De medewerkers op één met holacracy – Tom van der Lubbe

Door Erno Hannink | Podcast

dec 12
de-medewerkers-op-een-met-holocracy

 

Vandaag het gesprek met Tom van der Lubbe.

Tom studeerde in Leiden, Parijs en Berlijn, is afgestudeerd als historicus, maar werd financial planner in Berlijn en leidde aansluitend organisaties op het gebied van financiële planning in Zwitserland en Nederland.

Tom’s focus bij Viisi is HR en “People-management”, daarnaast heeft hij een coördinerende rol. Hij is tevens verantwoordelijk voor de business development en het thema ‘maatschappelijk verantwoordelijkheid’ binnen Viisi.

Als gepassioneerd ondernemer ondersteunt hij andere ondernemers met een focus op duurzaamheid. 

Tijdens onze ontmoeting werd ik bedolven onder inzicht en informatie. Tom heeft veel kennis en deelt dit graag. Zo maakte ik een overleg mee van de People First cirkel om kennis te maken met holacracy in de praktijk. Liepen we langs een boekenkast die hij in hoog tempo met mij doorliep, interessante boeken en onderwerpen en mogelijke gasten voor de podcast.

Met Tom praat ik over zijn opleiding, zijn dorst naar kennis en het gevoel dat hij heeft overgehouden aan het overleven van kanker op zijn twintigste, de eindigheid van het leven.

We hebben het over het ontstaan van zijn bedrijf en de groei. Waarom ze met holacracy zijn begonnen en waarom de medewerkers op één staan bij Viisi. Wat dit heeft opgeleverd en waarom hij nu veel in de media is in Nederland en daarbuiten.

Het was een turbulent bezoek waaraan ik veel inspiratie en ideeën heb overgehouden voor mijn klanten en mijn eigen bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Tom.

Laten we beginnen…

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.