Met een bijzondere intake de leukste klanten – Nienke van Bezooijen

Door Erno Hannink | Podcast

okt 23

In deze aflevering het interview met trainer, spreker en auteur Nienke van Bezooijen.

44_Nienke_van Bezooijen_podcast

Shownotes

Na ruim 20 jaar haar sporen te hebben verdiend in de zorgsector besloot Nienke het roer om te gooien.  

Eerst pakte zij een studie bedrijfskunde op, om in 2008 voor zichzelf te beginnen.

Inmiddels werkt zij als succesvol internationaal als sprekersmentor, TEDx sprekerscoach met haar bedrijf Presentation-Master en komt 2 december haar boek de Speaker Success Solution uit.

Je kunt Nienke bereiken via haar websites presentation-master.com

 

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

  • Ik geef mensen een stem, ik laat ondernemers en bestuurders hun verhaal effectief en helder overbrengen om success te hebben met wat ze brengen.
  • Iedereen leert praten, maar presenteren en vooral jezelf presenteren is echt een vak en hiermee help ik mijn doelgroep.
  • Wat ik heel veel zie gebeuren is dat een ondernemer een goed product heeft, maar teveel de nadruk legt op wat hij zelf zo mooit vindt aan dit product, terwijl er juist vanuit het perspectief van de klant moet worden gekeken.
  • Probeer alleen het woord “ik” in de zin “wat kan ik betekenen voor jou”. Gebruik zoveel mogelijk het woord “jij”.
  • Als jij aan kan geven dat jij je klant goed begrijpt, door niet eerst over jezelf maar over de klant te praten, dan heb je meer succes en dit gun ik heel veel mensen.

Personen die Nienke noemde in het gesprek:

  • Laura Elsman – info@e-seevideo.com
  • Hester Bruijn – info@booosthumantalent.com
  • Elsbeth van Lienden

 

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed