Deel je expertise

Door Erno Hannink | Keuzes

jan 01
deel-je-expertise

De inspiratie en ideeën die ik haal uit boeken, podcasts en YouTube-video’s is bijzonder en oneindig.

Zo leerde ik de afgelopen weken onder andere over:

Met de middelen die er nu zijn kan ik eenvoudig en snel iets leren over ieder onderwerp dat ik kan bedenken. Dan ga ik er ook mee aan de slag om de kennis te verdiepen. Vervolgens leer ik er nog meer over en zoek ik een rolmodel of een coach.

Andersom betekent dit ook dat ik alles waar ik meer van afweet dan de meeste mensen kan delen via dezelfde kanalen. Ik deel mijn expertise met iedereen die er mee aan de slag wil via artikelen, boeken, de podcast en video’s.

Er is nog zoveel ruimte op deze kanalen om jouw expertise te delen. Iets waar jij veel van af weet, wat voor jou gewoon is, wat je al lang doet, deel je eenvoudig met anderen.

Wat ik gemerkt heb is dat ik het leuk vind om mijn expertise vast te leggen en te delen. Zonder doelen voor het aantal lezers, downloads of abonnees. Veel lezers hebben is leuk, maar het draait niet om een doel buiten mijzelf. Al is er maar één persoon die iets kan met wat ik heb geleerd en deel, dat is voldoende.

Deel jouw expertise.
Geef weg, het kost niets en levert veel op.

Begin nu.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.