Als je geen tijd hebt om het allemaal uit te zoeken, hoe krijg je dan een website die klanten oplevert?

(En hoe knoop je al die netwerken en oplossing aan jouw site zodat klanten vaker terugkomen en vaker bij jou kopen?)

Websites falen omdat ze niet bieden waar jouw doelklant om vraagt.

Leer wat je  moet doen en wanneer, om van je website met weinig bezoekers een Power Platform te maken die klanten oplevert.

Hoe werkt de website, de nieuwsbrief, Facebook pagina en al die onderdelen samen.
Hoe zet je dat in elkaar? Achter elke link zit best veel werk.

De website is niet levend en er komt te weinig verkeer.

Wat kun je de aan de site toevoegen zodat mensen daar komen kijken.
Maak een eigen platform waar mensen naar toe komen.

Hoe?!

Hoe doe je dat?

Daarvoor introduceer ik:

De thuisstudie Van Website naar Power Platform

De online thuisstudie “Van website naar Power Platform – jouw stappenplan”, helpt je bij het veranderen van een website waar nog geen leven in zit naar een echt Power Platform.

Het platform – Dit is de combinatie van jouw website en weblog. De plek waar je online gevonden wordt door jouw doelklant. De techniek werkt. Geoptimaliseerd voor de bezoeker, zoekmachine en sociale netwerken.

Het platform waar je de gegevens verzameld van mensen die behoefte hebben aan jouw expertise.

De Inhoud - door te lezen, verzamelen, schrijven en delen van jouw expertise kan de doelklant jou vinden. Ze leert van jou hoe ze verder komt met haar/zijn probleem. Je geeft, geeft en geeft.

Door jouw uniekheid te delen met de wereld trek je precies de juiste klant aan. Niet iedereen, maar die ene.

Meer klanten – Doordat je weet wie je doelklant is en wat haar uit de slaap houdt heb je een product dat precies past bij de behoefte. Je vraagt nu om de opdracht. Je hebt zo veel gegeven, nu kan dat.

Je gebruikt de contactgegevens om ze te helpen bij de koop.
Een systeem waar steeds meer klanten kunnen bestellen zonder dat het jou extra moeite kost.

Dit leer je in de thuisstudie Van website naar Power Platform

De basis: Wat je minimaal moet weten van jouw Power Platform. Dit is zeker van belang wanneer je de bouw van je website (hebt) uitbesteed.
De belangrijkste doelstelling van je Power Platform en de doelklant die je wil aantrekken. Hét element dat het meeste effect heeft of de bezoeker klant wordt of niet.

Verbeteren van je site: de stappen om van je website een Power Platform te maken. Optimalisatie voor de bezoeker, zoekmachine en sociale netwerk sites. Hoe verzamel je de gegevens van de juiste bezoeker.

Inhoud: Schrijven zodat je precies de juiste bezoekers aantrekt. De inhoud, vorm en opmaak. Wat zijn de twee belangrijkste onderdelen van een artikel die het succes bepalen.

Promotie: Jouw expertise delen met de wereld. Je vindt de juiste bezoekers en hoe ze naar jouw Power Platform komen. De drie belangrijkste mogelijkheden om meer bezoekers te krijgen, ook als je net begint met artikelen publiceren.

Verkopen en leveren: Van bezoekers, naar kopers naar klanten. Hoe krijg je voldoende klanten ook als je nog een geen lijst met e-mail adressen hebt zoals al die marketeers. Inrichten van dit systeem zodat steeds meer klanten kunnen bestellen zonder dat het jou extra tijd kost.

Jouw Power Platform: Het eerste product online verkopen zodat deze thuisstudie zichzelf in korte tijd terugverdient. Een herhaling van belangrijke onderwerpen en tijd voor actie.

Ieder onderdeel heeft één of meerdere acties waarvoor je telkens een week de ruimte krijgt. Zo ga je in 6 weken van een website waar geen leven in zit naar jouw Power Platform.

Het is allemaal beschikbaar en veel eenvoudiger dan toen ik begon in 2005.
Jij kunt dit bereiken in 1-2 jaar.

Het gaat niet vanzelf, al willen sommige marketeers je dit graag doen geloven.
Ik houd van beide voeten aan de grond, praktisch en eerlijkheid.

Waarom maakt deze thuisstudie het verschil?

Goede vraag.

De thuisstudie geeft je de basis en het vervolg over hoe je een (redelijk) nieuwe site omzet naar een Power Platform. De plek waar jij laat zien hoe jij de doelklant helpt.

Een thuisstudie die volledig in het Nederlands is.
Niet te technisch, lekker praktisch en in de taal die jij begrijpt.
De stappen die je gaat volgen zijn relevant voor jou en te behappen.

Met het stappenplan weet je precies wat je moet doen en wanneer.
Je wil je expertise behouden en met deze thuisstudie krijg je daar weer tijd voor.

Waarom deze thuisstudie volgen als je website net klaar is?

 Je weet niet wat je nu moet doen, wanneer en waar je het vindt.
Daardoor ben je veel tijd kwijt aan je website, en vooral in Google.

“De inkomsten zijn het afgelopen jaar met 40% gestegen en ik werk nog steeds niet meer dan 25 uur per week en maar 9 maanden per jaar”

“Aanleiding voor mijn doelgroep – ouders van hoogbegaafde kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 – waren mijn eigen kinderen. Ik kwam er achter dat er in Nederland te weinig tot geen kennis is over hoogbegaafdheid. Gaande weg heb ik me gespecialiseerd in het adviseren over zeer jonge kinderen 0-4 jaar en over uitzonderlijk begaafde kinderen (die 145 of meer op een IQ test scoren). Ik ben bezig uitzonderlijk begaafde kinderen mijn te TOPIC maken. Hoe smaller de niche, hoe meer aantrekkingskracht. Als je nagaat dat er ongeveer 3% mensen hoogbegaafd zijn, maar daarvan ongeveer 0,5% uitzonderlijk begaafd, dan is mijn niche erg klein. Tot nu toe werkt het.


De inkomsten zijn het afgelopen jaar met 40% gestegen en ik werk nog steeds niet meer dan 25 uur per week en maar 9 maanden per jaar. Ik heb met de adviezen van Erno mijn werk, mijn diensten, de producten en mijn tijd zo ingedeeld dat ik meer klanten kan helpen, dat zij resultaten zien en tevreden zijn.”

Renata Hamsikova
Renata Hamsikova ieku.nl

“De benadering van Erno is volstrekt anders. Ja tuurlijk, Erno weet waar hij over praat als het er op aan komt nieuwe klanten aan te trekken op het internet. Ja uiteraard, Erno weet het inzicht over hoe Facebook, Twitter en Linkedin voor je kunnen werken op een volstrekt begrijpelijke wijze over te brengen. Maar er is één ding dat het buitengewoon maakt: Erno weet hoe belangrijk het is om een goede balans te hebben tussen gezin en werk.


Met de vele tips en ideeën die ik de webinar serie heb vergaard, heb ik het komende jaar meer dan voldoende stof om er op los te experimenteren en mijn business nogmaals te verdubbelen. www.gezondmetpit.nl begint nu echt te lopen.Dankzij Erno.


Het is tijd om een nieuw initiatief op te zetten, meer in de richting van mijn beroep: copywriting. Binnenkort kom ik met een e-boek over het schrijven voor internet. Met de tactieken van Erno gaat dat een absoluut succes worden.”

Peter Post
Peter Post gezondmetpit.nl

“... Er zijn veel dingen die ik al vaker heb gehoord maar dat het zo lekker praktisch in een training zit dat werkt voor mij heel prettig. Ik voel dat ik nu echt kan gaan trechteren. De nieuwe site zal dan ook met nieuwe, meer naar mijn doelgroep geschreven, teksten zijn. Best nog wel even wat werk .


Op mijn laatste Blog kreeg ik veel reacties, ik had gedaan wat je had gezegd met dat klantprofiel. Ik merk dat ik dat nog beter kan uitwerken maar het begin is er.”

Karina Stelloo
Karina Stelloo Coachingspraktijk Close2Nature

fade-leftfade-rightVeel gestelde vragen

In welk formaat zijn de documenten? +

De thuisstudie is direct te bekijken in de browser van jouw voorkeur, zoals Internet Explorer, Chrome, Opera, Firefox… De volledige thuisstudie is ook in MP3 en MP4 te downloaden. Dan kun je deze afspelen op een iPod, MP3 speler, iTouch, iPhone, iPad, PC etc.

De handleiding en het e-boek zijn beschikbaar in PDF formaat. Het e-boek is ook beschikbaar in ePub zodat je deze kunt lezen op een e-reader, laptop of iPad.

Hoe wordt de informatie geleverd? +

Nadat de betaling is voldaan krijg je een e-mail. In deze e-mail vind je de link en een wachtwoord. Klik je op de link dan ga je naar een speciale pagina op mijn site. Nadat je het wachtwoord hebt ingevuld krijg je direct toegang tot de thuisstudie-omgeving. Hier staan alle lessen, checklijsten en stappenplan. Je krijgt ook de informatie om je aan te sluiten bij de online groep.

Kan ik betalen met Ideal, Paypal, Credit Card of Overmaken? +

Je kunt betalen met Ideal, Paypal, met credit card en overmaken via de bank. Je krijgt een factuur voor je bedrijf. De snelste methode is Ideal. Je krijgt dan direct de gegevens voor de thuisstudie. De betaling is ten laatste 1 juli ontvangen.

Is de betaling veilig? +

betalenNadat je hebt geklikt op de “Bestel nu” knop, ga je naar een veilig gedeelte van mijn site. Je klikt hier op ‘Afrekenen’. Hier voer je de bedrijfsgegevens in. Dan kies je de betaalmethode. Kies je voor Ideal dan ga je naar het beveiligde gedeelte van jouw bank. Kies je voor Paypal dan ga je naar het beveiligde deel van Paypal. Kies je voor overmaken dan krijg je de factuur met de betalingsgegevens via een e-mail. Is de betaling afgerond dan krijg je vanzelf de e-mail met de informatie over de thuisstudie.

Kan ik het bekijken op een PC of Mac? +


macpcKan ik alle onderdelen van de thuisstudie afspelen en bekijken op een Mac of PC? Ja, dat kan. De PDF, MP3 en MP4 bestanden zijn op alle MP3/MP4 spelers, iPad, etc. af te spelen.

Wanneer kan ik beginnen? +

Zodra de betaling is ontvangen krijg jij een e-mail met daarin de benodigde informatie over de thuisstudie. Je kunt direct beginnen.

Is deze thuisstudie geschikt als je geen coach bent? +

Kan ik deze thuisstudie ook gebruiken als ik geen coach ben, maar wel een trainer, therapeut, spreker, zelfstandige? Veel van mijn klanten zijn coaches die particulieren helpen. Deze thuisstudie is dus ook opgezet voor coaches met een coachingsbedrijf. De thuisstudie heeft dan ook meerdere onderdelen die speciaal voor de coach zijn. Daarnaast zitten er ook heel veel onderdelen in die iedere zelfstandige kan gebruiken. Ongeveer 20% is specifiek voor een coach en 80% kun jij ook gebruiken.

Is er een garantie? +

Ja, er is een 30-dagen ‘Erno-garantie’. Als de thuisstudie niet is wat je er van verwacht krijg jij het geld van mij terug. Zonder vragen. Ben je niet tevreden met deze thuisstudie stuur je mij een e-mail of je belt me. Je krijgt het geld zonder aarzeling terug.

Krijg ik ondersteuning? +

Dat ligt er aan wat voor soort ondersteuning je bedoelt. Alles is veelvuldig getest en werkt. De lessen en de documenten zijn in welbekende formaten (PDF, MP3, MP4) die werken op de PC en Mac. Mocht het niet werken voor jou kun je me altijd een e-mail sturen en help ik je snel.

fade-leftfade-rightWat leer je in de thuisstudie

Wat moet je minimaal weten van jouw Power Platform, zeker als je de bouw van je website uitbesteed.

 • Je krijgt een duidelijke doelstelling van je platform.
 • Duidelijkheid wie jij wil aantrekken met je platform.
 • Het belangrijkste doel op iedere pagina van je platform.
 • Het element dat het meeste effect heeft of de bezoeker klant wordt of niet.

Wat zijn de stappen om je website te veranderen in een Power Platform.

 • Welke toevoeging aan je website heb je nodig voor meer interactie en meer verkeer.
 • De stappen in de optimalisatie van je site waar het om draait, en dat is meer dan de zoekmachine.
 • Wat moet je doen zodat jij weet wie de bezoekers zijn die er toe doen.
 • Dit ene element zorgt er voor dat de juiste bezoeker precies de stappen op jouw site doorloopt zoals jij dat gepland hebt.

De inhoud waarmee het een echt Power Platform wordt.

 • Leer schrijven voor de persoon waar het allemaal om gaat. Focus voor het beste resultaat.
 • Hoe je lokaal klanten krijgt.
 • Hoe je eenvoudig een lijst van 100+ onderwerpen maakt.
 • Hoe je schrijft voor de bezoeker EN de zoekmachine.

Aandacht van de doelklant. De manier om meer van de juiste bezoekers te krijgen.

 • Hoe je door niet zelf te schrijven toch de juiste bezoekers aantrekt.
 • Waar zijn de juiste bezoekers en hoe komen ze naar jouw platform.
 • Hoe je links op andere sites krijgt, naar jouw platform.
 • Waarom interactie veel krachtiger is dan adverteren, en waarom adverteren toch een goede aanvulling is.

Van bezoekers naar kopers naar klanten.

 • Hoe plaats je producten op site die klanten direct kopen.
 • De beste oplossingen waarmee je een pakkende verkooppagina maakt.
 • Het verkoopsyteem die de bestelling en betaling voor je afhandelt. Automatisch facturen en levering van de digitale producten.
 • Levering van de producten via jouw Power Platform en de belangrijkste middelen die je daarbij nodig hebt.

Jouw Power Platform en tijd voor actie.

 • Waarom het belangrijk is dat je het verkoopproces van je diensten veranderd.
 • Een terugblik op wat je geleerd hebt. Kort door de belangrijkste punten.
 • Onderwerpen die nog extra aandacht nodig hebben.
 • Maak de verkooppagina voor jouw product en verkoop tenminste 5 producten waarmee je deze thuisstudie eenvoudig terug verdient.

“Als ambitieuze ondernemer was ik bezig met iedere dag zelf het wiel uitvinden: wat te doen en… wat NIET te doen met mijn website en Social Media zodat ik mijn ideale klant aantrek. Nog eens goed kijkend naar hoeveel tijd en energie ik verloor was ik geschokt! Erno’s coaching en advies hebben geleid tot duidelijke acties in minder tijd. Nu heb ik het vertrouwen dat ik precies de juiste dingen doen voor mijn bedrijf op dit moment. En ik zie mijn lijst en verkeer naar de website groeien.”

Lianne Ebbinkhuijsen
Lianne Ebbinkhuijsen Easy Influence

“Erno is een professional die op het gebied van sociale media bijna geen grenzen kent. Door zijn makkelijke en leuke taalgebruik worden zelfs de onmogelijkheden mogelijk gemaakt. Daardoor zie je snel resultaat als je zelf aan de slag gaat met sociale media. Bedankt Erno!”

Danny Bruntink
Danny Bruntink Solliciteer.info

Wat krijg je

 • Lessen

  11 duidelijke video’s met uitleg – direct online te bekijken op de site. Duur van de video’s: 10-17 minuten.

 • Bonus lessen

  Bonus video 1 – zoeken in Facebook met sociogram.
  Het nieuwe zoeken binnen Facebook. Hoe werkt het. Jouw Facebook pagina optimaliseren voor deze nieuwe zoekmethode. En tips over privacy en sociogram. Adverteren met sociogram, ideaal voor marketeers en zelfstandigen.

  Bonus video 2 – Coaching via Facebook
  We hebben het de hele tijd gehad over Facebook gebruiken als coach om meer klanten en fans te krijgen. Kun je ook coachen via Facebook? Daar gaat deze bonus les over.
  Wat heb je nodig voor online coaching. Hoe je Facebook kunt gebruiken bij 1-op-1 coaching en groepscoaching.

 • Vraag & Antwoord sessies

  2 video’s van de Vraag & Antwoord sessies. Leer van de vragen die deelnemers stelden en mijn antwoorden. Duur: ongeveer 30 minuten.

 • Checklist

  Checklijsten – controleer of je niets gemist hebt tijdens de lessen.

 • Audio opname

  Van elke les krijg je het MP3 bestand. Deze kun je downloaden en beluisteren waar je maar wilt.

 • Video opname

  Van elke les krijg je het MP4 bestand die je kunt downloaden en direct afspelen op je eigen PC of Mac.

 • Bonus e-boek – Facebook voor Coaches

  Ik heb ook een e-boek geschreven. Als je gebruik maakt van dit tijdelijke aanbod, dan krijg je mijn nieuwste e-boek samen met de training.

  Het e-boek geeft met afbeeldingen en tekst nog meer waardevolle uitleg. Alle onderdelen uit de video’s in de training komen terug en je krijgt extra tips. Met het e-boek neem je alle stappen één voor één door.

 • Geheime Online groep

  Een geheime groep waar je online je vragen kunt stellen voor als je het even niet meer weet. Of als je tips wil van andere deelnemers aan deze training/thuisstudie.

De Bonus

Natuurlijk is er een bonus.

 • 1-op-1 strategie-sessie

  Wanneer je alle lessen en opdrachten volgt dan heb je een Power Platform. Wil je met mij 1-op-1 sparren over jouw platform? Dan is een strategie-sessie handig. Een evaluatie van wat je tot nu toe gedaan hebt en persoonlijke tips voor het vervolg. De sessie gebruik je tijdens de thuisstudie of nadat je deze helemaal hebt afgerond.

  De inhoud van deze strategie-sessie – de super bonus:

  • Je vertelt over de wijzigingen tot zo ver.
  • Ik geef mijn reactie, met eventueel een aantal vragen.
  • Je krijgt tips voor het vervolg.

  Voorwaarden:

  • Je hebt de thuisstudie gevolgd en de opdrachten afgerond.
  • Te gebruiken tot maximaal 5 maand na aanschaf.
  • De 1-op-1 duurt maximaal 43 minuten.

   

  Waarde 1-op-1: € 395,00

Als basiskennis voor deze thuisstudie wordt verwacht dat je het Handboek Hyperspecialisatie hebt gelezen en de opdrachten in dit handboek hebt afgerond. Vragen hierover? Neem contact mij op of stuur een e-mail en ik help je graag verder.

 
Facebook voor Coaches Thuisstudie
479
 • 11 lessen
 • 2 vraag & antwoord
 • 2 bonus lessen
 • mp3 audio opnames
 • mp4 video opnames
 • checklists
 • Bonus e-boek Facebook voor Coaches
 • Bonus Geheime groep
Bestel
Bestel met bonus voor maar € 497

Je gaat direct aan de slag met de thuisstudie via een e-mail van mij.

Voor de bonus plan je een afspraak in mijn agenda.
Het Handboek wordt geleverd zodra deze is gepubliceerd.

OF

Bestel nu voor € 479

Je krijgt direct toegang tot de thuisstudie via een e-mail van mij.

style-5-top-orange

30-dagen ‘Erno-garantie’

Er is een 30-dagen ‘Erno-garantie’ voor de thuisstudie “Van website naar Power Platform”. Je loopt dus geen enkel risico en hebt ruim de tijd om de informatie tot je te nemen. Mocht de informatie in deze thuisstudie niet passen, stuur mij dan gerust een e-mail of bel. Ik geef je dan zonder vertraging of vragen je geld terug.

En weet dat er al duizenden mensen zijn die een boek of een training van mij hebben gebruikt voor hun bedrijf.

style-5-bottom

Als er iets misgaat tijdens de bestelling, geen paniek, het internet doet soms rare dingen :). Stuur me dan een e-mail en ik zoek het uit voor jou.

Als je nog vragen hebt die nog niet beantwoord zijn, stuur mij een e-mail en laat me weten hoe ik je kan helpen. Ik ben geïnteresseerd in jouw terugkoppeling. De feedback die je mij geeft is altijd privé. Denk er aan jouw telefoonnummer er bij te vermelden en wanneer ik je kan bellen.

Gebruik het contactformulier dat je onderaan iedere pagina vindt.

veilig betalen ideal paypal overschrijven

Belangrijk: Wat gebeurt er zodra je op de “Bestel nu” knop klikt. Je gaat naar een speciale pagina waar je de bestelling ziet. Klik dan op ‘Afrekenen’. Vul jouw gegevens in en kies de betaalmethode. Nadat de betaling is ontvangen, ontvang je een e-mail van mij met alle gegevens over de thuisstudie.

 • 1. Bestellen
 • 2. Afrekenen
 • 3. Klaar