Heb je een brandende vraag voor mij? Kom maar op!

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

jun 04

Wanneer je als ondernemer een brandende vraag hebt voor mij bijvoorbeeld over beslissingen nemen, gewoontes, de boekencast, een podcast aflevering of iets anders, bel me dan tijdens het wekelijkse spreekuur.

Iedere maandag tussen 13:00 en 14:00 uur, ben ik telefonisch (0314 393966) bereikbaar om al je vragen over betere beslissingen voor ondernemers die willen groeien te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug.

Wanneer je een vraag hebt over je Facebook profiel, (bedrijfs)pagina of groep dan verwijs ik je graag naar de Fbook vraag.

Vraag & Antwoord voor jouw vragen over FBB

Credit foto: Bastien

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

Comments are closed