Wil je groeien met je bedrijf? Doe de #QandErno

Door Erno Hannink | QandErno

mei 05
wil-je-groeien-met-je-bedrijf-quanderno

Je wilt doorgroeien met je bedrijf. Je bent al een tijd op zoek naar beter resultaat. Je wilt gebruikmaken van de kansen die je in de markt ziet. Hoe zorg je ervoor dat dat lukt?

Laten we beginnen.
Vrijdag 8 mei om 8.00u de eerste live businesscoaching met Erno. 

Er is plek voor jou op de rode stoel, als je durft. De livestreaming vindt plaats via Zoom en wordt uitgezonden op Youtube

Abonneer je alvast op mijn YouTubekanaal om een melding te ontvangen, of de video naderhand te bekijken.

In dit gesprek krijg je de ruimte om te groeien.

QandErno – Vrijdag om 8.00u

Ik stel vragen, jij antwoordt en ik geef nieuwe inzichten.

Wil jij op de stoel?
Laat het me weten. Reageer via een DM op LinkedIn of via contact.

Wil je er live bij zijn?
Laat het me weten dan stuur ik je de Zoomlink.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.