Help! Mijn klanten vinden me niet op internet – 10 tips

Door Erno Hannink | WordPress blog

feb 14

Dit is de titel van de presentatie vandaag bij B’oost Event te Papendal.

Help! Mijn klanten vinden met niet op het internet.

10 tips om wel gevonden te worden.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij zelfzuchtige beslissingen voor meer vrijheid. Mijn unieke eigenschap is om lastige vragen te stellen en je richting actie te duwen. Erno is auteur van 7 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno

[…] domein met http://www.wordpress.org of via blog hosting zoals http://www.wordpress.comZie ook Help! Mijn klanten vinden me niet op internet – 10 tips met een presentatie in 14 dia’s over dit onderwerp.Een handig hulpmiddel bij het verspreiden […]

Websitelatenmaken.be 12 september 2013

Inderdaad de crisis is er niet, elke dag genoeg klanten via internet. We gaan je boek eens bekijken!

[…] eens naar deze 10 tips als je twijfelt waar je het beste kunt […]

Comments are closed