Enthousiasme vangen in video om mensen te helpen – Ellen Jansen

Door Erno Hannink | Podcast

apr 09
ellen-jansen-enthousiasme-in-video

Vandaag het gesprek met Ellen Jansen.

“En qua bio heb je mij al meerdere keren aangegeven dat je meer spontaniteit zou willen hebben. Dus het eerste wat ik dan denk: Maak een eigen bio over mij en spreek die zonder in te studeren in. Gewoon wat er op dat moment in jouw hoofd zit al je denkt aan mij en mijn ondernemerschap. Voorbereiden voor dit soort dingen vind ik dus echt een bitch, want dan wordt het een ingestudeerd riedeltje en als ik ergens niet goed tegen kan…”

Dat heb ik dus gedaan. Luister naar de intro van de podcast.

Veel plezier met de inzichten van Ellen.

Laten we beginnen…

Je vindt Ellen op :

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.