Het effect van een linkedin update die viral gaat – Monique Lachniet

Door Erno Hannink | Podcast

mrt 12
monique-lachniet-effect-van-viral-linkedin-update

Vandaag het gesprek met Monique Lachniet.

Monique is specialist ouderengeneeskunde gespecialiseerd in revalidatie in het verpleeghuis. Ze werkt in opdracht voor zorginstellingen die een gespecialiseerd arts nodig hebben om hun revalidatieafdeling te professionaliseren. Daarnaast is zij docent bij het LUMC waar zij onderwijs geeft over haar vak: de geriatrische revalidatie. 

Monique vond dat er te weinig goed onderwijs bestond voor de behandelaren die medische zorg moeten verlenen op de afdelingen voor geriatrische revalidatie. Daar wilde zij iets aan doen. 

In 2018 is zij begonnen aan een avontuur: het maken van online onderwijs over geriatrische revalidatie. Haar eerste e-course is inmiddels online en is door de beroepsverenigingen beloond met veel nascholingspunten. Om haar e-course in de markt te zetten is Monique zichtbaar op social media.

Monique werkt met Gwendoline Teske en daardoor leerde ik over een LinkedIn update van Monique die heel veel reacties kreeg en een groot bereik. In dit bericht vertelt ze over een document waardoor mensen in de revalidatie bij ouderenzorg sneller, beter kunnen beslissen. Een zogenaamde triage.

Ik ging wat onderzoek doen naar het werk van Monique en haar bedrijf. De combinatie van beslissingen en ondernemerschap in de ouderenzorg werd een interessant en mooi gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Monique.

Laten we beginnen…

Hier vind je Monique:


Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.