigen kinderen. Ik kwam er achter dat er in Nederland te weinig tot geen kennis is over hoogbegaafdheid. Gaande weg heb ik me gespecialiseerd in het adviseren over zeer jonge kinderen 0-4 jaar en over uitzonderlijk begaafde kinderen (die 145 of meer op een IQ test scoren). Ik ben bezig uitzonderlijk begaafde kinderen mijn te TOPIC maken. Hoe smaller de niche, hoe meer aantrekkingskracht. Als je nagaat dat er ongeveer 3% mensen hoogbegaafd zijn, maar daarvan ongeveer 0,5% uitzonderlijk begaafd, dan is mijn niche erg klein. Tot nu toe werkt het.


De inkomsten zijn het afgelopen jaar met 40% gestegen en ik werk nog steeds niet meer dan 25 uur per week en maar 9 maanden per jaar. Ik heb met de adviezen van Erno mijn werk, mijn diensten, de producten en mijn tijd zo ingedeeld dat ik meer klanten kan helpen, dat zij resultaten zien en tevreden zijn.‚ÄĚ

Renata Hamsikova
Renata Hamsikova ieku.nl

Waarom je niet moet wachten

 • Het is bijna 2016

  Het is bijna 2016. Nog de laatste dingen van dit jaar en dan begint alweer een nieuw jaar voor jouw bedrijf. Een nieuw jaar waar mensen jouw hulp nodig hebben.

 • Volg de stappen

  Volg alle stappen in het Verdubbelplan 2016 en je krijgt vanzelf een compleet jaarplan. Het plan is opgezet zoals ik werk, duidelijk, met een logische structuur en praktische tips.

 • Compas

  Het Verdubbelplan 2016 is jouw compas voor dit jaar. Je kunt altijd terugvallen op je jaarplan en zien wat je dit kwartaal te doen hebt. Welke acties jou verder helpen.

 • Gebruik de rust in de aller laatste dagen van dit jaar en de eerste dagen van 2016 voor een goede jaarplanning met duidelijke doelen.

 • Naast het Verdubbelplan fysiek of digitaal, krijg je ook een video serie via e-mail die je hierbij helpt.

 • Gebruik deze tijd om je rustmomenten van 2016 in te plannen. Nu zit er nog voldoende ruimte in je agenda.

Waarom is het zo belangrijk dat je doelen stelt?

 • Verkeerde routines

  Als we geen duidelijkheid hebben over waar we zijn en waar we naar toe willen, dan blijven we hangen in het bekende en vallen terug in de oude routines.

 • Dromen

  We hebben tijd nodig om te dromen over onze missie.

 • Systemen

  We hebben ondersteunende systemen nodig om onze droom mogelijk te maken.

 • Dankbaar

  Je moet kunnen terugkijken wat je hebt gerealiseerd om te kunnen loslaten en dankbaar te zijn.

 • Resultaat

  Je hebt een stip aan de horizon nodig om de richting te zien. Tegelijk heb je duidelijkheid nodig op de korte termijn om het te kunnen realiseren.

Veel gestelde vragen

In welk formaat is dit jaarplan? +

Het digitale Verdubbelplan is te lezen met een gratis PDF lezer (o.a. Acrobat Reader). Je kunt het lezen op een iPad, Mac, PC etc.
De fysieke versie van het Verdubbelplan is een zogenaamd wire-o systeem zodat je er eenvoudig in kunt schrijven en bladeren.

Hoe wordt de informatie geleverd? +

Nadat de betaling is voldaan krijg je een e-mail. In deze e-mail vind je de link. Klik je op de link dan start de download van jouw Verdubbelplan direct. Heb je het fysieke Verdubbelplan besteld? Dan volgt deze binnen enkele dagen via de post.

Kan ik betalen met Ideal, Paypal, Credit Card of Overmaken? +

Je kunt betalen met Ideal, Paypal, met credit card en overmaken via de bank. Je krijgt een factuur voor je bedrijf. De snelste methode is Ideal. Je krijgt dan direct toegang tot jouw Verdubbelplan.

Is de betaling veilig? +

Nadat je hebt geklikt op de ‚ÄúBestel nu‚ÄĚ knop, ga je naar een veilig gedeelte van mijn site. Je klikt hier op ‚ÄėAfrekenen‚Äô. Hier voer je de bedrijfsgegevens in. Dan kies je de betaalmethode. Kies je voor Ideal dan ga je naar het beveiligde gedeelte van jouw bank. Kies je voor Paypal dan ga je naar het beveiligde deel van Paypal. Kies je voor overmaken dan krijg je de factuur met de betalingsgegevens via een e-mail. Is de betaling afgerond dan krijg je vanzelf de e-mail met de informatie over het Verdubbelplan en de bonus.

Kan ik het bekijken op een PC of Mac? +

macpcKan ik het digitale Verdubbelplan lezen op een Mac of PC? Ja, dat kan. De PDF bestand is op de iPad, Mac en PC te gebruiken. (Niet digitaal invulbaar)

Wanneer kan ik beginnen? +

Zodra de betaling is ontvangen krijg jij een e-mail met daarin de benodigde informatie over het downloaden van jouw digitale Verdubbelplan. Je kunt dan direct beginnen.
Bestel je het fysieke Verdubbelplan dan ontvang je deze na enkele dagen.

Is het Verdubbelplan geschikt als je geen coach bent? +

Kan ik dit Verdubbelplan ook gebruiken als ik geen coach ben, maar een interimmer, trainer, therapeut, spreker, zelfstandige bijvoorbeeld? Zoals de meeste van mijn producten is dit Verdubbelplan speciaal opgezet voor coaches met een eigen coachingsbedrijf. Natuurlijk kun je dit ook gebruiken voor jouw bedrijf, je moet dan soms de tekst iets vertalen naar jouw bedrijf. Ja, ook jij kunt dit Verdubbelplan gebruiken om jouw jaarplan op te zetten.

Is er een garantie? +

Ik weet zeker dat wanneer jij jouw Verdubbelplan invult en de acties gaat gebruiken in 2016 dat je meer klanten krijgt, meer structuur en meer omzet. Er is geen garantie want uiteindelijk moet je het werk ook echt zelf doen.

Om het Verdubbelplan en de video's zo toegankelijk en betaalbaar mogelijk te houden, moet ik deze aankoop zonder geld-terug garantie aanbieden. Begrijp s.v.p. dat je investeert in jezelf en in het beste jaar voor jouw bedrijf met dit Verdubbelplan. Jouw aankoop is definitief.

Krijg ik ondersteuning? +

Dat ligt er aan wat voor soort ondersteuning je bedoelt. Alles is veelvuldig getest en werkt. Het formaat van dit Verdubbelplan is de standaard en het welbekende formaat (PDF) die werkt op de PC en Mac. Mocht het niet werken voor jou kun je me altijd een e-mail sturen en help ik je. De video's van de bonus kun je bekijken in iedere browser.

Wil je een affiliate worden en dit boek ook verkopen? +

Natuurlijk! Je ontvangt 30% van alle verkopen als dank je wel voor al jouw inzet om dit Verdubbeplan onder de aandacht te brengen bij coaches. Samen helpen we nog meer coaches om van 2016 hun beste jaar tot nu toe te maken. Een bijzonder jaar waarin ze kunnen doen wat ze hebben te doen.

Meld je hier aan, ik word affiliate van het Verdubbelplan 2016. Na controle krijg je meer informatie.

Wat ga je doen met jouw Verdubbelplan

Verdubbelen van jouw bedrijf

 • Een beeld van 2016 voor jezelf, jouw bedrijf, gezin, geld, klanten...
 • Droom over jouw beste jaar tot nu toe.
 • Plan ook de rustmomenten en vakantie in.

Prioriteiten vastleggen

 • Wat is het belangrijkste wat je te doen hebt? Wat is jouw missie?
 • In je leven
 • en ook vooral dit komende jaar.

Zicht op omzet, aantallen en klanten

 • Hoeveel omzet ga je realiseren? En per kwartaal? per maand?
 • Wat ga je verkopen om dit realiseren?
 • Aan wie ga je dit verkopen en met welke klanten wil je niet meer werken in 2016.

Doelen voor je sociale media platformen

 • Natuurlijk hebben we het ook over online en over de sociale netwerk sites.
 • Wat ga je publiceren en wanneer?
 • Hoeveel mensen ga je bereiken?

Doelen voor een gezond bedrijf

 • Jouw droom realiseren en zo veel mogelijk mensen helpen vraagt iets van jou.
 • Hier heb je energie voor nodig.
 • Leef gezond. Jouw geest profiteert en je bedrijf floreert.

Wat krijg je

Het Verdubbelplan 2016

Jouw complete plan voor een florerend coachingsbedrijf in 2016. In PDF en fysiek Verdubbelplan.

Onderdelen
Elk onderdeel in het Verdubbelplan geeft je houvast wat je moet plannen en invullen. Met al deze onderdelen heb je een volledig plan voor het beste jaar tot nu toe voor jouw bedrijf.

De bonus

Voor de uitleg van enkele onderdelen in het Verdubbelplan heb ik video's gemaakt. Hier leg ik uit hoe het werkt.
Van enthousiast laten zien waarom de verschillende onderdelen in het Verdubbelplan belangrijk zijn. Tot pragmatisch laten zien hoe je het gebruikt in jouw bedrijf.

Precies de bonus die jij verwacht bij dit Verdubbelplan.
De bonus die jou laat zien hoe het werkt en de energie geeft om het Verdubbelplan zo snel mogelijk in te vullen en te gebruiken.

De super combinatie die je niet mag missen

De ultieme combinatie
hh-cover-3dDe combinatie van het Verdubbelplan 2016 en het Handboek Hyperspecialisatie. Kies de doelklant met wie jij wil werken vanaf nu én maak jouw complete plan voor een florerend coachingsbedrijf in 2016.

Het handboek ‚ÄúHandboek Hyperspecialisatie ‚Äď Meer klanten zonder te veranderen in een urenfabriek‚ÄĚ helpt je bij het kiezen van jouw ideale klant.

Het geeft je inzicht en vertrouwen. Inzicht in jezelf en jouw bedrijf. Vertrouwen in de keuze voor jouw doelklant. Veel kleiner dan een doelgroep. Het geeft je de woorden die jouw ideale klant begrijpt en aantrekt.

Bestellen

Verdubbelplan 2016 digitaal
9.95
 • Verdubbelplan 2016 (PDF)
 • Extra video's met uitleg
Bestel de PDF

Verdubbelplan 2016 pdf

De PDF versie

Geen verzendkosten.

 

Verdubbelplan 2016+ Handboek Hyperspecialisatie
36.95
 • Verdubbelplan 2016
 • Handboek Hyperspecialisatie
 • Extra video's met uitleg
Bestel nu

Verdubbelplan 2016 met Handboek Hyperspecialisatie

Naast het fysieke Verdubbelplan 2016 ook het Handboek Hyperspecialisatie. Je krijgt ze tezamen opgestuurd per post. Kies jouw doelklant en maak jouw plan voor 2016.

Excl. Verzend- en handelingkosten.
Je bespaart 17%!

Wil je meer dan één stuks bestellen?
Dat kan, bijvoorbeeld voor de deelnemers aan jouw programma.

Stuur me dan een bericht.

Let op: Alle genoemde bedragen exclusief BTW.

BTW fysiek boek 6%.
BTW e-boeken 21%.

Wat is het waard?

Dit wil ik nog even met je delen.

Vorig jaar liet ik een collega ondernemer mijn eerste fysieke Werkboek 2015 zien. Mijn proefdruk.
Ik vroeg hem, "Wat vind jij dit werkboek waard?"

Hij bladerde wat door het werkboek.
"Heb je er ook video's bij met uitleg?", vroeg hij.

"Ja."

"Mmmm, zo'n 50 euro.", was zijn reactie.
Ik noemde de prijs waarvoor ik het aanbied. Hij keek verbaasd.

"En ik blijf bij deze prijs.", zei ik gelijk.
Het voelt goed om het jou aan te bieden voor deze prijs. 
Koop het dus nu.

Geef het weg als kerstkado, eindejaarsbonus of gewoon.
Gun de ander ook het beste jaar met haar bedrijf. Er is voldoende.

Koop jouw Verdubbelplan 2016 nu voor maar € 14,95

Jouw boek wordt per post toegestuurd na ontvangst van de betaling.

Noot: exclusief Verzend- en handlingkosten ‚ā¨ 3,75

De handeling en verzending duurt 3-5 werkdagen.
Omdat je een paar dagen moet wachten op het boek
stuur ik je alvast de pdf versie via e-mail zodat je niet langer hoeft te wachten.

OF

Bestel het Verdubbelplan van buiten Nederland

Jij wil ook graag het Verdubbelplan 2016 en je woont niet in Nederland?

Bestel het dan hier. Het enige verschil zijn de verzendkosten.


Als er iets misgaat tijdens de bestelling, geen paniek, het internet doet soms rare dingen :). Stuur me dan een e-mail en ik zoek het uit voor jou.

Als je nog vragen hebt die nog niet beantwoord zijn, stuur mij een¬†e-mail¬†en laat me weten hoe ik je kan helpen. Ik ben ge√Įnteresseerd in jouw terugkoppeling. De feedback die je mij geeft is altijd priv√©. Denk er aan jouw telefoonnummer er bij te vermelden en wanneer ik je kan bellen.

Gebruik het contactformulier dat je onderaan iedere pagina vindt.

veilig betalen ideal paypal overschrijven

Belangrijk: Wat gebeurt er zodra je op de ‚ÄúBestel nu‚ÄĚ knop klikt. Je gaat naar een speciale pagina waar je de bestelling ziet. Klik dan op ‚ÄėAfrekenen‚Äô. Vul jouw gegevens in en kies de betaalmethode. Nadat de betaling is ontvangen, ontvang je een e-mail van mij met alle gegevens van het handboek.