Gelukkig zijn in je werk – wat maakt jou gelukkig?

Door Erno Hannink | Happy at Work

mei 06

Happy Hour is 9 to 5Vrijdag 2 mei heeft Erno Mijland de eindredactie afgerond van de Nederlandse vertaling van Happy Hour is 9 to 5 van de Deense Chief Happiness Officer Alexander Kjerulf. De vertaling is verzorgd door Monique Scholtz.

Het is de bedoeling dat het boek nog voor de zomervakantie in 3 versies beschikbaar komt:


Daarvoor moet nog wel wat gebeuren. Alle losse hoofdstukken moeten worden samengevoegd in 1 document. Dan gaat Erno Mijland nog een keer de volledige eindredactie doen. Daarna kan het document in PDF naar Lulu.com. En dan….dan….. kun je bestellen!

Erno schreef een artikel over wat hem gelukkig maakt in zijn werk; Wat maakt mij gelukkig in mijn werk….

En wat maakt jou gelukkig in je werk?

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.