Collega ziek – artikelen schrijven voor mobielbreedband.nl

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 11

Aangezien mijn collega, Polle de Maagt, ziek is zal ik zelf aan de slag moeten. Vanuit Blogads.nl hebben we een weblog opgezet over Mobiel Breedband. Een blog over mobiel werken.
mobiel-breedband.jpg

Polle is binnen Blogads.nl normaal verantwoordelijk voor de plaatsing van 5-6 artikelen per week. Polle is afgelopen week druk geweest met het organiseren van een marketingevenement en werd aansluitend ziek. Dus na maandag werd het stil op het blog. Om toch aan onze afspraken te voldoen heb ik dit weekend, zelf 4 artikelen geproduceerd.

Hopelijk vallen de artikelen binnen de verwachting van de klant.
Met de overige werkzaamheden van Blogads.nl waar nu toch 4 actuele projecten om aandacht vragen hoop ik dat Polle snel weer beter wordt. Dit hoop ik natuurlijk een beetje voor mezelf maar zeker ook voor Polle, want met een flinke griep op bed liggen is beslist geen pretje.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via de RSS feed of via LinkedIn.