Het effect van een linkedin update die viral gaat – Monique Lachniet

Door Erno Hannink | Podcast

mrt 12
monique-lachniet-effect-van-viral-linkedin-update

Vandaag het gesprek met Monique Lachniet.

Monique is specialist ouderengeneeskunde gespecialiseerd in revalidatie in het verpleeghuis. Ze werkt in opdracht voor zorginstellingen die een gespecialiseerd arts nodig hebben om hun revalidatieafdeling te professionaliseren. Daarnaast is zij docent bij het LUMC waar zij onderwijs geeft over haar vak: de geriatrische revalidatie. 

Monique vond dat er te weinig goed onderwijs bestond voor de behandelaren die medische zorg moeten verlenen op de afdelingen voor geriatrische revalidatie. Daar wilde zij iets aan doen. 

In 2018 is zij begonnen aan een avontuur: het maken van online onderwijs over geriatrische revalidatie. Haar eerste e-course is inmiddels online en is door de beroepsverenigingen beloond met veel nascholingspunten. Om haar e-course in de markt te zetten is Monique zichtbaar op social media.

Monique werkt met Gwendoline Teske en daardoor leerde ik over een LinkedIn update van Monique die heel veel reacties kreeg en een groot bereik. In dit bericht vertelt ze over een document waardoor mensen in de revalidatie bij ouderenzorg sneller, beter kunnen beslissen. Een zogenaamde triage.

Ik ging wat onderzoek doen naar het werk van Monique en haar bedrijf. De combinatie van beslissingen en ondernemerschap in de ouderenzorg werd een interessant en mooi gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Monique.

Laten we beginnen…

Hier vind je Monique:


Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.