Lancelots Academy – ontwikkel je ondernemerschap

Door Erno Hannink | Presentaties

mrt 16

Wegens succes geprolongeerd! De Lancelots Academy. Op de site vind je zeven nieuwe trainingen die speciaal voor freelancers zijn ontwikkeld. Bijzonder aan deze trainingen is de prettige flexibele werkwijze. Je kunt zowel kiezen in de cursusinhoud, als in de hoeveelheid tijd en geld die je erin investeert.

Een kleine greep uit het aanbod

Lancelots ontwikkelde zeven trainingen, waaronder deze drie:

 • Hoe stuur ik mijn professionele ontwikkeling?
  Ontdek wat je écht graag wilt met je bedrijf en leer hoe je stap voor stap dat doel bereikt. Concreet resultaat: een Persoonlijk Ontwikkelingsplan en een actieplan waarmee je je ontwikkelingswens verwezenlijkt.
 • Hoe vind ik de nieuwe opdrachten die ik hebben wil?
  De hamvraag voor elke freelancer. Eindelijk leer je hoe je de opdrachtenstroom naar je hand zet. Concreet resultaat: een acquisitieplan met strategie om de klanten binnen te halen die jij voor ogen hebt.
 • Een complete leergang: Samen starten als freelancer
  Je wilt de grote stap wagen en een eigen bedrijf beginnen. Alleen… hoe pak je zoiets aan? Je bent niet de enige die zich dat afvraagt. Daarom biedt Lancelots Academy een unieke training: Samen starten als freelancer.


Bij twee van deze trainingen kun je mij ontmoeten, mocht je dat niet willen dan is er een alternatief ;o)

Méér!
Wil je liever weten hoe je jezelf effectiever profileert, hoe je orde brengt in je administratie, hoe je in kortere tijd betere offertes schrijft, of hoe je een netwerk opbouwt waarmee je je doelen bereikt? Kijk dan ook zeker even bij de Lancelots Academy.

Hoe wil je leren?

Lancelots biedt je de mogelijkheid je te ontwikkelen in alle belangrijkste facetten van het freelancebestaan. Je kunt zelf kiezen welke intensiteit van begeleiding je nodig hebt. Individueel, in een groep, of een combinatie daarvan? Oriënteer je nu op het Academy-aanbod!

Waarom jezelf trainen?

Ondernemen is een vak op zich. Er zijn universitaire studies aan gewijd. En toch starten jaarlijks horden freelancers hun eigen bedrijf zonder basiskennis. In het eerste jaar van je bedrijf kan je dat gaan opbreken. Je mist belastingvoordelen, vindt de juiste klanten niet, of vereenzaamt achter je pc. Ook als je al een tijd bezig bent, zijn er minstens vijf goede redenen om jezelf te trainen:

 1. Wat is je belangrijkste gereedschap? Juist: je ondernemersvaardigheid. Onderhouden dus!
 2. Je verdient je investering terug. Met meer klanten bijvoorbeeld, of een hoger tarief.
 3. Je hebt meer kennis dan je concurrenten en creëert zo een voordeel.
 4. Je haalt meer plezier uit je bedrijf omdat je er meer grip op hebt.
 5. Net als een investering in apparatuur is ook een training fiscaal aftrekbaar.

Drie trainingsvarianten

De compacte trainingen kun je op verschillende manieren volgen.

 • Zelfstandig Leren: Je coach begeleidt je per mail en telefoon bij je opdracht.
 • Groepstraining: Je oefent in een groep van zo’n 10 personen op je vaardigheden en werkt daarnaast aan je persoonlijke opdracht. Je leert van elkaars ervaringen en feedback.
 • Groep en Individueel: Je traint in een groep en krijgt daarnaast persoonlijke begeleiding.

Meer over de trainingsvarianten.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.