gratis ebook Let’s Talk – Social Media voor het klein bedrijf

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

aug 17

Dat Social Media interessant is voor zelfstandige professionals dat heb je waarschijnlijk wel eens gehoord. We organiseren niet voor niets ieder jaar het Social Media Event (9 juni 2011 weer) en de maandelijkse bijeenkomsten van de Social Media Club en de belangstelling is enorm.

John Jantsch schreef al een tweetal zeer interessante boeken voor de kleine ondernemer: Duct Tape Marketing: The World’s Most Practical Small Business Marketing Guide en The Referral Engine: Teaching Your Business to Market Itself (2010). Zeer interessante boeken, beide aanraders. Eind 2009 schreef John ook een ebook over Social Media.

Let’s Talk – Social Media for small business (gratis PDF)

Content + Context + Connection + Community = Social Media Marketing


Een interessant eboek met informatie over Social Media. Wat is een slimme strategie voor zelfstandigen. Hint bloggen staat als eerste genoemd.
Verder geeft John je basis tips voor het bloggen, WordPress (Rock on), Facebook, LinkedIn en Twitter.

Managing the Social Media Beast: The system is the solution

John houdt erg van een systeem en het boek geeft je een systeem.

John Jantsch vind je o.a. op:
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/ducttapemarketing
Facebook: http://www.facebook.com/ducttapemarketing
Twitter: http://www.Twitter.com/ducttape
YouTube: http://youtube.com/jantsch
Slideshare: http://www.slideshare.net/ducttape

Artikel van John Update of My Free Social Media Ebook

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed