Met een bijzondere intake de leukste klanten – Nienke van Bezooijen

Door Erno Hannink | Podcast

okt 23

In deze aflevering het interview met trainer, spreker en auteur Nienke van Bezooijen.

44_Nienke_van Bezooijen_podcast

Shownotes

Na ruim 20 jaar haar sporen te hebben verdiend in de zorgsector besloot Nienke het roer om te gooien.  

Eerst pakte zij een studie bedrijfskunde op, om in 2008 voor zichzelf te beginnen.

Inmiddels werkt zij als succesvol internationaal als sprekersmentor, TEDx sprekerscoach met haar bedrijf Presentation-Master en komt 2 december haar boek de Speaker Success Solution uit.

Je kunt Nienke bereiken via haar websites presentation-master.com

 

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

  • Ik geef mensen een stem, ik laat ondernemers en bestuurders hun verhaal effectief en helder overbrengen om success te hebben met wat ze brengen.
  • Iedereen leert praten, maar presenteren en vooral jezelf presenteren is echt een vak en hiermee help ik mijn doelgroep.
  • Wat ik heel veel zie gebeuren is dat een ondernemer een goed product heeft, maar teveel de nadruk legt op wat hij zelf zo mooit vindt aan dit product, terwijl er juist vanuit het perspectief van de klant moet worden gekeken.
  • Probeer alleen het woord “ik” in de zin “wat kan ik betekenen voor jou”. Gebruik zoveel mogelijk het woord “jij”.
  • Als jij aan kan geven dat jij je klant goed begrijpt, door niet eerst over jezelf maar over de klant te praten, dan heb je meer succes en dit gun ik heel veel mensen.

Personen die Nienke noemde in het gesprek:

  • Laura Elsman – info@e-seevideo.com
  • Hester Bruijn – info@booosthumantalent.com
  • Elsbeth van Lienden

 

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed