Wil je groeien met je bedrijf? Doe de #QandErno

Door Erno Hannink | QandErno

mei 05
wil-je-groeien-met-je-bedrijf-quanderno

Je wilt doorgroeien met je bedrijf. Je bent al een tijd op zoek naar beter resultaat. Je wilt gebruikmaken van de kansen die je in de markt ziet. Hoe zorg je ervoor dat dat lukt?

Laten we beginnen.
Vrijdag 8 mei om 8.00u de eerste live businesscoaching met Erno. 

Er is plek voor jou op de rode stoel, als je durft. De livestreaming vindt plaats via Zoom en wordt uitgezonden op Youtube

Abonneer je alvast op mijn YouTubekanaal om een melding te ontvangen, of de video naderhand te bekijken.

In dit gesprek krijg je de ruimte om te groeien.

QandErno – Vrijdag om 8.00u

Ik stel vragen, jij antwoordt en ik geef nieuwe inzichten.

Wil jij op de stoel?
Laat het me weten. Reageer via een DM op LinkedIn of via contact.

Wil je er live bij zijn?
Laat het me weten dan stuur ik je de Zoomlink.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.