Het eerste #4Bevenement

Door Erno Hannink | Keuzes

sep 20

Vandaag, 20 september 2019, is het zover. Na maanden van werk organiseer ik voor het eerst sinds jaren weer een evenement. Het eerste 4Bevenement (4B staat voor: betere beslissingen, beter bedrijf).

Samen met Claudia Willemsen organiseer ik dit evenement. We hebben onderwerpen gekozen die vaak voorbij komen tijdens gesprekken met klanten.

De drie sprekers ken ik goed, met alledrie heb ik namelijk een aflevering opgenomen voor de podcast. Luister naar de podcastafleveringen om een indruk te krijgen van hun onderwerpen.

Voor dit evenement hebben we mensen persoonlijk uitgenodigd, het grootste deel van de mensen hebben we zelfs tijdens persoonlijke gesprekken uitgenodigd.

Eerder deze week heb ik alle deelnemers een handgeschreven kaart gestuurd om ze te herinneren aan en enthousiast te maken over vandaag.

tot gauw
Annette Smits maakte deze leuk kaart

Het is de eerste keer dat we dit evenement organiseren en het doel is om een netwerk van ondernemers op te bouwen die elkaar kunnen helpen en waardevolle kennis kunnen delen.

Mijn samenvatting van de drie presentaties:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.