Jezelf telkens weer opnieuw uitvinden – Stephan Fellinger

Door Erno Hannink | Podcast

apr 02
stephan-fellinger-jezelf-opnieuw-uitvinden

Vandaag het gesprek met Stephan Fellinger.

Stephan Fellinger werd in 1995 verliefd op het Internet en is al jaren met veel plezier internetondernemer. Hij was medeoprichter en 20 jaar bestuursvoorzitter van de SpinAwards.

In 2005 startte hij de eerste Bloguitgeverij in NL:  Blogo.nl. Recent is hij met met o.a. Marco Derksen (oprichter Marketingfacts) en Edwin  Rijkaard (oprichter Buienradar) Dagstage.nl begonnen en organiseert hij onder de naam Team Sherpa, Business Games om strategieën te simuleren en te stresstesten. 

We hadden elkaar al lang niet meer gesproken. In het gesprekje dat we hadden we voordat ik de opnameknop had ingedrukt ontdekte ik nog zoveel meer over Stephan dat ik niet had gevonden in mijn voorbereiding op dit gesprek.

Het werd een super mooi gesprek met inzichten over zijn jeugd, de opvoeding door zijn opa en oma, het ondernemerschap van zijn oma, de drive om financieel onafhankelijk te zijn en verder niet bezig te zijn met geld. Vooral doen wat je leuk vindt, veel losse vijvertjes die samen een grote plons maken.

Veel plezier met de inzichten van Stephan.

Laten we beginnen…

Hier vind je Stephan:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.