Een bedrijfsblog opzetten met Zebrablauw

Door Erno Hannink | WordPress blog

jul 26

Woensdag 18 juli was Natalie Overkamp bij mij voor een 1-op-1 cursus over bloggen voor je bedrijf. Aan de hand van 2 presentaties heb ik allereerst uitleg gegeven over de blogosphere en daarna over het starten van een blog op wordpress.com.

In de eerste presentatie ging het niet alleen over een blog maar ook om veel punten die met blogs te maken hebben. Bijvoorbeeld statistieken, online netwerken, sociale software, RSS, feedreaders…

In haar bedrijf, Zebrablauw tekst & beeld, verzorgt Natalie, tekst en beeld. Ze maakt namelijk foto’s en ze schrijft graag en met veel plezier. Aandacht voor online foto’s delen maakte daarom ook onderdeel uit van deze cursus bedrijfsblog.

In deze ochtend waarin we alleen het opstarten van een blog uitvoerig hebben behandeld heeft Natalie daadwerkelijk haar blog gestart. Haar blog heet zebrablauw.wordpress.com. Ze ging aan het einde van de cursus enthousiast naar huis. Ze is er thuis (of op kantoor) direct mee verder gegaan.

Haar blog zoals het er vandaag uit ziet:
blog van zebrablauw op WordPress.com

Volgens mij heeft ze in ieder geval tijdens de cursus al veel plezier gekregen in het bloggen. Ze schrijft graag en maakt veel foto’s ze kan via haar blog de lezer betrekken bij haar werkzaamheden.

Natalie veel plezier bij het uitbouwen van je bedrijfsweblog.
erno-handtekening1.jpg

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.