Lucille zoekt de vrolijkste collega's

Door Erno Hannink | Happy at Work

mrt 09

Van Erno kreeg ik de tip over de zoektocht naar de vrolijkste collega. Deze zoektocht wordt mede mogelijk gemaakt door Tech Depot. Het hoe en waarom van TechDepot is me niet helemaal duidelijk.

Maar de zoektocht, het vinden en het uitvinden van het hoe en waarom om van te leren lijkt me erg leuk.
lucille-zoekt-de-vrolijkste-collegas.jpg

“Je komt ze in elk bedrijf wel tegen.
Die vrolijke, sympathieke en altijd opgewekte collega’s die zo belangrijk zijn voor de sfeer op de werkplek.

Ze komen fluitend naar het werk, halen koffie voor iedereen en zijn altijd bereid anderen een handje te helpen. Niets is hen te veel. Door hun open houding en opgewekte instelling zijn ze al gauw het zonnetje in huis.

Het zijn deze mensen die in grote mate bepalend zijn voor de sfeer en het succes van het bedrijf.”

Hoe werkt het?

Geef jezelf of je collega op via het onderstaande aanmeldingsformulier. Geef in maximaal 200 woorden (da’s nog best lastig) waarom deze enthousiasteling de vrolijkste collega van Nederland is.

lucille-zoekt-de-vrolijkste-collegas-deelname-formulier.jpg

Oh ja, er zijn ook nog wat actievoorwaarden:

Alleen werknemers gesitueerd in Nederland kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Alle inzendingen blijven eigendom van Tech Depot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars van de verkiezing gaan er mee akkoord dat hun naam en eventuele foto’s in verband met de prijsuitreiking zullen worden gebruikt voor publicitaire doeleinden.

Technische verbazing: ik begrijp niet dat ze dit allemaal in een afbeelding hebben gegoten. Website-technisch niet ideaal.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.