Het boek Happy Hour is van 9 tot 5 – is te bestellen

Door Erno Hannink | Happy at Work

jun 09

Happy Hour is van 9 tot 5 - de Nederlandse versieMet veel plezier lees ik het blog van Alexander Kjerulf; Positive Sharing. Toen Alexander het boek Happy Hour is 9 to 5 klaar had, heb ik het ook direct met veel enthousiasme gelezen. Om daarna een interview via de mail met Alexander af te nemen.

Hou van je werk en je zult productiever, creatiever en meer gemotiveerd zijn. Je zult ook gelukkiger in het leven zijn. Zo zal een gelukkige bedrijven ook ontdekken dat ze meer efficiënt, innovatief zijn en meer geld verdienen dan hun ongelukkige concurrenten.

Dit boek is voor iedereen die happy at work wil zijn; of je nu een medewerker of een manager bent; net gestart bent of al een door de wol geverfde expert; werkt in een startend bedrijf, een groot bedrijf of in de publieke sector; dit boek zal je alles geven dat je nodig hebt om het werk leuker, inspirerende en meer energiek te maken.

Om in Nederland het onderwerp echt onder de aandacht te brengen leek mij het een goed idee om het in het Nederlands te vertalen. Begin 2007 heb ik met Alexander hierover gesproken en hij vond het een goed idee.

Niet lang daarna sprak ik met Monique Scholtz en het leek haar een leuke klus om dit te vertalen. Net als ik werd ze ook happy van het boek en het vertalen.

Erno Mijland heeft de eindredactie gedaan. Zelf heb ik natuurlijk ook de vertaling goed nagelezen maar Erno heeft een perfecte eind redactie gedaan.

Nu was het boek klaar maar moest er natuurlijk ook een Nederlandse omslag komen. Hiervoor de hulp ingeroepen via Twitter. De kracht van de online community blijkt maar weer eens als we binnen 2 weken de omslag gereed hebben.

Ter eindcontrole het eerste boek besteld alsook het origineel. Dat ging niet helemaal goed.

Het boek is nu vrijgegeven voor verkoop via Lulu.com na de laatste eindcontrole. Ofwel je kunt nu dit boek bestellen.

Happy Hour is van 9 tot 5 ;

Houden van je baan,
Houden van je leven en
Knallen op je werk

Meer over dit boek op happyhouris9tot5.nl. Hier kun je het boek overigens ook helemaal online lezen. Gratis.
Wat houd je nog tegen, lees het snel.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed