Maak jouw blog in minder dan 5 minuten

Door Erno Hannink | WordPress blog

feb 22

wordpressRegelmatig krijg ik vragen als

Hoe start ik nu een blog?
Is het moeilijk om een blog te beginnen?
Waar moet ik beginnen?

En het is echt eenvoudig. Geloof me. Een blog starten kost nog geen 5 minuten.
Misschien wist je het al maar mijn voorliefde voor blog software ligt bij WordPress.

Vandaar dat ik een korte presentatie heb gemaakt een aantal maanden geleden. In de deze presentatie de stappen die je volgt als je een blog start in WordPress.com.

Het kost je niets, behalve tijd.

How-to start een blog op WordPress.com binnen 5 minuten

Let op: Starten is eenvoudig. Het gaat om het volhouden, doorgaan met goede artikelen schrijven. Artikelen die jouw doelgroep waarderen en raken.

Kijk eens naar deze 10 tips als je twijfelt waar je het beste kunt beginnen.

Of luister naar deze podcast aflevering Het geheim om te beginnen met succesvol bloggen.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed