Innovatie van de persoon en in de bedrijven waar ze werkt – Martine de Ridder

Door Erno Hannink | Podcast

apr 30
martine-de-ridder-innovatie

Vandaag het gesprek met Martine de Ridder.

Martine is een 31-jarige ondernemer en (stief)moeder van 3. Op haar 24e startte zij haar eerste online platform in de mode waar duurzaamheid en de deeleconomie een prominente rol speelden.

In de loop der jaren heeft zij bedrijven over de hele wereld geholpen met het opzetten van nieuwe producten en diensten. Validatie en experimenteren is niet alleen haar specialiteit, maar ook haar passie.

Sinds haar vlog op Youtube ben ik Martine gaan volgen, al heb ik niets met mode, het ondernemerschap van Martine en de spontaniteit raakte me zodat ik iedere week weer naar haar nieuwste video keek. Zo zag ik de ontwikkelingen van haar onderneming toen en het abrupte einde.

Sindsdien stimuleert ze met haar nieuwe bedrijf ondernemerschap en ondernemers. Het was gaaf om eindelijk met haar een gesprek voor de podcast op te nemen en te leren over duurzame mode, investeerders en haar gedrevenheid.

Veel plezier met de inzichten van Martine.

Laten we beginnen…

Hier vind je Martine:

Boeken die ze noemde:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.