Innovatie van de persoon en in de bedrijven waar ze werkt – Martine de Ridder

Door Erno Hannink | Podcast

apr 30
martine-de-ridder-innovatie

Vandaag het gesprek met Martine de Ridder.

Martine is een 31-jarige ondernemer en (stief)moeder van 3. Op haar 24e startte zij haar eerste online platform in de mode waar duurzaamheid en de deeleconomie een prominente rol speelden.

In de loop der jaren heeft zij bedrijven over de hele wereld geholpen met het opzetten van nieuwe producten en diensten. Validatie en experimenteren is niet alleen haar specialiteit, maar ook haar passie.

Sinds haar vlog op Youtube ben ik Martine gaan volgen, al heb ik niets met mode, het ondernemerschap van Martine en de spontaniteit raakte me zodat ik iedere week weer naar haar nieuwste video keek. Zo zag ik de ontwikkelingen van haar onderneming toen en het abrupte einde.

Sindsdien stimuleert ze met haar nieuwe bedrijf ondernemerschap en ondernemers. Het was gaaf om eindelijk met haar een gesprek voor de podcast op te nemen en te leren over duurzame mode, investeerders en haar gedrevenheid.

Veel plezier met de inzichten van Martine.

Laten we beginnen…

Hier vind je Martine:

Boeken die ze noemde:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.