Belangrijke keuzes om naar de top te komen – Katja Staartjes

Door Erno Hannink | Podcast

dec 19
belangrijke-keuzes-om-naar-de-top-te-komen

Vandaag het gesprek met Katja Staartjes.

Bergbeklimster Katja zegde haar managementbaan op voor haar passie, en beklom onder meer Mount Everest als eerste Nederlandse vrouw. Tevens leidde zij een aantal expedities in het hooggebergte. Op bijeenkomsten is Katja een veelgevraagd spreker en daarnaast werkt zij als coach. Zij schreef een viertal boeken waaronder het onlangs verschenen Topteams.

De link tussen teams tijdens haar beklimmingen en bij een bedrijf wordt gelegd door Katja in haar nieuwste boek Top Teams. Een boek vol met foto’s en verhalen van haar beklimmingen. We duiken in haar pad van Wageningen naar de Himalaya en weer terug. 

We praten over hoe ze besluit om haar baan op te zeggen en daarmee de veelbelovende carrière. Het gesprek met Cerfontaine waardoor ze koos voor een hele andere richting en in het ziekenhuis terecht komt. Waarom ze daar definitief haar baan opzegde voor de klimsport. Ze verteld hoe ze daarna werk combineert met het beklimmen van de hoogste toppen.

Veel plezier met de inzichten van Katja.

Laten we beginnen…


Verbind hier met Katja:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.