Tips via de e-mail in je inbox

Wil je eenvoudig mijn tips voor klanten aantrekken via internet en gezin & ondernemerschap balans in je inbox ontvangen? Abonneer dan nu op deze gratis nieuwsbrief.

Veel tips en informatie over hoe jij internet kunt toe passen zodat je meer klanten krijgt via internet. Artikelen over hoe jij als coach en zelfstandige ondernemer balans krijgt in ondernemerschap en gezin.

Je wil tegelijk aan je bedrijf bouwen en aan je gezin zonder dat je er aan onder door gaat? Dan heb ik de tips en artikelen voor jou.

Je ontvangt de nieuwsbrief iedere week. In de nieuwsbrief altijd waardevolle informatie aangevuld met een speciaal aanbod voor jou. Soms ontvang je een extra e-mail met meer informatie over een evenement, webinar of lancering van mij.

“Dank je wel voor je nieuwsbrief.
Wist je dat jij de enige bent die ik met veel enthousiasme zijn nieuwsbrief lees en wacht tot ik de volgende ontvang?”

Basema Spijkerman – basema.nl

“Wat een leuk stuk heb je geschreven. Ik voel me geïnspireerd hierdoor.
Al een tijd lees ik (meestal) jouw mails. En deze springt er weer zo uit, gaaf!”

Annechien Lubbers – La Consigliere www.annechienlubbers.nl

ik ben echt blij met jouw nieuwsbrief. En de tips zijn zo goed voor mij gaan werken. Ik heb een praktijk en zie regelmatig klanten. Ondertussen al 4 x jouw naam en website doorgegeven.
Heb je ook een soort digitaal visitekaartje?
Nu print ik steeds de laatste nieuwsbrief uit en geef die dan mee aan de mensen.

Hartelijke dank om mij gefocust te houden, want ik ben ook een mens van 1000 en 1 dingen doen.
Sinds de focus loopt mijn praktijk weer helemaal vol… echt echt gaaf

Theresia Rook – Studio Klankdruppels

Jouw e-mail adres gebruik ik alleen in mijn lijst en geef of verkoop ik nooit aan iemand anders. Schrijf je gerust in als je de tips in je inbox wenst.

Jouw cadeau

Wanneer je abonneert op de nieuwsbrief krijg je ook nog 2 handleidingen van mij.

FB Privacy voor CoachesFacebook Privacy voor Coaches
Geïntroduceerd tijdens de week van de coach, laat deze handleiding alle vernieuwde schermen en teksten over privacy in Facebook zien. Wat ga je als coach beschermen of juist delen. Inclusief tips van Erno wat slim is om juist openbaar te houden en wat je kunt afschermen, juist als coach.

Laat de klant naar jou komen 30 minuten versieLaat de klant naar jou komen de 30 minuten versie
Krijg gratis de hoogtepunten van mijn boek ‘Laat de klant naar jou komen’.

En ontvang wekelijks tips over je bedrijf laten groeien, klanten krijgen via internet, tijd voor je gezin en meer voor jou als coach.

Wil je meer omzet?

Jij bent ondernemer met grootse plannen? Jij wilt veel meer klanten helpen met jouw oplossing? Jij wilt iets nalaten? Je ziet dat online dit kan versnellen?

Wil jij in een korte analyse zien hoe jij online resultaat krijgt? Vraag dan nu jouw Analyse aan. Tijdens deze analyse stel ik je vragen. Aansluitend geef ik je inzicht in wat de belangrijkste stappen zijn die je als eerste moet zetten online. Dan bespreken we of ik jou daarbij kan helpen en op welke manier.

Vraag nu jouw Analyse aan

De prijs voor deze analyse is maar € 47