Belangrijke keuzes om naar de top te komen – Katja Staartjes

Door Erno Hannink | Podcast

dec 19
belangrijke-keuzes-om-naar-de-top-te-komen

Vandaag het gesprek met Katja Staartjes.

Bergbeklimster Katja zegde haar managementbaan op voor haar passie, en beklom onder meer Mount Everest als eerste Nederlandse vrouw. Tevens leidde zij een aantal expedities in het hooggebergte. Op bijeenkomsten is Katja een veelgevraagd spreker en daarnaast werkt zij als coach. Zij schreef een viertal boeken waaronder het onlangs verschenen Topteams.

De link tussen teams tijdens haar beklimmingen en bij een bedrijf wordt gelegd door Katja in haar nieuwste boek Top Teams. Een boek vol met foto’s en verhalen van haar beklimmingen. We duiken in haar pad van Wageningen naar de Himalaya en weer terug. 

We praten over hoe ze besluit om haar baan op te zeggen en daarmee de veelbelovende carrière. Het gesprek met Cerfontaine waardoor ze koos voor een hele andere richting en in het ziekenhuis terecht komt. Waarom ze daar definitief haar baan opzegde voor de klimsport. Ze verteld hoe ze daarna werk combineert met het beklimmen van de hoogste toppen.

Veel plezier met de inzichten van Katja.

Laten we beginnen…


Verbind hier met Katja:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.