Groeien in impact

Door Erno Hannink | Betere beslissingen

nov 13

Dit is mijn missie: ondernemers helpen bij het groeien in impact. Dit is veel meer dan groeien om te groeien of groeien in omzet omdat iedereen zegt dat het zo hoort.

Ik heb het over ondernemers die iedereen in het bedrijf helpen om te groeien en zich te ontwikkelen. Ondernemers die een duurzaam bedrijf bouwen vanwege de positieve impact die ze daarmee hebben op het team, de klanten en alle mensen daaromheen.

Een bedrijf waarin iedereen familie is, niet een familiebedrijf, maar een bedrijfsfamilie. Een plek waar iedereen zich veilig voelt, de ruimte krijgt om alle processen te verbeteren en daarvoor gewaardeerd te worden. Een omgeving waarin niet gereageerd wordt op roddels, maar waar transparantie de normaal is.

Een bedrijf waar de oprichter een van de werknemers is. Waar iedereen in het team mede-eigenaar is van het bedrijf. Iedereen is betrokken bij de missie van het bedrijf, en alle medewerkers helpen elkaar om te groeien in de positieve impact die ze samen hebben.

Een bedrijf waarin iedereen weet wat de visie is, waardoor iedereen zelf kan bepalen wat ze toen heeft om daaraan bij te dragen. Iedereen kan zelf kiezen wanneer, waar, met wie en waar ze aan werkt.

Een onderneming waarmee je nu impact maakt. Dat is anders dan nu zoveel mogelijk omzet en winst maken, zodat je als ondernemer later impact kunt maken op een ander gebied wanneer dit bedrijf wordt verkocht. 

Deze missie betekent ook dat mijn bedrijf groeit in impact. Impact op de ondernemer en haar bedrijf, en daarmee op alle mensen in dat bedrijf en daaromheen, op een manier die past bij de aarde.

Wil je met je bedrijf en team groeien in impact?

Reageer hieronder of neem rechtstreeks contact met me op. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil je graag helpen bij groeien in impact.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt om te groeien in impact voor je bedrijf. "Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten." Hij houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming als vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Sluit je aan bij de community wanneer jij ook wilt groeien in impact met je bedrijf. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.