Gelukkig zijn in je werk – wat maakt jou gelukkig?

Door Erno Hannink | Happy at Work

mei 06

Happy Hour is 9 to 5Vrijdag 2 mei heeft Erno Mijland de eindredactie afgerond van de Nederlandse vertaling van Happy Hour is 9 to 5 van de Deense Chief Happiness Officer Alexander Kjerulf. De vertaling is verzorgd door Monique Scholtz.

Het is de bedoeling dat het boek nog voor de zomervakantie in 3 versies beschikbaar komt:


Daarvoor moet nog wel wat gebeuren. Alle losse hoofdstukken moeten worden samengevoegd in 1 document. Dan gaat Erno Mijland nog een keer de volledige eindredactie doen. Daarna kan het document in PDF naar Lulu.com. En dan….dan….. kun je bestellen!

Erno schreef een artikel over wat hem gelukkig maakt in zijn werk; Wat maakt mij gelukkig in mijn werk….

En wat maakt jou gelukkig in je werk?

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.