Deel je expertise

Door Erno Hannink | Keuzes

jan 01
deel-je-expertise

De inspiratie en ideeën die ik haal uit boeken, podcasts en YouTube-video’s is bijzonder en oneindig.

Zo leerde ik de afgelopen weken onder andere over:

Met de middelen die er nu zijn kan ik eenvoudig en snel iets leren over ieder onderwerp dat ik kan bedenken. Dan ga ik er ook mee aan de slag om de kennis te verdiepen. Vervolgens leer ik er nog meer over en zoek ik een rolmodel of een coach.

Andersom betekent dit ook dat ik alles waar ik meer van afweet dan de meeste mensen kan delen via dezelfde kanalen. Ik deel mijn expertise met iedereen die er mee aan de slag wil via artikelen, boeken, de podcast en video’s.

Er is nog zoveel ruimte op deze kanalen om jouw expertise te delen. Iets waar jij veel van af weet, wat voor jou gewoon is, wat je al lang doet, deel je eenvoudig met anderen.

Wat ik gemerkt heb is dat ik het leuk vind om mijn expertise vast te leggen en te delen. Zonder doelen voor het aantal lezers, downloads of abonnees. Veel lezers hebben is leuk, maar het draait niet om een doel buiten mijzelf. Al is er maar één persoon die iets kan met wat ik heb geleerd en deel, dat is voldoende.

Deel jouw expertise.
Geef weg, het kost niets en levert veel op.

Begin nu.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.