Brainstorm Zibb voorbij – overgang zomer – naar wintertijd nog niet

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 28

Dinsdag 27 maart 2007 was ik bij de brainstorm met Zibb over nieuwe site. Het was erg leuk en interessant.

Alleen wat ben ik toch een sufferd zeg. ’s Ochtends aan het werk voor Blogads en wordt daar behoorlijk door opgezogen. Dus ik kijk nog even naar de route en ik ben weg. Dan rijd ik weg en zet het klokje in de auto op tijd nadat afgelopen zondag de klok een uur vooruit is gezet. En …., potje, de klok gaat van 11:21u naar 12:21u. Huh, 12:21u dan zou ik er toch bijna moeten zijn geweest? Oh nee, ik zit totaal verkeerd. Ik ben een uur te laat vertrokken.

Snel gebeld. Want tja, de brainstorm duurt van 12:30u – 14:00u. Nou het heeft nog wel zin volgens Miranda en ik rijd door.
Als ik binnen kom verstoor ik gelijk de gehele vergadering, erg vervelend vind ik dat. Kort uitleggen wie ik ben en waarom ik hier ook ben.
Daarna heb ik een aantal reacties gegeven aan de hand van het artikel ter voorbereiding van deze brainstorm. Dat was eigenlijk best handig, zo kon ik eenvoudig de punten langs lopen. Verder kan Zibb in alle rust de punten en de reacties nalezen.

Tijdens deze uitleg werd door Miranda de site van Zibb.nl ook nog getoond. En daar was nog een opmerking die ik vergeten was te noemen. De veelvuldige storing bij het bezoeken van de site door de vraag of je mee wilt werken aan een of ander onderzoek. Nee, dus. Klik en verder.

Toen ik binnen kwam was de brainstorm ook bijna afgerond. Een collega van Miranda geeft aan dat ze vooraf uitgebreid onderzoek (extern?) hadden gedaan naar de site. En eigenlijk kwamen dezelfde punten naar voren in het onderzoek die ook hier genoemd werden.

Tja, is nu een van beide overbodig geweest, of deze brainstorm of het onderzoek? Met de punten uit het onderzoek is Zibb al gestart met het ontwerp van de nieuwe site. Ook de samenwerking met Bizz wordt hierin meegenomen. Nu staan de twee site eigenlijk met elkaar in concurrentie, straks moeten ze elkaar ondersteunen.

Wat ik gemist heb, verwacht ik, waren opmerkingen en suggesties over hoe het nu wel moet. Anderhalf uur was volgens mij ook best kort om dit allemaal te verzamelen.

Verder werd er aan het einde van de vergadering gevraagd of we interesse hebben om dit nog eens te doen in een later stadium. Wat mij betreft, ja. Dan zal ik er ook op tijd zijn ;o)

Ook werd gevraagd of er mensen zijn die straks als expert mee willen werken aan de site. Kijk ze willen echt de doelgroep betrekken bij de nieuwe site. Ze willen gebruik maken van de expertise van de doelgroep en ze mee laten werken aan de site. Op deze manier willen ze ook een soort community creeeren. Dus als je geïntresseerd bent in een rol als expert. Meld je aan. Laat een reactie achter. Miranda leest de reacties laat ze weten.

Geen idee of dit alleen te doen is om je expertise te laten zien of dat er ook een vergoeding tegen over staat.
Zelf ben ik zeker geïntresseerd in zo’n rol maar of ik het doe ligt er aan wat er tegen over staat. En dat is niet noodzakelijkerwijs een financiële kwestie wat mij betreft. Ik ben benieuwd wat de Zibb/Bizz toekomst brengt. Miranda verwacht dat het nog wel een half jaar gaat duren voordat de vernieuwde site er staat.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.