gratis ebook Let’s Talk – Social Media voor het klein bedrijf

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

aug 17

Dat Social Media interessant is voor zelfstandige professionals dat heb je waarschijnlijk wel eens gehoord. We organiseren niet voor niets ieder jaar het Social Media Event (9 juni 2011 weer) en de maandelijkse bijeenkomsten van de Social Media Club en de belangstelling is enorm.

John Jantsch schreef al een tweetal zeer interessante boeken voor de kleine ondernemer: Duct Tape Marketing: The World’s Most Practical Small Business Marketing Guide en The Referral Engine: Teaching Your Business to Market Itself (2010). Zeer interessante boeken, beide aanraders. Eind 2009 schreef John ook een ebook over Social Media.

Let’s Talk – Social Media for small business (gratis PDF)

Content + Context + Connection + Community = Social Media Marketing


Een interessant eboek met informatie over Social Media. Wat is een slimme strategie voor zelfstandigen. Hint bloggen staat als eerste genoemd.
Verder geeft John je basis tips voor het bloggen, WordPress (Rock on), Facebook, LinkedIn en Twitter.

Managing the Social Media Beast: The system is the solution

John houdt erg van een systeem en het boek geeft je een systeem.

John Jantsch vind je o.a. op:
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/ducttapemarketing
Facebook: http://www.facebook.com/ducttapemarketing
Twitter: http://www.Twitter.com/ducttape
YouTube: http://youtube.com/jantsch
Slideshare: http://www.slideshare.net/ducttape

Artikel van John Update of My Free Social Media Ebook

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed