Wil je groeien met je bedrijf? Doe de #QandErno

Door Erno Hannink | QandErno

mei 05
wil-je-groeien-met-je-bedrijf-quanderno

Je wilt doorgroeien met je bedrijf. Je bent al een tijd op zoek naar beter resultaat. Je wilt gebruikmaken van de kansen die je in de markt ziet. Hoe zorg je ervoor dat dat lukt?

Laten we beginnen.
Vrijdag 8 mei om 8.00u de eerste live businesscoaching met Erno. 

Er is plek voor jou op de rode stoel, als je durft. De livestreaming vindt plaats via Zoom en wordt uitgezonden op Youtube

Abonneer je alvast op mijn YouTubekanaal om een melding te ontvangen, of de video naderhand te bekijken.

In dit gesprek krijg je de ruimte om te groeien.

QandErno – Vrijdag om 8.00u

Ik stel vragen, jij antwoordt en ik geef nieuwe inzichten.

Wil jij op de stoel?
Laat het me weten. Reageer via een DM op LinkedIn of via contact.

Wil je er live bij zijn?
Laat het me weten dan stuur ik je de Zoomlink.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.