ErnoHannink logo


Meer resultaat uit je online marketing en verkoop


Ik help je bij het formuleren van de online strategie 
en de implementatie ervan

  Met strategisch business coach Erno Hannink


  social funnel erno hannink

  Meer rendement uit jouw bedrijf

  In mijn businesscoaching zet ik mijn jarenlange ervaring in om meer rendement uit jouw bedrijf te halen. 
  Ik ontwerp samen met je strategie en help je bij de implementatie.

  • We concentreren ons op de juiste klant.
  • Hoe loopt deze warm voor je bedrijf?
  • Wat kun je eraan doen zodat deze klant je vindt?
  • Wat moet je daarna doen om de klant te laten kopen?

  We kijken strategisch naar de marketing en verkoop, om dit aansluitend praktisch in te voeren.

  100% vrijblijvend

  Wie is Erno Hannink?

  Al bijna 15 jaar ben ik enthousiast over online marketing en social media. 
  Ik onderzoek en test altijd nieuwe trends en ontwikkelingen.
  Hierdoor kan ik mijn klanten helpen tijd te besparen, rustiger te werken en hun winst te optimaliseren.


  Gevoelig voor trends en enthousiasme zijn twee eigenschappen van mij die de inhoud van mijn advies en coaching waardevol maken. Een grondige analyse op strategisch niveau, nieuwe ideeën en een praktisch plan zijn de elementen waar anderen mij voor waarderen. De passie en energie die ik meeneem werkt aanstekelijk voor mijn klanten.

  No. 2 in de lijst Beste Social Media Bedrijf van de Achterhoek

  Bekend van radio, tv, boeken, podcast en vlog

  sprout-logo-zw-erno-hannink
  textilia-logo-erno-hannink
  bnr_nieuwsradio-logo-businesscoach
  wendy-borst-kadaster

  "Erno heeft ons met zijn steengoede vragen van onze stoelen geblazen."

  Ik volgde Erno al een tijdje via Youtube en zijn podcast vanwege zijn inspirerende advies en analyses. Ik heb hem gevraagd om onze afdeling online te komen trainen omdat wij willen zorgen dat bezoekers sneller antwoord op hun vraag krijgen op onze website. Geen moment spijt van gehad! Erno heeft ons met zijn steengoede vragen van onze stoelen geblazen. Het bleef niet alleen bij inzichten die hij ons gaf maar ook advies over hoe je het in de praktijk kunt brengen. Ik ben erg gecharmeerd van zijn no-nonsense stijl, zijn bevlogenheid en ongelofelijke kennis van zaken als het gaat om online resultaat behalen. Bij de training blijft het niet.

  Erno gaat ons ondersteunen in de praktijk en als sparringpartner.

  Ik kan hem van harte aanbevelen!

  WENDY BORST  //  Manager Afdeling Online, Kadaster

  martijn-van-der-tuin

  "Strategisch consult van Erno binnen een week terugverdiend!"

  Ik ben sinds 2006 ondernemer. Ik heb een aantal bedrijven opgezet, laten groeien en verkocht.

  En sinds 2011 help ik ondernemers bij succesvol ondernemen.

  In de basis had ik 3 vragen voor Erno aangaande de groei van mijn bedrijf en de interne organisatie in mijn bedrijf. Wat het mij heeft opgeleverd is dat hij heeft aangegeven welke groeimogelijkheden ik met mijn bedrijf heb, zowel offline als online.

  Hij heeft een aantal tips gegeven hoe ik mijn organisatie beter kan inregelen, zodat ik ook meer omzet kan genereren. En hij heeft mij inzicht gegeven in welke keuzes die ik wel moet gaan maken offline en online en welke juist niet. Dat waren voor mij de 3 grootste resultaten die wij hebben geboekt.

  Ik kan je nu al vertellen dat de investering die ik heb gedaan met het strategisch consult, binnen een week al is terugverdiend. Op basis van zijn tips en tricks, maar ook hoe ik mijn organisatie anders heb ingericht. Tijdens mijn vakantie. Dat kan heel snel als je personeel hebt.

  Ik denk dat het waardevol kan zijn: een frisse blik door je organisatie door een persoon als Erno, zowel op online gebied als offline gebied.

  MARTIJN VAN DER TUIN  //  Ondernemer, Reconcep

  De 11 elementen voor winstoptimalisatie

  Ik geloof niet in hole-in-ones. Successen behalen met online marketing is geen eenmalig project, het is een proces.
  Mijn werkwijze is gebaseerd op bewezen test- en optimalisatiemethodes.

  winstoptimalisatie scorecard coaching erno hannink


  12 jaar 
   coaching/social media  7
  boeken  11000+
  trouwe volgers  1000+
  artikelen  1250+ 
  tevreden klanten


  Zullen we een keer bellen?

  Hallo, ik ben Erno Hannink. Ik heb veel ondernemers en marketeers geholpen met kennis en informatie over social media, online funnels en strategie.

  In de afgelopen 10 jaar heb ik meer dan 1250 klanten geholpen in meer resultaat uit online marketing.

  Wat denk je? … Zullen we een keer sparren over jouw online strategie? Geheel vrijblijvend.

  ErnoHannink logo

  © 2018 ErnoHannink - Privacyverklaring