Gelukkig zijn in je werk – wat maakt jou gelukkig?

Door Erno Hannink | Happy at Work

mei 06

Happy Hour is 9 to 5Vrijdag 2 mei heeft Erno Mijland de eindredactie afgerond van de Nederlandse vertaling van Happy Hour is 9 to 5 van de Deense Chief Happiness Officer Alexander Kjerulf. De vertaling is verzorgd door Monique Scholtz.

Het is de bedoeling dat het boek nog voor de zomervakantie in 3 versies beschikbaar komt:


Daarvoor moet nog wel wat gebeuren. Alle losse hoofdstukken moeten worden samengevoegd in 1 document. Dan gaat Erno Mijland nog een keer de volledige eindredactie doen. Daarna kan het document in PDF naar Lulu.com. En dan….dan….. kun je bestellen!

Erno schreef een artikel over wat hem gelukkig maakt in zijn werk; Wat maakt mij gelukkig in mijn werk….

En wat maakt jou gelukkig in je werk?

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.