Hoe een boek haar bedrijf op de kop zette – Hedwyg van Groenendaal

Door Erno Hannink | Podcast

feb 24

Hedwyg is trainer, auteur, spreker, creative nerd en ondernemer. Kennis delen is het liefste wat ze doet.

Ze is oprichter en eigenaar van Via Milia en Prezi University en sinds 1993 actief op en voor het web.

Hedwyg is voortdurend op zoek naar de beste manieren om haar kennis met jou te delen. Dat doet ze door middel van boeken, blogs, social media, trainingen, webinars en presentaties.

Hedwyg van Groenendaal Prezi bedrijf boek

Officieel Prezi Expert

 • Winnaar wereldwijde TED-Prezi wedstrijd ‘Ideas Matter’
 • Prezi Workshops en Masterclasses
 • Kenniscentrum voor het web
 • Opleiding Webdesign
 • Andere webdesign cursussen/trainingen/workshops
 • Bedenker uniek stappenplan voor Internet Project Plan (IPP), beschreven in boek Webdesign van concept tot realisatie

Shownotes

Je kunt haar bereiken via:

Website Hedwyg.nl
YouTube
LinkedIn
Twitter
Facebook pagina en haar profiel

Kijk ook eens hier:

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

 • Ik leer ondernemers en coaches hoe ze meesterlijke presentaties kunnen maken met Prezi en hoe ze hiermee hun omzet kunnen verhogen. Prezi is een website met een tool waarop je heel simpel gratis geweldige presentaties kunt maken.
 • Er wordt ontzettend veel gepresenteerd en men gebruikt hiervaak Powerpoint voor. Als er dan wordt gepresenteerd gebruikt men de Powerpoint vaak als spiekbriefje omdat ze graag een leidraad hebben. Het probleem hiermee is dat je niet helemaal professioneel overkomt en je niet de gewenste impact bereikt. Met Prezi gebruik je een ontzettend handige tool om dit effect wel te bereiken.
 • Ik werk nu sinds 2009 met Prezi en hiervoor heb ik webdesigners opgeleid en veel webdesignprojecten geleid. Ik heb me nu al zo’n 15 jaar in dit vakgebied begeven. Ik kwam toen de tool tegen en was eigenlijk meteen verkocht. Ik had ook meteen een andere business gevonden, ik was ontzettend enthousiast. Ik heb hier toen ook een boek over geschreven, genaamd “presenteren met Prezi”
 • Het boek ‘Webdesign van concept tot realisatie’ (2003) was mijn eerste bestseller en dit motiveerde mij om meer te gaan schrijven, wat leidde tot nog eens 16 boeken
 • In 2013 hebben mijn man en ik een eigen uitgeverij opgericht, hiervoor gebruikten we een extern bedrijf. Zo’n uitgeverij klinkt heel leuk en winstgevend maar het heeft ook zijn nadelen. Ik vond het lastig omdat de deadline verdween. Er waren ook zeker financiële voordelen.

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@ernohannink.nl Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op ErnoHannink.nl

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed