Doorgaan als alles tegenzit – Marieke Anthonisse

By Erno Hannink | Podcast

sep 07

In deze aflevering het interview met business coach en zakenmam Marieke Anthonisse.

Podcast_banner37

Marieke startte haar bedrijf in 1997 en werkt sinds 2014 onder de naam Zakenmam.

Shownotes

In deze aflevering het interview met business coach en zakenmam Marieke Anthonisse

Marieke startte haar bedrijf in 1997 en werkt sinds 2014 onder de naam Zakenmam. Zij helpt en inspireert vrouwen die hun bedrijf willen laten groeien en daarbij de balans willen houden met hun gezin.

Veel plezier met het leuke gesprek met Marieke.

Je kunt Marieke bereiken via haar website zakenmam.nl .

Dit zijn een aantal quotes uit ons gesprek:

  • Ik ben zakenmam en mijn bedrijf heet ook zakenmam en ik ben er voor andere zakenmoeders.  Ik help het met het combineren van het bedrijf en het zijn van moeder.
  • Ik begon als professional organiser en daarna heb ik de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt, na een tijdje voor particulieren te hebben gewerkt
  • Als moeder is het handig als je de ontwikkelstappen in je bedrijf wat kleiner maakt, zodat je beter kunt focussen en je gewoontes kunt veranderen.
  • Er zijn verschillende manieren om een competentie te krijgen. Je kan natuurlijk een opleiding volgen, maar je kan ook zoals ik korte cursussen volgen en veel meelopen bij collegas.
  • Ik geloof dat mijn videos veel effect hebben. Ik krijg vaak positieve feedback Vaak behandel ik praktische dingen of beantwoord ik vraag via de mail. Ik hoop ook dat mijn videos als inspiratie zal werken
  • Mijn belangrijkste tip is dat je op jezelf moet vertrouwen dat je genoeg in je hebt om te doen wat je graag wilt doen.

Personen die Marieke noemde in het gesprek:

 

About the Author

Ik help zelfstandige professionals (ZP-ers) internet slim te gebruiken zodat ze meer klanten krijgen. Klanten aantrekken is de sleutel. Mentor, auteur en spreker over Klanten Aantrekken. Auteur van het boek Laat de klant naar jou komen en Kies je doelgroep. Initiator van verschillende evenementen als SOBCon Europe, SMC Netherlands, SMC Amsterdam, WordCamp Netherlands, Social Media Event. Balans in ondernemerschap en familie is belangrijk. Getrouwd met Monique en vader van onze zoon en dochter. Oprichter van Hannink Online Media (een netwerk bedrijf). Meer over Erno op de Over mij pagina

Leave a Comment:

(4) comments

Add Your Reply

Leave a Comment: