Het eerste #4Bevenement

Door Erno Hannink | Keuzes

sep 20

Vandaag, 20 september 2019, is het zover. Na maanden van werk organiseer ik voor het eerst sinds jaren weer een evenement. Het eerste 4Bevenement (4B staat voor: betere beslissingen, beter bedrijf).

Samen met Claudia Willemsen organiseer ik dit evenement. We hebben onderwerpen gekozen die vaak voorbij komen tijdens gesprekken met klanten.

De drie sprekers ken ik goed, met alledrie heb ik namelijk een aflevering opgenomen voor de podcast. Luister naar de podcastafleveringen om een indruk te krijgen van hun onderwerpen.

Voor dit evenement hebben we mensen persoonlijk uitgenodigd, het grootste deel van de mensen hebben we zelfs tijdens persoonlijke gesprekken uitgenodigd.

Eerder deze week heb ik alle deelnemers een handgeschreven kaart gestuurd om ze te herinneren aan en enthousiast te maken over vandaag.

tot gauw
Annette Smits maakte deze leuk kaart

Het is de eerste keer dat we dit evenement organiseren en het doel is om een netwerk van ondernemers op te bouwen die elkaar kunnen helpen en waardevolle kennis kunnen delen.

Mijn samenvatting van de drie presentaties:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.