Doorgaan als alles tegenzit – Marieke Anthonisse

Door Erno Hannink | Podcast

sep 07

In deze aflevering het interview met business coach en zakenmam Marieke Anthonisse.

Podcast_banner37

Marieke startte haar bedrijf in 1997 en werkt sinds 2014 onder de naam Zakenmam.

Shownotes

In deze aflevering het interview met business coach en zakenmam Marieke Anthonisse

Marieke startte haar bedrijf in 1997 en werkt sinds 2014 onder de naam Zakenmam. Zij helpt en inspireert vrouwen die hun bedrijf willen laten groeien en daarbij de balans willen houden met hun gezin.

Veel plezier met het leuke gesprek met Marieke.

Je kunt Marieke bereiken via haar website zakenmam.nl .

Dit zijn een aantal quotes uit ons gesprek:

  • Ik ben zakenmam en mijn bedrijf heet ook zakenmam en ik ben er voor andere zakenmoeders.  Ik help het met het combineren van het bedrijf en het zijn van moeder.
  • Ik begon als professional organiser en daarna heb ik de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt, na een tijdje voor particulieren te hebben gewerkt
  • Als moeder is het handig als je de ontwikkelstappen in je bedrijf wat kleiner maakt, zodat je beter kunt focussen en je gewoontes kunt veranderen.
  • Er zijn verschillende manieren om een competentie te krijgen. Je kan natuurlijk een opleiding volgen, maar je kan ook zoals ik korte cursussen volgen en veel meelopen bij collegas.
  • Ik geloof dat mijn videos veel effect hebben. Ik krijg vaak positieve feedback Vaak behandel ik praktische dingen of beantwoord ik vraag via de mail. Ik hoop ook dat mijn videos als inspiratie zal werken
  • Mijn belangrijkste tip is dat je op jezelf moet vertrouwen dat je genoeg in je hebt om te doen wat je graag wilt doen.

Personen die Marieke noemde in het gesprek:

 

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed