Met een bijzondere intake de leukste klanten – Nienke van Bezooijen

Door Erno Hannink | Podcast

okt 23

In deze aflevering het interview met trainer, spreker en auteur Nienke van Bezooijen.

44_Nienke_van Bezooijen_podcast

Shownotes

Na ruim 20 jaar haar sporen te hebben verdiend in de zorgsector besloot Nienke het roer om te gooien.  

Eerst pakte zij een studie bedrijfskunde op, om in 2008 voor zichzelf te beginnen.

Inmiddels werkt zij als succesvol internationaal als sprekersmentor, TEDx sprekerscoach met haar bedrijf Presentation-Master en komt 2 december haar boek de Speaker Success Solution uit.

Je kunt Nienke bereiken via haar websites presentation-master.com

 

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

 • Ik geef mensen een stem, ik laat ondernemers en bestuurders hun verhaal effectief en helder overbrengen om success te hebben met wat ze brengen.
 • Iedereen leert praten, maar presenteren en vooral jezelf presenteren is echt een vak en hiermee help ik mijn doelgroep.
 • Wat ik heel veel zie gebeuren is dat een ondernemer een goed product heeft, maar teveel de nadruk legt op wat hij zelf zo mooit vindt aan dit product, terwijl er juist vanuit het perspectief van de klant moet worden gekeken.
 • Probeer alleen het woord “ik” in de zin “wat kan ik betekenen voor jou”. Gebruik zoveel mogelijk het woord “jij”.
 • Als jij aan kan geven dat jij je klant goed begrijpt, door niet eerst over jezelf maar over de klant te praten, dan heb je meer succes en dit gun ik heel veel mensen.

Personen die Nienke noemde in het gesprek:

 • Laura Elsman – info@e-seevideo.com
 • Hester Bruijn – info@booosthumantalent.com
 • Elsbeth van Lienden

 

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij zelfzuchtige beslissingen voor meer vrijheid. Mijn unieke eigenschap is om lastige vragen te stellen en je richting actie te duwen. Erno is auteur van 7 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno

Leave a Comment:

(2) reacties

joop kamperman 29 oktober 2015

leuke podcast met Nienke . In het begin zegt ze dat ze haast niet naar netwerk bijeenkomsten gaat en daar later op terug zal komen. Helaas heeft ze dat m.i. niet gedaan. Ik ben wel heel benieuwd waarom ze daar niet naar toe gaat.

Reply
  Nienke van Bezooijen 30 oktober 2015

  Dag Joop,
  Ik werk met assesments en aanbevelingen. Op de netwerkbijeenkomsten vind ik vaak uitwisselen van visite kaartjes en weinig echte interesse. Ik werk met de vraag aan mijn klanten, ‘als je blij met met mijn diensten, wie zou je dat ook gunnen en kan jij ze dat zeggen’, ik volg dat op… Daarmee krijg ik de klanten die bij me passen. Een ander nadeel van netwerkbijeenkomsten is dat ze vaak lokaal zitten en ik werk internationaal.
  keep up speaking!
  Nienke

  Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: