Innovatie van de persoon en in de bedrijven waar ze werkt – Martine de Ridder

Door Erno Hannink | Podcast

apr 30
martine-de-ridder-innovatie

Vandaag het gesprek met Martine de Ridder.

Martine is een 31-jarige ondernemer en (stief)moeder van 3. Op haar 24e startte zij haar eerste online platform in de mode waar duurzaamheid en de deeleconomie een prominente rol speelden.

In de loop der jaren heeft zij bedrijven over de hele wereld geholpen met het opzetten van nieuwe producten en diensten. Validatie en experimenteren is niet alleen haar specialiteit, maar ook haar passie.

Sinds haar vlog op Youtube ben ik Martine gaan volgen, al heb ik niets met mode, het ondernemerschap van Martine en de spontaniteit raakte me zodat ik iedere week weer naar haar nieuwste video keek. Zo zag ik de ontwikkelingen van haar onderneming toen en het abrupte einde.

Sindsdien stimuleert ze met haar nieuwe bedrijf ondernemerschap en ondernemers. Het was gaaf om eindelijk met haar een gesprek voor de podcast op te nemen en te leren over duurzame mode, investeerders en haar gedrevenheid.

Veel plezier met de inzichten van Martine.

Laten we beginnen…

Hier vind je Martine:

Boeken die ze noemde:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.