Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt – de beste leveranciers

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

sep 06

Dit is het 3e artikel over de opmaat Facebook pagina voor jouw bedrijf. Je kunt het volledig zelf maken, je kunt het met een beetje hulp van applicaties maken en je kunt het volledig uitbesteden.

Dit artikel gaat je een overzicht geven van bedrijven die op maat welkom tabs maken voor je bedrijf. Dit is vooral handig als je zelf geen tijd hebt of dat je de standaard ontwerpen niet mooi vindt en iets eigens wilt hebben.

Smart BCN

SmartBCN is een bedrijf in Europa (Barcelona) die zich hierin gespecialiseerd heeft. Een mooi interactief ontwerp kost ongeveer US$ 750, met een eigen ontwerp, knoppen naar de sociale netwerken, vrienden uitnodigen, contactformulier… Zie de Facebook pagina van SmartBCN


Je ziet de pagina’s van:

Nathan Latka: Custom Fan Page

Nathan Latka maakt mooie designs en geeft uitleg. Je kunt er 3 veschillende niveau’s van training volgen: beginners, advanced en Summit.
Een Platinum pakket kost US$ 695,00 je krijgt dan een eigen branding en je kunt gebruik maken van de volgende opties: Embed Video, Email Capture Forms, Clickable Social Icons, Viral Share Buttons, “Buy Now” Buttons, Live Video Streaming, Pledge Forms.
Een Gold pakker kost US$ 395,00 en je krijgt dan branding en video en je nieuwsbrief abonneer velden. Voor US$ 95,00 krijg je een eigen branding voor je Facebook pagina.

Enkele voorbeelden van het platinum pakket

Je ziet de pagina’s van:

Custom Page Designs

Jackie en Tim Kincaid van Custom Page Designs op Facebook. Veel goede geluiden over Jackie en Tom. Een mooie profiel banner US$ 47,00, standaard ontwerp FB pagina welkom tab US$ 147,00, met video US$ 247,00 – zeer uitgebreid US$ 497,00.


Je ziet de pagina’s van:

HyperArts

HyperArts biedt meerdere opties zoals, basic voor US$ 99,00, Standard US$ 129,00 en Premium US$ 169 dan heb je een video, foto’s en een contactformulier op je welkom tab HyperArts Static Templates

Je ziet hier:

The Social Marketing Touch

The Social Marketing Touch – Branding Touch Facebook pagina met veel voorbeelden uit de vastgoed sector. Met een Basic Branding pakker van US$ 299,00 en een Vissiblity Branding pakket van US$ 399,00.

Je ziet de pagina’s van:

FanPageGenerator

De naam, FanPageGenerator, klinkt misschien alsof het automatisch gaat, er wordt handmatig een pagina voor jou ontworpen en gebouwd.
Een pagina ontworpen en opgezet door FanPageGenerator kost US$ 797,00 – voor de hosting van de afbeelding betaald je US$ 9,95 per maand. Dit laatste vind ik wat eigenaardig en zou ik laten hosten op mijn eigen domein, dat betaal je toch al.

Je ziet de pagina’s van:

Tweetpages

De naam is wat verwarrend maar naast professionele achtergronden voor Twitter doen ze dit ook voor YouTube. En ze hebben een Facebook Fankit. De prijs voor zo’n kit is US$ 400,00. Je krijgt dan ook een banner aan de zijkant. Je vind ze ook op Facebook en hij maakt leuke video’s 🙂

Advanced Fan Page Solution

Leigh Kostiainen is de eigenaar van Advanced Fan Page Solutions op Facebook. De prijs voor een standaard pakket bedraagt US$ 147,00 Als je echt een werkende Facebook pagina wil dan ga je voor de Premium versie van US$ 497,00. Inclusief video, landingspagina, blog RSS, Twitter feed.

WebSellers’ Circle

WebSellers’ Circle is een leden website voor mensen die meer willen leren over thuiswerken via het web. Daarnaast hebben ze op Facebook een pagina Fan Pages by WSC waar ze meer vertellen over opmaat tabs. Een eenvoudige landingspagina kost US$ 150,00, voor 3 tabs betaal je US$ 250,00, speciale effecten US$ 500,00. De voorbeelden vind je ook op Facebook.

Facebook Page Template

Custom Facebook Template van Facebook page template kent standaard templates die je kunt kopen, maar je kunt ook een eigen ontwerp bestellen. Er is een op maat ontwerp voor een tab (US$ 300,00) en voor meerder tabs (US$ 600,00).

Hilinsky Consulting

Bijzondere en indrukwekkende designs met interactieve Fan pagina’s van Hilinsky Consulting. Op Facebook waar ze een eigen app hebben, mooi om te zien wat mogelijk is. Geen prijzen vermeld.

Daddy Design

Indrukwekkende designs voor Facebook FBML tab, FBML applicaties en iFrame applicaties (de verschillen) van Daddy Designs. Daddy Design op Facebook. Geen prijzen vermeld. Voorbeelden.

We Teach Facebook

We Teach Facebook is een ledenwebsite die je alles verteld over Facebook. Ze maken ook ontwerpen voor Facebook pagina’s. Prijzen van US$ 50,00 tot US$ 175,00. Allemaal vrij basis ontwerpen. Op Facebook.

Andere

Op maat toepassingen

Met een eigen toepassing (apps) kun je ook de aandacht trekken. Enkele ontwerpers van deze apps zijn:

North Social

NorthSocial kent 15 toepassingen die je kunt toevoegen aan je Facebook pagina. Met toepassingen als een videokanaal, fan aanbieding, product overzicht, coupon, maak je een hele eigen pagina. De toepassingen kosten US$ 19, 29, 49 of US$ 99 per maand. Daarvoor kun je alle toepassingen installeren op 1 Facebook account. Dit is inclusief data opslag op de servers van North Social. North Social op Facebook.

Involver

Involver heeft meerdere toepassingen die je gratis kunt gebruiken: YouTube kanaal, Flickr, RSS, Slides. Hiervoor moet je wel je gegevens invullen. Daarnaast zijn er een aantal Pro applications: signup, poll, coupons. Hiervoor moet je Pro user worden. Onduidelijk welke kosten daaraan verbonden zijn. Dan zijn er nog premium toepassingen: muziekspeler, flash embed, spel. Hiervoor betaal je per jaar voor de toepassingen, kosten ook onduidelijk. Involver op Facebook.

TabFusion

TabFusion kent een vast bedrag per jaar van US$ 10,00 per toepassing. De toepassingen zijn bijvoorbeeld: Flickr pagina, portfolio, YouTube tab, muziek tab. TabFusion op Facebook.

Nog meer van deze fan pagina bronnen kun je vinden op de pagina met de meest uitgebreide lijst van Facebook ontwerpers en bouwers, toepassingen en uitleg .

De artikelen in de serie over een op maat Facebook pagina:

  1. Verleid bezoekers om fan van je te worden – Facebook pagina; maak zelf je op maat Facebook pagina met HTML
  2. Beste applicaties voor op maat welkom tab in je Facebook pagina – gebruik applicaties voor een eigen ontwerp van je welkom tab.
  3. Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt – de beste leveranciers; alles uitbesteden en een eigen uniek ontwerp

Het idee van deze lijst kwam naar aanleiding van een vraag van Mari Smith

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen sneller te realiseren. Ondernemers die het beter willen doen voor de planeet, maatschappij en zichzelf. Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijkse doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen eindelijk gaat realiseren. Test zijn coaching een week lang gratis uit met deze code ERNOHANNINKWEEK op dit platform -> ga naar coach.me. Sluit je aan bij de community van ondernemers die iets bijzonders doen.

Comments are closed