Berichten van jezelf en anderen op je Facebook pagina prikbord

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

aug 10

Als mensen op het prikbord (Wall) van jouw Facebook pagina komen zien ze dan alleen de berichten van jou of ook van anderen?
Zie dit voorbeeld van Inboundmarketing.
Inboundmarketing

Als je alleen je eigen berichten laat zien mis ik als bezoeker een deel van de interactie met jou. Jammer.
Volgens mij is goed om ook de berichten van anderen gelijk te laten zien.
Ik kan ze als bezoeker bekijken door ‘inboundmarketing.nl + anderen’ te klikken maar als beheerder kun je dit ook standaard instellen.

Instellen berichten Prikbord

1.Klik op de knop opties als je het rijtje ‘jouw pagina naam + anderen’, ‘jouw pagina naam’ en ‘Alleen anderen’ niet ziet.

2. Klik dan op instellingen

3. Kies bij ‘standaardachtergrond’: ‘Alle berichten’

Prikbord met alle berichten

Nu zie je ook de berichten van anderen op jouw prikbord.
Ook handig voor je als beheerder want zo zie je direct de vragen van anderen die aan je gesteld worden.

Meer van deze tips? Volg ErnoHanninkNL op Facebook en abonneer op de nieuwsbrief.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed