Deel je expertise

Door Erno Hannink | Keuzes

jan 01
deel-je-expertise

De inspiratie en ideeën die ik haal uit boeken, podcasts en YouTube-video’s is bijzonder en oneindig.

Zo leerde ik de afgelopen weken onder andere over:

Met de middelen die er nu zijn kan ik eenvoudig en snel iets leren over ieder onderwerp dat ik kan bedenken. Dan ga ik er ook mee aan de slag om de kennis te verdiepen. Vervolgens leer ik er nog meer over en zoek ik een rolmodel of een coach.

Andersom betekent dit ook dat ik alles waar ik meer van afweet dan de meeste mensen kan delen via dezelfde kanalen. Ik deel mijn expertise met iedereen die er mee aan de slag wil via artikelen, boeken, de podcast en video’s.

Er is nog zoveel ruimte op deze kanalen om jouw expertise te delen. Iets waar jij veel van af weet, wat voor jou gewoon is, wat je al lang doet, deel je eenvoudig met anderen.

Wat ik gemerkt heb is dat ik het leuk vind om mijn expertise vast te leggen en te delen. Zonder doelen voor het aantal lezers, downloads of abonnees. Veel lezers hebben is leuk, maar het draait niet om een doel buiten mijzelf. Al is er maar één persoon die iets kan met wat ik heb geleerd en deel, dat is voldoende.

Deel jouw expertise.
Geef weg, het kost niets en levert veel op.

Begin nu.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.