Category Archives for "Lange termijn beslissingen"

mrt 17

Kies voor de lange termijn

Door Erno Hannink | Lange termijn beslissingen

Vandaag zijn er verkiezingen in Nederland en kun je stemmen voor de lange termijn. Waarom stem je voor de lange termijn als ondernemer? “Het kortetermijndenken voert de mensheid naar de afgrond en de generaties na ons zijn de dupe van onze kortzichtigheid. We moeten leren goede voorouders te zijn.” Zegt Roman Krznaric. Zie het artikel […]

Verder lezen
mrt 10

Groeien, maar hoe?

Door Erno Hannink | Lange termijn beslissingen

De laatste maanden wordt het steeds duidelijker voor mij: als ik meer impact wil dan moet ik mijn bedrijf laten groeien. Op deze manier kan ik meer ondernemers helpen om te groeien in impact. Hoe ga ik dat doen? Een goede vraag waar ik nog niet echt een antwoord op heb. Al jaren ervaar ik […]

Verder lezen
feb 26

Sociaal leiderschap

Door Erno Hannink | Lange termijn beslissingen

In onze wekelijkse ontmoeting sprak Wouter over sociaal leiderschap tegenover persoonlijk leiderschap. Wat is sociaal leiderschap en waarom is het nu belangrijk? Sociaal leiderschap betekent dat je breder kijkt dan jezelf, je eigen gezin en je eigen omgeving. In de afgelopen decennia zijn we de mens steeds vaker als een autonoom individu gaan zien, in […]

Verder lezen