Cultuur als bindende factor – Milan van Bruggen

Door Erno Hannink | Podcast

okt 01

Vandaag het gesprek met Milan van Bruggen.

Milan is geen typische ondernemer. Niet leven voor je werk, maar werken om te leven. Dat hebben Milan en zijn compagnons vertaalt naar een bedrijfscultuur waarbij de 9-tot-5-mentaliteit essentieel is. Samen met twee mede-eigenaren runt Milan het internet-maak-bureau Pixelpillow, dat websites en applicaties ontwerpt en bouwt voor de business-to-business markt. Alle producten die ze maken worden samen met de daadwerkelijke eindgebruiker ontwikkeld. Ooit zelf begonnen als ontwerper, maar nu vooral actief met marketing, sales en accountmanagement.

Milan vertelt over de impact van de vrije school op zijn beslissingen en de eerste ervaring. Het einde van zijn studie betekende ook het einde van zijn eerste bedrijf. Als stagiair bleef hij hangen bij het bedrijf waar hij leerde ontwerpen in de praktijk. Het ontbreken van duidelijk leiderschap was de aanleiding om toch weer ondernemer te worden, eerst alleen, maar al snel met een partner.  We hebben het over zijn reis en keuzes en het belang van cultuur voor zijn huidige bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Milan.

Laten we beginnen…

Meer over Milan vind je hier:

Boek dat genoemd werd

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.