Gelukt! en dank je wel

Dank je wel voor je bevestiging van het abonnement op de tips in je inbox van ErnoHannink.nl.
Deze e-mails gaan je informatie, voorbeelden en tips geven over hoe jij internet kunt toepassen om meer klanten te krijgen.

Om je direct kennis te laten maken met de tips die je krijgt download je nu…

Laat de klant naar jou komen in 30 minuten

Laat de klant naar jou komen 30 minuten versieDownload nu gratis en direct de PDF De 30 minuten versie van het boek Laat de klant naar jou komen. Vergeet niet mijn nieuwste boek Handboek Hyperspecialisatie te bestellen voor focus op jouw klant en product.

Tips op deze site en in de e-mails gaan bijvoorbeeld over:

Met deze tips ga je aan de slag met klanten aantrekken via internet.

Gaat dit jou allemaal niet snel genoeg en wil je snel aan de slag om internet toe te passen zodat ook jij meer klanten kunt krijgen.

Heb jij een groots plan en wil je online zo aantrekkelijk worden dat jouw klant je niet meer kan negeren?

Ik geloof dat je online echt contact kunt maken met mensen waardoor ze vertrouwen in je krijgen.

Jij hebt al veel onderzocht op het gebied van online marketing maar je komt niet echt verder. Er is zo veel informatie dat je verlamd raakt en geen beslissing neemt. Dit terwijl je snapt dat online veel kan betekenen voor jouw bedrijf.

Ik help ondernemers om te verbinden met mensen waarmee je uiteindelijk contact gaat opnemen zodat ze jouw oplossing kopen, waardoor deze mensen vooruit komen.

Wat heb je nodig:

  • Systeem
  • Proces
  • Product of dienst
  • Mening (je moet ergens voor staan)

Dit doe ik voor ondernemers zonder personeel of met enkele medewerkers en die al externe assistentie inhuren. Voor ondernemers die iets willen nalaten. Deze ondernemers weten wat het belangrijkste is waar zij hun tijd aan moeten besteden.

Als ondernemer heb jij een mening en een product of dienst dat je al succesvol verkoopt. Wij hebben het systeem en proces voor jou om consistent online zichtbaar te zijn zodat je veel meer nieuwe klanten aantrekt.

Plan jouw Online Resultaat Analyse direct in mijn agenda

Ben jij die ondernemer met grootse plannen? Heb je al een product of dienst en ben je niet bang om jouw mening te delen met het grote publiek? Jij wil dat veel meer mensen kennis maken met jouw expertise. Je wil veel meer nieuwe klanten aantrekken met online. Je hebt al veel onderzocht, maar weet niet waar je moet beginnen en je bent klaar voor de volgende stap.

Wil je snel een analyse hoe jij online zichtbaar wordt? Vraag dan nu jouw Analyse aan. Tijdens deze analyse stel ik je vragen, geef ik je inzicht in wat de belangrijkste stappen zijn die je als eerste moet zetten online en bespreken we of ik jou daarbij kan helpen en op welke manier.

Vraag nu jouw Analyse aan

De prijs voor deze analyse is maar € 47


Een belangrijk kwartier voor jouw bedrijf!
De waarde van deze analyse werd door ondernemers tot nu altijd beoordeeld als veel meer dan € 200.

Afmelden
Onderaan iedere e-mail vind je een link waarmee je altijd eenvoudig kunt afmelden als de inhoud niet meer past bij jouw zoektocht naar meer klanten.

Bewaren