Facebook tips

Hier vind je de beste Facebook tips van Erno Hannink, in de afgelopen jaren heb ik meer dan duizend mensen geholpen met Facebook vragen, trainingen en boeken.

Facebook is het grootste online netwerk ter wereld. Er zijn ruim 2,2 miljard mensen actief op Facebook wereldwijd en in Nederland is dit ruim 10,8 miljoen, waarvan 7,6 miljoen dagenlijks.

Belangrijk te weten is dat je start met een persoonlijk profiel. Dit ben jij als persoon. Voor je bedrijf start je, als je bent aangemeld met je persoonlijke profiel, een Facebook pagina. Jouw doelgroep kan nu je bedrijf volgen door op deze bedrijfspagina op ‘Vind ik leuk’ te klikken.

Bij Facebook bedrijfspagina kan de bezoeker niet zien welk persoonlijk profiel er achter zit. Voor een zelfstandige minder van belang voor een klein bedrijf is dit wel van belang. Je kunt meerdere beheerders voor je Facebook bedrijfspagina hebben, zorg voor tenminste 2 beheerders (mijn tip voor jou).

Je vindt meer tips en artikelen van Erno op Facebook met een pagina vol met Facebook tips. Stel je vragen over Facebook, reageer op mijn vragen, laat een link naar jouw Facebook pagina achter…

Beginnen op Facebook voor jouw bedrijf

Vervolg Facebook voor je bedrijf

Facebook tips en truuks:

Algemene Facebook tips

Alle artikelen met Facebook tips op ErnoHannink.nl.

Dan is er nog de Meest uitgebreide lijst van Facebook bronnen

Opmerking: ErnoHannink.nl is geen officiële dealer van Facebook of geaffilieerd met Facebook. Facebook is een geregistreerd merk. Facebook is a Registered Trademark and ErnoHannink.nl has no direct or indirect affiliation with Facebook. ErnoHannink.nl has no partnership, sponsorship or endorsement from Facebook.