Collega ziek – artikelen schrijven voor mobielbreedband.nl

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 11

Aangezien mijn collega, Polle de Maagt, ziek is zal ik zelf aan de slag moeten. Vanuit Blogads.nl hebben we een weblog opgezet over Mobiel Breedband. Een blog over mobiel werken.
mobiel-breedband.jpg

Polle is binnen Blogads.nl normaal verantwoordelijk voor de plaatsing van 5-6 artikelen per week. Polle is afgelopen week druk geweest met het organiseren van een marketingevenement en werd aansluitend ziek. Dus na maandag werd het stil op het blog. Om toch aan onze afspraken te voldoen heb ik dit weekend, zelf 4 artikelen geproduceerd.

Hopelijk vallen de artikelen binnen de verwachting van de klant.
Met de overige werkzaamheden van Blogads.nl waar nu toch 4 actuele projecten om aandacht vragen hoop ik dat Polle snel weer beter wordt. Dit hoop ik natuurlijk een beetje voor mezelf maar zeker ook voor Polle, want met een flinke griep op bed liggen is beslist geen pretje.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.