Business Coaching

Ontdek de marketing en verkoop strategie voor jullie bedrijf. Geen weken van vergaderen, onderzoek doen en verschillende experts inschakelen. We maken samen een op maat plan van aanpak voor jullie strategie. Jij gaat iedere maand met je team aan de slag met het advies.

 Je leert hoe je bedrijf kan groeien met een praktische marketing strategie direct gekoppeld aan verkoop.

 Je krijgt ideeën hoe je het bedrijf commercieel inricht voor sneller resultaat.

 De nieuwe marketing en verkoopdoelstellingen grijpen van A tot Z op elkaar in.

 Ik neem veel ervaring mee aan tafel van marketing, verkoop en ondernemen.

 Hierdoor groeit het aantal klanten en het resultaat per klant voor jullie bedrijf.

beste social media bedrijf Achterhoek Nederland

No.2 in de lijst Beste Social Media Bedrijf van de Achterhoek 2014

Voor wie is dit bedoeld

Voor ondernemers die onvoldoende grip hebben op de resultaten van marketing en verkoop. Voor directie of een management team die een doorbraak willen in de combinatie van offline en online verkopen. Voor online managers die ondersteuning en vernieuwing zoekt in de online marketing.

Mijn rol als Business Coach

Als Social Funnel Specialist en ondernemer analyseer ik jullie gehele online marketing en de koppeling met verkoop. In een gezamenlijke sparringssessie met jullie team onderzoeken we de richting voor de komende jaren. Een sessie vol met vragen en energie voor de volgende stappen in online marketing.

Tijdens de sparringssessie kom ik met nieuwe ideeën en inspiratie voor meer aanvragen en klanten via online.

Binnen 2 weken lever ik een praktisch plan van aanpak waarmee jullie aan de slag gaan.

Daarna hebben we iedere maand een coaching afspraak waarin we de resultaten bekijken en nieuwe acties plannen, zodat het plan van aanpak daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Hoe ziet de coaching eruit?

  1. We beginnen met de sparringssessie waarbij we dieper in gaan op jullie bedrijf, de doelstellingen en de doelgroep. Hierbij gebruik ik mijn expertise om nieuwe ideeën en inspiratie toe te voegen. Jullie krijgen direct duidelijkheid en richting.

  2. Na deze sessie analyseer ik de huidige online marketing gekoppeld aan de doelen.

  3. Dan lever ik een praktisch plan van aanpak dat direct door jullie wordt opgepakt. Het plan geeft concrete acties en ideeën waar jullie het komend jaar mee aan het werk gaan.

  4. Daarna is er iedere maand een sessie waarin we de resultaten en nieuwe acties afspreken aangepast aan de nieuwe inzichten.

Onderdelen business coaching

Strategie Wat is de online strategie die het beste werkt voor jullie?
Doelgroep Wie is de doelgroep die jullie willen aantrekken?
Website Hoe krijg je met social media en advertenties meer verkeer naar jullie website?
E-mail Hoe gaan jullie e-mail inzetten in combinatie met social media voor meer opdrachten?
Facebook Hoe zet je Facebook in voor bedrijven in de B2B omgeving?
LinkedIn Hoe gebruik je LinkedIn zodat je meer leads krijgt?
Klanten Hoe betrek je klanten met acties bij jullie bedrijf zodat ze langer met jullie samenwerken?
Funnel Hoe werken alle elementen en platformen samen voor het beste resultaat?

Strategie
Wat is de social media strategie die het beste werkt voor jullie?

Doelgroep
Wie is de doelgroep die jullie willen aantrekken met social media?

Website
Hoe krijg je met social media meer verkeer naar jullie website?

E-mail
Hoe gaan jullie e-mail inzetten naast social media voor meer opdrachten?

Facebook
Hoe zet je Facebook in bij voor bedrijven in de B2B omgeving?

LinkedIn
Hoe gebruik je LinkedIn zodat je meer leads krijgt?

Klanten
Hoe betrek je klanten via social media bij jullie bedrijf zodat ze langer met jullie samenwerken?

Funnel
Hoe werken alle elementen en platformen samen voor het beste resultaat?

Deze business coaching draait om jullie bedrijf

In de coaching zit ik met de ondernemer aan tafel. De vragen die ik stel en de ideeën die je krijgt geven een nieuwe energie die lang doorwerkt. De acties die uit iedere sessie komen geef jij door aan het team zodat ze er mee aan de slag gaan.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de coaching krijg jij alle ruimte. Jij vertelt wat er gedaan is de afgelopen maand. Ik stel veel vragen. De ideeën die hieruit volgen worden vertaald naar acties voor jouw team.

Inspirerende praktijkvoorbeelden

Jouw antwoorden op mijn vragen worden aangevuld met inspirerende praktijk voorbeelden. Waardoor je nieuwe kansen gaat ontdekken.  Ongeacht in welke branche je actief bent!

100% maatwerk

Het plan van aanpak is volledig afgestemd op jullie bedrijf en team. Een bondig plan waardoor het snel door jullie wordt opgepakt. De verbeterpunten sluiten aan bij jullie dagelijkse werk.

Leuke opdrachten

Je gaat aan de slag met leerzame oefeningen die we daarna bespreken. Dit levert je nuttige feedback van mij, boeiende discussies en inzichten die je werk beter maakt.

Wat ik niet doe

Het werk van je over nemen. Jij en je team voeren de afgesproken acties uit.

Tarief Business Coaching

De Business Coaching kost € 500 per maand.

Mijn achtergrond

Erno is Social Funnel expert. Ik geef advies, coaching en cursussen.

Ik ben auteur van 6 boeken, 1.000+ artikelen, host van de podcast de Erno Hannink Show en publiceer wekelijks een case study video.

Ik heb in de afgelopen 10 jaar meer dan 1.250 klanten geholpen. Op de belangrijkste social media netwerken volgen 15.000+ mensen mij en meer dan 5.000 abonnees volgen mijn e-mails. Initiator van Social Media Club Nederland en WordCamp Nederland

Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring met online marketing en specialiseer mezelf sinds 2005 in social media strategieën en online marketing en social funnels.

Daarnaast haal ik veel voldoening uit het delen van mijn kennis via artikelen en e-boeken.

Gezien in

Klanten zeggen

Helder en bondig je salesfunnel inrichten met Erno

Antje Meindersma

eigenaar, Alledaags

Binnen een week terug verdiend

Mijn naam is Martijn van der Tuin, ik ben sinds 2006 ondernemer, ik heb een aantal bedrijven opgezet, laten groeien en verkocht. En sinds 2011 werk ik als Succesvol ondernemen coach en dat betekent dat ik ondernemers help bij succesvol ondernemen.

In de basis had ik 3 vragen voor Erno aangaande de groei van mijn bedrijf en de interne organisatie in mijn bedrijf. Wat het mij heeft opgeleverd is dat hij heeft aangegeven welke groeimogelijkheden ik met mijn bedrijf heb, zowel offline als online.

Hij heeft een aantal tips gegeven hoe ik mijn organisatie beter kan inregelen, zodat ik ook meer omzet kan genereren. En hij heeft mij inzicht gegeven in welke keuzes die ik wel moet gaan maken offline en online en welke juist niet. Dat waren voor mij de 3 grootste resultaten die wij hebben geboekt.

Ik kan je nu al vertellen dat de investering die ik heb gedaan met het strategisch consult, dat dat binnen een week al is terug verdiend. Op basis van zijn tips en tricks, maar ook hoe ik mijn organisatie anders heb ingericht. Tijdens mijn vakantie. Dat kan heel snel als je personeel hebt.

Ik denk dat het waardevol kan zijn: een frisse blik door je organisatie door een persoon als Erno, zowel op online gebied als offline gebied.

Martijn van der Tuin

Ondernemer, Reconcep

Erno heeft ons met zijn steengoede vragen van onze stoelen geblazen

Ik volgde Erno al een tijdje via Youtube en zijn podcast vanwege zijn inspirerende advies en analyses. Ik heb hem gevraagd om onze afdeling online te komen trainen omdat wij willen zorgen dat bezoekers sneller antwoord op hun vraag krijgen op onze website.

Geen moment spijt van gehad!

Erno heeft ons met zijn steengoede vragen van onze stoelen geblazen. Het bleef niet alleen bij inzichten die hij ons gaf maar ook advies over hoe je het in de praktijk kunt brengen.

Ik ben erg gecharmeerd van zijn no-nonsense stijl, zijn bevlogenheid en ongelofelijke kennis van zaken als het gaat om online resultaat behalen. Bij de training blijft het niet. Erno gaat ons ondersteunen in de praktijk en als sparringpartner.

Ik kan hem van harte aanbevelen!

Wendy Borst

Manager Afdeling Online, Kadaster

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Wil je de marketing en verkoop strategie nu goed organiseren? Wil dat jullie website, social media en andere online activiteiten nóg meer reacties, offerteaanvragen en afspraken oplevert? Vul dan nu dit korte formulier in en klik op Verzenden.

Wat gebeurt er nadat je zo op Verzenden klikt?

  1. Intake: Ik bel of mail je binnen 24 uur. We plannen dan een intakegesprek, waarin we samen de inhoud en datum van de eerste sessie vaststellen.
  2. Voorstel: Je ontvangt dezelfde dag nog een vrijblijvend voorstel op basis van jullie marketing en verkoop doelen en wensen.
  3. Coaching: Na goedkeuring maken we een afspraak voor de eerste stap in de coaching. Een strategie die 100% is afgestemd op jullie bedrijf, doelstelling en doelgroep.

Waarom mijn coaching?

✓ Duidelijke inzichten na de analyse.
✓ Bewezen, exclusieve, direct toepasbare ideeën.
✓ Direct toepasbaar en praktisch plan.

Offerte aanvraag Business Coaching

Reactie binnen 24 uur.
via telefoon of email
Gegevens 100% veilig.
Wij respecteren je privacy
Gratis, deskundig en eerlijk advies.
2 nieuwe coaching sessies per maand.
Reageer dus tijdig