Van doelgroep naar hyperspecialisatie: 5. Direct aandacht van je ideale klant

De vijfde stap naar het aantrekken van jouw ideale klant. Een zin waarmee jij direct de aandacht van jouw doelgroep en van andere mensen. Met deze zin wordt het zelfs eenvoudig voor anderen om jou door te verwijzen.

In deze sessie leer je onder andere:

  • Tiensecondenboodschap.
  • De 4 vragen die je moet beantwoorden als iemand vraagt “Wat doe je?”

Dit is de video en audio van het Direct aandacht van je ideale klant webinar in de training Van doelgroep naar hyperspecialisatie. Voel je vrij om de video zo vaak als je wilt te bekijken en gebruik de tips om jouw doelgroep te kiezen en duidelijk te maken.

Audio en video van de vijfde les in de training Van doelgroep naar hyperspecialisatie
Alleen de audio van Van doelgroep naar hyperspecialisatie: 5. Direct aandacht van je ideale klant . Rechter muisknop en ‘Opslaan als’. Gebruik de MP3 audio en speel deze af op je PC, Mac, Notebook, iPod, MP3 speler waar en wanneer je maar wilt (bestandsgrootte moet zijn 90.3 Mb).

Je kunt de video hier downloaden Van doelgroep naar hyperspecialisatie: 5 Direct aandacht van je ideale klant . Rechter muisknop en ‘Opslaan als’. De MP4 video kun je afspelen op je PC, Mac, Notebook, iPad waar en wanneer je maar wilt (bestandsgrootte moet zijn 168.4 Mb).

Van je doelgroep naar Hyperspecialisatie – 5. Direct aandacht van je ideale klant from Erno Hannink on Vimeo.

Werkblad
Invulformulier ter voorbereiding van deze les: werkblad 10 secondenboodschap.

>> Volgende les: 6. Producten maken voor je ideale klant

Download slides van deze les

<< Vorige les: Vraag & Antwoord 2