Impressie jaarplan werkboek 2015

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

dec 14

Maanden van uitwerken van mijn ideeën. Beslissen wat er wel in moet. En weer schrappen.
Nu is het er eindelijk, de ideale manier om jouw jaarplan voor 2015 te schrijven.

Het Werkboek 2015 – Jouw complete plan voor een florerend coachingsbedrijf in 2015.

Indruk inhoud werkboek 2015 jaarplan

In de video krijg je een beeld van wat er uiteindelijk in dit werkboek is gekomen. De stappen die je gaan helpen om jouw plan te maken met concrete doelen voor 2015.

Doelen stellen

Doelen stellen, doe jij het? Doe je het ook goed? Een plan met daarin je doelen voor 2015.

  • 80% van de mensen heeft geen doelen!
  • 16% van de mensen denkt over doelen maar schrijft ze niet op.
  • 1%, maar 1 op de 100 schrijft deze doelen op en kijkt er regelmatig naar.

Bekijk de video en je krijgt een beeld van het werkboek waarin jij de doelen en acties kunt opschrijven. Doordat het een mooi boekwerk is ga je er ook regelmatig naar terugkijken.

Jouw jaarplan

Veel plezier bij het uitwerken van jouw plan de komende dagen.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.