Cultuur als bindende factor – Milan van Bruggen

Door Erno Hannink | Podcast

okt 01

Vandaag het gesprek met Milan van Bruggen.

Milan is geen typische ondernemer. Niet leven voor je werk, maar werken om te leven. Dat hebben Milan en zijn compagnons vertaalt naar een bedrijfscultuur waarbij de 9-tot-5-mentaliteit essentieel is. Samen met twee mede-eigenaren runt Milan het internet-maak-bureau Pixelpillow, dat websites en applicaties ontwerpt en bouwt voor de business-to-business markt. Alle producten die ze maken worden samen met de daadwerkelijke eindgebruiker ontwikkeld. Ooit zelf begonnen als ontwerper, maar nu vooral actief met marketing, sales en accountmanagement.

Milan vertelt over de impact van de vrije school op zijn beslissingen en de eerste ervaring. Het einde van zijn studie betekende ook het einde van zijn eerste bedrijf. Als stagiair bleef hij hangen bij het bedrijf waar hij leerde ontwerpen in de praktijk. Het ontbreken van duidelijk leiderschap was de aanleiding om toch weer ondernemer te worden, eerst alleen, maar al snel met een partner.  We hebben het over zijn reis en keuzes en het belang van cultuur voor zijn huidige bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Milan.

Laten we beginnen…

Meer over Milan vind je hier:

Boek dat genoemd werd

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.