Blog over offshore outsourcing voor web en software ontwikkeling

Door Erno Hannink | WordPress blog

mei 04
Ondernemers in het MKB helpen bij de dialoog met hun klanten. De dialoog zeg ik bewust want een communicatie kan ook eenrichting zijn en dat bedoel ik niet. Het gaat echt om een tweerichtingverkeer. Een blog is hiervoor een fantastisch middel volgens mij.

Als ondernemer kun je interessante dingen schrijven over je vakgebied. Dan kunnen klanten, potentiele klanten, ondernemers, potentiele medewerkers, leveranciers in gesprek met de ondernemer. Zo kun je de plannen aanscherpen, plannen voor de toekomst van je bedrijf. Maar ook gewoon voor een nieuw product of een oplossing of een nieuwtje uit de markt.

Nu wil ik op dit blog voorbeelden verzamelen van bloggende MKB-ers. Dan begin ik bij een MKB-er die ik een tijdje geleden gesproken heb. Hij heeft een bedrijf dat zich bezig houdt met offshore en near shore outsourcing voor software en website ontwikkeling.

Aangezien deze markt nog echt in ontwikkeling is ben je met een blog een vraagbaak voor deze industrie. Dus het eerste blog op dit gebied heeft volgens mij echt een voorsprong. Leuk is ook dat Hugo Messer niet alleen blogt maar samen met de project manager Liselotte van Wickeren. Liselotte beschrijft onder andere haar ervaringen in de landen waar ze naar uitbesteden.

En dat is leuk en interessant. Dus werk je met software ontwikkeling of bouw je websites. En heb je problemen met capaciteit (en wie heeft dat niet) denk dan eens outsourcing. Volg dit blog om te leren hoe het werkt en wat je er mee kunt.

clipped from www.bridge-int.nl

Welkom op het eerste Nederlandse weblog over Offshore Outsourcing op het gebied van web- en software ontwikkeling.
Dit blog is bedoeld als ontmoetingspunt voor iedereen die van gedachten wil wisselen en informatie wil inwinnen over offshore outsourcing. Een ontmoetingsplaats voor mensen die hun kennis en ervaringen willen delen of informatie zoeken over: offshore outsourcing.�
We hebben enkele vaste webloggers voor ons blog die regelmatig artikelen posten. De artikelen geven een beeld van hun ervaringen en�meningen over offshore outsourcing. Wij nodigen eenieder uit om hierop�
  powered by clipmarks blog it
Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed