Het effect van een linkedin update die viral gaat – Monique Lachniet

Door Erno Hannink | Podcast

mrt 12
monique-lachniet-effect-van-viral-linkedin-update

Vandaag het gesprek met Monique Lachniet.

Monique is specialist ouderengeneeskunde gespecialiseerd in revalidatie in het verpleeghuis. Ze werkt in opdracht voor zorginstellingen die een gespecialiseerd arts nodig hebben om hun revalidatieafdeling te professionaliseren. Daarnaast is zij docent bij het LUMC waar zij onderwijs geeft over haar vak: de geriatrische revalidatie. 

Monique vond dat er te weinig goed onderwijs bestond voor de behandelaren die medische zorg moeten verlenen op de afdelingen voor geriatrische revalidatie. Daar wilde zij iets aan doen. 

In 2018 is zij begonnen aan een avontuur: het maken van online onderwijs over geriatrische revalidatie. Haar eerste e-course is inmiddels online en is door de beroepsverenigingen beloond met veel nascholingspunten. Om haar e-course in de markt te zetten is Monique zichtbaar op social media.

Monique werkt met Gwendoline Teske en daardoor leerde ik over een LinkedIn update van Monique die heel veel reacties kreeg en een groot bereik. In dit bericht vertelt ze over een document waardoor mensen in de revalidatie bij ouderenzorg sneller, beter kunnen beslissen. Een zogenaamde triage.

Ik ging wat onderzoek doen naar het werk van Monique en haar bedrijf. De combinatie van beslissingen en ondernemerschap in de ouderenzorg werd een interessant en mooi gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Monique.

Laten we beginnen…

Hier vind je Monique:


Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.