Collega ziek – artikelen schrijven voor mobielbreedband.nl

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 11

Aangezien mijn collega, Polle de Maagt, ziek is zal ik zelf aan de slag moeten. Vanuit Blogads.nl hebben we een weblog opgezet over Mobiel Breedband. Een blog over mobiel werken.
mobiel-breedband.jpg

Polle is binnen Blogads.nl normaal verantwoordelijk voor de plaatsing van 5-6 artikelen per week. Polle is afgelopen week druk geweest met het organiseren van een marketingevenement en werd aansluitend ziek. Dus na maandag werd het stil op het blog. Om toch aan onze afspraken te voldoen heb ik dit weekend, zelf 4 artikelen geproduceerd.

Hopelijk vallen de artikelen binnen de verwachting van de klant.
Met de overige werkzaamheden van Blogads.nl waar nu toch 4 actuele projecten om aandacht vragen hoop ik dat Polle snel weer beter wordt. Dit hoop ik natuurlijk een beetje voor mezelf maar zeker ook voor Polle, want met een flinke griep op bed liggen is beslist geen pretje.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.