Maak unieke visitekaartjes voor jouw bedrijf

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

jul 12

Bijna iedere zelfstandige, ondernemer, freelancer, verkoper heeft ze; visitekaartjes.
Door sommigen worden ze te pas en te onpas uitgedeeld. Niet handig, je strooit met visitekaartjes maar als ze voor de ander niet van waarde zijn verdwijnt deze al snel in het cilindrische archief (papierton).

Volgens mij kun je pas een visitekaartje aan iemand geven als je zeker bent dat die persoon jou graag willen bellen of mailen binnenkort. Zelf werk ik zonder visitekaartjes en ik vraag dus alleen visitekaartjes van de ander als ik zeker weet dat ze iets van mij willen ontvangen, bijvoorbeeld mijn nieuwsbrief.

Als je dan een visitekaartje geeft waarom dan niet gelijk een erg leuke, telkens een unieke.
Moo business cards - visitekaartjes

Moo Business cards geeft je deze mogelijkheid. Verzamel tenminste 50 mooie foto’s van jouw klanten, jouw producten, mooie sites die je gebouwd hebt, appartementen die je verkoopt, resultaten met jouw producten of diensten op Flickr. Probeer telkens je marketingboodschap en je niche goed in gedachten te houden.

  1. Ga naar Moo; kies business cards.
  2. Import van Flickr (DE foto verzamelsite)
    Je kan ook rechtstreeks uploaden naar Moo maar de foto’s op Flickr dragen nog eens extra bij aan je online branding en dus vindbaarheid. Verder kun je eenvoudig de foto’s van Flickr in je site of blog gebruiken. In WordPress met de juiste plugin is dat helemaal eenvoudig.
  3. Upload je logo en vul je contact gegevens in.
  4. Kies standaard papier (al redelijk milieubewust) of the gerecyclede versie (helemaal milieubewust)

Zo kosten 50 unieke visitekaartjes je nog geen EUR 20,00 (EUR 15,09 + 4,79 verzending).
Betalen kunnen je met creditcard of Paypal.

Waarom? Nou bekijk deze video eens

Voor inspiratie kijk je naar deze voorbeelden
bloemiste met bloemen op visitekaartjecreative commons visitekaartje
vastgoed ontwikkelaar
architectuur interieur

En zo kun je telkens een uniek passend visitekaartje aanbieden aan je gesprekspartner.

Heb jij een uniek/mooi visitekaartje? Deel het met ons door deze te uploaden naar Flickr en hier de link plaatsen bijvoorbeeld.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed