Ik help je om betere resultaten te behalen door lastige vragen te stellen


  ​Je wil groeien met je bedrijf zonder harder te werken.

  ​Jouw bedrijf draagt bij aan een duurzame verbetering van onze wereld, alleen lukt het nog niet om door te groeien naar de volgende fase.

  Je werkt ​veel in je bedrijf. Samen met mij ga je veel meer werken aan je bedrijf ​en ga je weer ondernemen.


  Wie ben jij: 

  • je bent ondernemer​
  • je wil groeien maar harder werken gaat niet meer
  • je hebt een team (8-25 collega's)
  • je hebt meer dan één bedrijf
  • je ​bouwt aan een duurzame verbetering van onze wereld
  • je hebt een fantastisch(e) product/dienst in de B2B omgeving
  • jullie leveren vooral kennis met specialisten


  Ik help je beslissingen nemen in jouw bedrijf zodat je weer het leukste werk gaat doen!

  Hiermee help ik jou en je bedrijf:

  • ​​Ondernemers helpen bij betere beslissingen voor meer rust zodat ze weer gaan ondernemen - maandelijkse business coaching.
  • ​​​Ondernemers samenbrengen en kennis delen. Jouw accountability partners en mastermind tijdens de komende 90 dagen - ieder kwartaal twee dagen samenwerken en leren.


  Dit is wat je krijgt:

  • ​​het team naar de voorgrond, samenwerking en verdeling van de verantwoordelijkheid in het bedrijf;
  • Ritme, structuur en focus ​om door te groeien naar de volgende fase;
  • De missie naar buiten brengen, om zo de beste medewerkers en klanten aan te trekken;


  Welke verandering wil ik bereiken?

  Ondernemers helpen om de veranderingen van de startup naar de rollercoaster fase door te komen. Bedrijven doorlopen 5 fases van groei, startup, rollercoaster, puber, scaleup en de flow fase. Iedere fase heeft zijn eigen kenmerken en uitdagingen. Wanneer je wilt groeien moet je als ondernemer groeien en een aantal belangrijke dingen veranderen.

  Ik help jou om met meer gemak de volgende stap te zetten en niet te struikelen in deze fase. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Vraag dan nu een gesprek aan -> jouw gratis consult

   

  Kennis maken

  Wil je persoonlijk kennis maken? Neem dan contact met mij op.

  Wil je eerst meer kennis maken met mijn expertise? Lees dan de artikelen of luister naar de interviews met bijzondere ondernemers.

  Of download direct één van de gratis boeken.

  Wat zeggen anderen

  "Erno's blog is een van de meest interessante in Nederland op het gebied van marketing, internet en media in het algemeen. Hij verrast je iedere dag."

  David Brinks testimonial

  David Brinks 

  eigenaar Hardcopy

  "Erno Hannink helpt ondernemers écht om sociale media in te zetten om klanten naar zich toe te trekken. "

  Meerdere enthousiaste presentaties over 'show van de tools' en later zijn praktische boek 'Laat de klant naar jou komen' hebben mij als ondernemer sterk gefaciliteerd bij de opzet, uitrol en branding van mijn netwerkorganisatie.

  André Biester testimonial

  André Biester

  eigenaar Biester Strategy & Finance

  "Erno’s enthousiasme is bij mij inmiddels legendarisch!"

  Martijn Aslander testimonial

  Martijn Aslander

  Easycratie

  "...thank you for helping me to grow as a person and an entrepreneur"

  Great article, Erno! I'm following you since I started as an entrepreneur in 2013 (with 'Laat de klant naar jou komen' ; ) and I respect your honesty, self-knowledge and drive. You're an example for me, thank you for helping me to grow as a person and an entrepreneur.

  Stefaan Oyen testimonial

  Stefaan Oyen

  Stefaanoyen.be

  Wil jij dit ook?

  Abonneer dan op de nieuwste artikelen met de RSS Feed in een feed lezer of volg mij op LinkedIn.

  Wie is Erno Hannink?

  Al bijna 15 jaar ben ik geïnteresseerd in focus, keuzes maken, online marketing en social media. Ik onderzoek en test altijd nieuwe trends en ontwikkelingen.
  Met mijn lastige vragen help ik mijn klanten keuzes te maken waardoor ze weer ruimte krijgen voor ontwikkelingen en meer resultaat behalen.


  Gevoelig voor trends en enthousiasme zijn twee eigenschappen van mij die de inhoud van mijn advies en coaching waardevol maken. Een grondige analyse op strategisch niveau, nieuwe ideeën en een praktisch plazijn de elementen waar anderen mij voor waarderen. De passie en energie die ik meeneem werkt aanstekelijk voor mijn klanten.


  Ik ben de initiator van een aantal internationale evenementen in Nederland. Oktober 2009 was er de eerste WordCamp Nederland met 170 deelnemers. December 2009 zijn we de Social Media Club Amsterdam gestart en na drie jaar waren er meer dan 1.000 leden en 17 SMC's in Nederland.

  Ik ben getrouwd met Monique en wij hebben twee kinderen, een zoon en dochter. De combinatie van gezin en werk was belangrijk voor mij toen ik hoofd marketing en verkoop was bij het bedrijf waar ik werkte. Het was duidelijk voor mij dat ik dit moest integreren in mijn bedrijf toen ik voor mezelf begon in 2006. In die jaren werkte ik 90% online. Nu kies ik ervoor om mensen te ontmoeten. Alle coaching gesprekken zijn dan ook persoonlijk.

  Iedere week lees ik één boek. Bijna iedere dag sport ik een uur, het zorgt voor rust in mijn hoofd en geeft nieuwe inspiratie. Tenminste twee keer per week train ik bij de atletiekvereniging en de scheidsrechtersvereniging. Golf vind ik ook heerlijk, maar ik gun mezelf daar veel te weinig tijd voor.

  In het weekend ben ik meestal op het voetbalveld aan de slag als assistentscheidsrechter en scheidsrechter voor de KNVB. Goed om mijn leiderschap te ontwikkelen en ga ik helemaal op in het spel.

  Wil je weten welke middelen ik zoal gebruik in mijn bedrijf? Bekijk dan het overzicht in bronnen.

  sprout-logo-zw-erno-hannink
  textilia-logo-erno-hannink
  bnr_nieuwsradio-logo-businesscoach

  Auteur

  Mijn eerste boek Laat de klant naar jou komen – Klanten krijgen via internet voor ZZP'ers is in 2009 gepubliceerd bij A.W. Bruna. Dit boek helpt zelfstandige professionals meer klanten aan te trekken via het internet door slim gebruik te maken van sociale media. Het is een praktisch boek en legt uit hoe een blog op te zetten, artikelen te schrijven, een nieuwsbrief te starten en online netwerken. Ondertussen zijn er 3.000 boeken verkocht in Nederland.

  Laat de klant naar jou komen

  Mijn tweede boek is januari 2013 uitgekomen bij Lev (onderdeel van A.W. Bruna). Dit boek gaat over één van de belangrijkste dingen die je kunt doen als ondernemer, kiezen voor jouw doelgroep. Een belangrijke stap in het aantrekken van jouw ideale klant. Het boek heet Kies je doelgroep - Meer succes vo​​or ZZP'ers door te focussen op een niche.

  Kies je doelgroep

  Mijn derde boek is sinds maart 2013 beschikbaar. Als jij meer klanten, meer fans en meer interactie wilt via Facebook, dan is dit boek voor jou.
  (Niet meer leverbaar op dit moment).

  Facebook voor Coaches

  Mijn vierde boek is sinds februari 2014 beschikbaar. Waarom kiezen mensen zoals jij en ik niet? Uit angst. Het is doodeng om te kiezen. Dit e-boek helpt je stap voor stap bij deze keuze. Het e-boek Handboek Hyperspecialisatie Meer klanten zonder te veranderen in een uren fabriek vind je in mijn overzicht van boeken.

  In 2014 en 2015 kwam ik met boeken om een jaarplan te maken voor je bedrijf.

  Verdubbelplan 2016 - jaarplan

  April 2018 publiceerde ik een boekje waarvoor het idee al 3 jaar in mijn hoofd zat, de 11 winstoptimalisatie elementen voor online marketing en verkoop. Een klein boekje dat ondernemers snel kunnen lezen. Een gratis boekje waarmee ik veel ondernemers help. Je betaald alleen de verzendkosten. Vraag het aan via mijn webshop.

  boekje 11 winstoptimalisatie elementen voor online marketing en verkoop - vraag gratis aan

  April 2019 publiceerde ik een boek speciaal voor de ondernemer met 5-25 medewerkers, Betere beslissingen, beter bedrijf. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een gratis boek waarmee ik veel ondernemers help. Je betaald alleen de verzendkosten. Vraag het aan via mijn webshop.

  betere beslissingen beter bedrijf boek

  ​November 2019 publiceerde ik ​dit boek speciaal voor de ondernemer met ​8-25 medewerkers, Betere beslissingen, ​meer focus. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een gratis boek waarmee ik veel ondernemers help. Je betaald alleen de verzendkosten. Vraag het aan via mijn webshop.

  betere beslissingen meer focus

  ​Februari 2020 publiceerde ik ​dit boek speciaal voor de ondernemer met ​8-25 medewerkers, Betere beslissingen, met betere ​gewoontes. Een handzaam boek die je in één avond uitleest. Een gratis boek waarmee ik veel ondernemers help. Je betaald alleen de verzendkosten. Vraag het aan via mijn webshop.

  betere beslissing met betere gewoontes


  1​4 jaar 
   coaching/social media  1​1
  boeken  11000+
  trouwe volgers  1000+
  artikelen  1250+ 
  tevreden klanten


  Spreken

  Als je wil dat ik kom spreken op jullie evenement of netwerk bijeenkomst, kijk dan op mijn sprekers pagina voor meer informatie en boekingen.

  spreker spreken erno hannink

  Algemene Voorwaarden

  De algemene voorwaarden van ErnoHannink vind je in deze PDF die je kunt downloaden. Bij het geven van een opdracht of bestelling voor ErnoHannink ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom voordat je akkoord gaat.

  BTW ​NL001407106B51

  ErnoHannink

  Voor mijn business coaching werk ik vanuit het Hanzepand te Doetinchem. Ik werk alleen met persoonlijke ontmoetingen.

  Hanzestraat 1, 7006 RH Doetinchem

  Bel mij gerust op 0314 393966 of stuur een e-mail naar info@ernohannink.nl om een kennismaking te plannen.

  hanzepand doetinchem kantoor
  ErnoHannink logo

  © 2020 ErnoHannink - Privacyverklaring