Het eerste #4Bevenement

Door Erno Hannink | Betere beslissingen

sep 20

Vandaag, 20 september 2019, is het zover. Na maanden van werk organiseer ik voor het eerst sinds jaren weer een evenement. Het eerste 4Bevenement (4B staat voor: betere beslissingen, beter bedrijf).

Samen met Claudia Willemsen organiseer ik dit evenement. We hebben onderwerpen gekozen die vaak voorbij komen tijdens gesprekken met klanten.

De drie sprekers ken ik goed, met alledrie heb ik namelijk een aflevering opgenomen voor de podcast. Luister naar de podcastafleveringen om een indruk te krijgen van hun onderwerpen.

Voor dit evenement hebben we mensen persoonlijk uitgenodigd, het grootste deel van de mensen hebben we zelfs tijdens persoonlijke gesprekken uitgenodigd.

Eerder deze week heb ik alle deelnemers een handgeschreven kaart gestuurd om ze te herinneren aan en enthousiast te maken over vandaag.

tot gauw
Annette Smits maakte deze leuk kaart

Het is de eerste keer dat we dit evenement organiseren en het doel is om een netwerk van ondernemers op te bouwen die elkaar kunnen helpen en waardevolle kennis kunnen delen.

Mijn samenvatting van de drie presentaties:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.