Een bedrijfsblog opzetten met Zebrablauw

Door Erno Hannink | WordPress blog

jul 26

Woensdag 18 juli was Natalie Overkamp bij mij voor een 1-op-1 cursus over bloggen voor je bedrijf. Aan de hand van 2 presentaties heb ik allereerst uitleg gegeven over de blogosphere en daarna over het starten van een blog op wordpress.com.

In de eerste presentatie ging het niet alleen over een blog maar ook om veel punten die met blogs te maken hebben. Bijvoorbeeld statistieken, online netwerken, sociale software, RSS, feedreaders…

In haar bedrijf, Zebrablauw tekst & beeld, verzorgt Natalie, tekst en beeld. Ze maakt namelijk foto’s en ze schrijft graag en met veel plezier. Aandacht voor online foto’s delen maakte daarom ook onderdeel uit van deze cursus bedrijfsblog.

In deze ochtend waarin we alleen het opstarten van een blog uitvoerig hebben behandeld heeft Natalie daadwerkelijk haar blog gestart. Haar blog heet zebrablauw.wordpress.com. Ze ging aan het einde van de cursus enthousiast naar huis. Ze is er thuis (of op kantoor) direct mee verder gegaan.

Haar blog zoals het er vandaag uit ziet:
blog van zebrablauw op WordPress.com

Volgens mij heeft ze in ieder geval tijdens de cursus al veel plezier gekregen in het bloggen. Ze schrijft graag en maakt veel foto’s ze kan via haar blog de lezer betrekken bij haar werkzaamheden.

Natalie veel plezier bij het uitbouwen van je bedrijfsweblog.
erno-handtekening1.jpg

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.