Maak jouw blog in minder dan 5 minuten

Door Erno Hannink | WordPress blog

feb 22

wordpressRegelmatig krijg ik vragen als

Hoe start ik nu een blog?
Is het moeilijk om een blog te beginnen?
Waar moet ik beginnen?

En het is echt eenvoudig. Geloof me. Een blog starten kost nog geen 5 minuten.
Misschien wist je het al maar mijn voorliefde voor blog software ligt bij WordPress.

Vandaar dat ik een korte presentatie heb gemaakt een aantal maanden geleden. In de deze presentatie de stappen die je volgt als je een blog start in WordPress.com.

Het kost je niets, behalve tijd.

How-to start een blog op WordPress.com binnen 5 minuten

Let op: Starten is eenvoudig. Het gaat om het volhouden, doorgaan met goede artikelen schrijven. Artikelen die jouw doelgroep waarderen en raken.

Kijk eens naar deze 10 tips als je twijfelt waar je het beste kunt beginnen.

Of luister naar deze podcast aflevering Het geheim om te beginnen met succesvol bloggen.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed