gratis ebook Let’s Talk – Social Media voor het klein bedrijf

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

aug 17

Dat Social Media interessant is voor zelfstandige professionals dat heb je waarschijnlijk wel eens gehoord. We organiseren niet voor niets ieder jaar het Social Media Event (9 juni 2011 weer) en de maandelijkse bijeenkomsten van de Social Media Club en de belangstelling is enorm.

John Jantsch schreef al een tweetal zeer interessante boeken voor de kleine ondernemer: Duct Tape Marketing: The World’s Most Practical Small Business Marketing Guide en The Referral Engine: Teaching Your Business to Market Itself (2010). Zeer interessante boeken, beide aanraders. Eind 2009 schreef John ook een ebook over Social Media.

Let’s Talk – Social Media for small business (gratis PDF)

Content + Context + Connection + Community = Social Media Marketing


Een interessant eboek met informatie over Social Media. Wat is een slimme strategie voor zelfstandigen. Hint bloggen staat als eerste genoemd.
Verder geeft John je basis tips voor het bloggen, WordPress (Rock on), Facebook, LinkedIn en Twitter.

Managing the Social Media Beast: The system is the solution

John houdt erg van een systeem en het boek geeft je een systeem.

John Jantsch vind je o.a. op:
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/ducttapemarketing
Facebook: http://www.facebook.com/ducttapemarketing
Twitter: http://www.Twitter.com/ducttape
YouTube: http://youtube.com/jantsch
Slideshare: http://www.slideshare.net/ducttape

Artikel van John Update of My Free Social Media Ebook

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed