Jezelf telkens weer opnieuw uitvinden – Stephan Fellinger

Door Erno Hannink | Podcast

apr 02
stephan-fellinger-jezelf-opnieuw-uitvinden

Vandaag het gesprek met Stephan Fellinger.

Stephan Fellinger werd in 1995 verliefd op het Internet en is al jaren met veel plezier internetondernemer. Hij was medeoprichter en 20 jaar bestuursvoorzitter van de SpinAwards.

In 2005 startte hij de eerste Bloguitgeverij in NL:  Blogo.nl. Recent is hij met met o.a. Marco Derksen (oprichter Marketingfacts) en Edwin  Rijkaard (oprichter Buienradar) Dagstage.nl begonnen en organiseert hij onder de naam Team Sherpa, Business Games om strategieën te simuleren en te stresstesten. 

We hadden elkaar al lang niet meer gesproken. In het gesprekje dat we hadden we voordat ik de opnameknop had ingedrukt ontdekte ik nog zoveel meer over Stephan dat ik niet had gevonden in mijn voorbereiding op dit gesprek.

Het werd een super mooi gesprek met inzichten over zijn jeugd, de opvoeding door zijn opa en oma, het ondernemerschap van zijn oma, de drive om financieel onafhankelijk te zijn en verder niet bezig te zijn met geld. Vooral doen wat je leuk vindt, veel losse vijvertjes die samen een grote plons maken.

Veel plezier met de inzichten van Stephan.

Laten we beginnen…

Hier vind je Stephan:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.