Heb je een brandende vraag voor mij? Kom maar op!

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

jun 04

Wanneer je als ondernemer een brandende vraag hebt voor mij bijvoorbeeld over beslissingen nemen, gewoontes, de boekencast, een podcast aflevering of iets anders, bel me dan tijdens het wekelijkse spreekuur.

Iedere maandag tussen 13:00 en 14:00 uur, ben ik telefonisch (0314 393966) bereikbaar om al je vragen over betere beslissingen voor ondernemers die willen groeien te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug.

Wanneer je een vraag hebt over je Facebook profiel, (bedrijfs)pagina of groep dan verwijs ik je graag naar de Fbook vraag.

Vraag & Antwoord voor jouw vragen over FBB

Credit foto: Bastien

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed