Belangrijke keuzes om naar de top te komen – Katja Staartjes

Door Erno Hannink | Podcast

dec 19
belangrijke-keuzes-om-naar-de-top-te-komen

Vandaag het gesprek met Katja Staartjes.

Bergbeklimster Katja zegde haar managementbaan op voor haar passie, en beklom onder meer Mount Everest als eerste Nederlandse vrouw. Tevens leidde zij een aantal expedities in het hooggebergte. Op bijeenkomsten is Katja een veelgevraagd spreker en daarnaast werkt zij als coach. Zij schreef een viertal boeken waaronder het onlangs verschenen Topteams.

De link tussen teams tijdens haar beklimmingen en bij een bedrijf wordt gelegd door Katja in haar nieuwste boek Top Teams. Een boek vol met foto’s en verhalen van haar beklimmingen. We duiken in haar pad van Wageningen naar de Himalaya en weer terug. 

We praten over hoe ze besluit om haar baan op te zeggen en daarmee de veelbelovende carrière. Het gesprek met Cerfontaine waardoor ze koos voor een hele andere richting en in het ziekenhuis terecht komt. Waarom ze daar definitief haar baan opzegde voor de klimsport. Ze verteld hoe ze daarna werk combineert met het beklimmen van de hoogste toppen.

Veel plezier met de inzichten van Katja.

Laten we beginnen…


Verbind hier met Katja:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.