Jezelf telkens weer opnieuw uitvinden – Stephan Fellinger

Door Erno Hannink | Podcast

apr 02
stephan-fellinger-jezelf-opnieuw-uitvinden

Vandaag het gesprek met Stephan Fellinger.

Stephan Fellinger werd in 1995 verliefd op het Internet en is al jaren met veel plezier internetondernemer. Hij was medeoprichter en 20 jaar bestuursvoorzitter van de SpinAwards.

In 2005 startte hij de eerste Bloguitgeverij in NL:  Blogo.nl. Recent is hij met met o.a. Marco Derksen (oprichter Marketingfacts) en Edwin  Rijkaard (oprichter Buienradar) Dagstage.nl begonnen en organiseert hij onder de naam Team Sherpa, Business Games om strategieën te simuleren en te stresstesten. 

We hadden elkaar al lang niet meer gesproken. In het gesprekje dat we hadden we voordat ik de opnameknop had ingedrukt ontdekte ik nog zoveel meer over Stephan dat ik niet had gevonden in mijn voorbereiding op dit gesprek.

Het werd een super mooi gesprek met inzichten over zijn jeugd, de opvoeding door zijn opa en oma, het ondernemerschap van zijn oma, de drive om financieel onafhankelijk te zijn en verder niet bezig te zijn met geld. Vooral doen wat je leuk vindt, veel losse vijvertjes die samen een grote plons maken.

Veel plezier met de inzichten van Stephan.

Laten we beginnen…

Hier vind je Stephan:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.