Iedereen wordt gehoord bij inclusie – Ruth Nahumury

Door Erno Hannink | Podcast

okt 15

Vandaag het gesprek met Ruth Nahumury.

Ruth is met meer dan 10 jaar internationale ervaring op het gebied van Inclusie & Diversiteit expert op dit gebied. Zij heeft een achtergrond in internationaal HR Management en heeft ruim 10 jaar gewerkt in de werving & selectiebranche. 

In januari 2016 heeft zij No Labels opgericht, een trainingsbureau gericht op het bevorderen van inclusie en diversiteit binnen teams en organisaties. No Labels biedt hiervoor diverse trainingsprogramma’s, blended learning leertrajecten, lezingen en webinars aan gericht op het ontwikkelen van inclusieve vaardigheden die bijdragen aan inclusieve werving & selectie, inclusief leiderschap en inclusieve samenwerking. 

Ruth is getrouwd met een Nederlands-Molukse man en is moeder van twee kinderen met een biculturele achtergrond. Aan de hand van anekdotes uit haar werk- en privéleven weet zij iedereen te boeien en een abstract thema als ‘inclusie’ praktisch en concreet te maken.

Wat heb ik genoten van dit gesprek en veel geleerd.

Veel plezier met de inzichten van Ruth.

Laten we beginnen…

Meer over Ruth Nahumury:

Interessante dingen die genoemd zijn:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.