Een bedrijfsblog opzetten met Zebrablauw

Door Erno Hannink | WordPress blog

jul 26

Woensdag 18 juli was Natalie Overkamp bij mij voor een 1-op-1 cursus over bloggen voor je bedrijf. Aan de hand van 2 presentaties heb ik allereerst uitleg gegeven over de blogosphere en daarna over het starten van een blog op wordpress.com.

In de eerste presentatie ging het niet alleen over een blog maar ook om veel punten die met blogs te maken hebben. Bijvoorbeeld statistieken, online netwerken, sociale software, RSS, feedreaders…

In haar bedrijf, Zebrablauw tekst & beeld, verzorgt Natalie, tekst en beeld. Ze maakt namelijk foto’s en ze schrijft graag en met veel plezier. Aandacht voor online foto’s delen maakte daarom ook onderdeel uit van deze cursus bedrijfsblog.

In deze ochtend waarin we alleen het opstarten van een blog uitvoerig hebben behandeld heeft Natalie daadwerkelijk haar blog gestart. Haar blog heet zebrablauw.wordpress.com. Ze ging aan het einde van de cursus enthousiast naar huis. Ze is er thuis (of op kantoor) direct mee verder gegaan.

Haar blog zoals het er vandaag uit ziet:
blog van zebrablauw op WordPress.com

Volgens mij heeft ze in ieder geval tijdens de cursus al veel plezier gekregen in het bloggen. Ze schrijft graag en maakt veel foto’s ze kan via haar blog de lezer betrekken bij haar werkzaamheden.

Natalie veel plezier bij het uitbouwen van je bedrijfsweblog.
erno-handtekening1.jpg

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.