Enthousiasme vangen in video om mensen te helpen – Ellen Jansen

Door Erno Hannink | Podcast

apr 09
ellen-jansen-enthousiasme-in-video

Vandaag het gesprek met Ellen Jansen.

“En qua bio heb je mij al meerdere keren aangegeven dat je meer spontaniteit zou willen hebben. Dus het eerste wat ik dan denk: Maak een eigen bio over mij en spreek die zonder in te studeren in. Gewoon wat er op dat moment in jouw hoofd zit al je denkt aan mij en mijn ondernemerschap. Voorbereiden voor dit soort dingen vind ik dus echt een bitch, want dan wordt het een ingestudeerd riedeltje en als ik ergens niet goed tegen kan…”

Dat heb ik dus gedaan. Luister naar de intro van de podcast.

Veel plezier met de inzichten van Ellen.

Laten we beginnen…

Je vindt Ellen op :

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.